Echipa noastra – Silviu Raican - Coordonator Depozit Otopeni

Va facem cunostinta cu un nou coleg din echipa Forever Romania. Este coordonatorul unuia dintre depozitele noastre si lucreaza in companie de peste 16 ani. Nu interactioneaza direct cu voi, Forever Business Ownerii, dar va simte mai aproape ca niciodata prin fiecare comanda si prin fiecare succes al vostru. Va invitam sa il cunoasteti!

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania. Primavara anului 2005 a decis inceputul calatoriei mele in Forever Romania. Eram intr-un moment in care aveam de ales intre mai multe optiuni de angajare. Intuitia m-a purtat insa spre Forever - ceva imi spunea pe atunci ca aici trebuie sa ajung. Am pasit in aceasta companie cu multa incredere si rabdare. Am facut pasi mici, dar siguri si am evoluat foarte mult. In timp, prin actiunile mele, am castigat increderea celorlalti si pot spune ca astazi ma mandresc cu un colectiv minunat. Aici am gasit colegi extraordinari de care m-am atasat rapid, avand intelegerea si sprijinul tuturor.

Tin sa multumesc in special celor doi oameni minunati care m-au primit cu bratele deschise si fara de care compania nu ar respira, Gabor si Dora Szőcs, Country Manageri Forever Romania & Moldova, care mi-au acordat toata increderea. In Forever este locul unde imi petrec o mare parte din viata, o a doua casa, unde munca imi este apreciata, unde o parte dintre noi vibreaza.

In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?

Imi desfasor activitatea in cadrul depozitului din Otopeni, unde ocup functia de coordonator de aproape 15 ani. Entuziasmul si provocarea sunt mereu prezente in munca mea, deoarece zilnic incerc sa gasesc solutii la diverse situatii, dar nu o fac singur, ci colaborand cu colegii mei din depozit si din toate celelalte departamente.

Activitatea mea presupune, in principal, gestionarea interna a produselor (distribuirea catre depozite), receptionarea marfii externe de la Forever Direct, activitatea de coletarie si coordonarea colegilor cu care lucrez in depozit. Sunt o fire dinamica, receptiva, mereu activa, imi place implicarea, iubesc sa invat continuu, accept provocarile si sunt multumit cand lucrurile isi gasesc rezolvarea si toata lumea este fericita.

Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?

Desi in depozitul din Otopeni nu intram in legatura directa cu Forever Business Ownerii, fiind un centru logistic, care se ocupa strict de coletarie, ii simtim mereu aproape prin fiecare comanda care ajunge la noi. Ne bucuram sa vedem ca este in crestere numarul de comenzi si de colete care pleaca de la noi in ultimii ani, deoarece asta inseamna un vot de incredere important pentru noi. Speram ca si ei simt ca punem suflet si toata priceperea noastra in fiecare colet care pleaca spre ei.

Intre noi si Forever Business Owneri a fost intotdeauna o distanta fizica, asadar, ultimul an si jumatate n-a produs schimbari majore in acest sens. Pentru ca noi colaboram oricum “la distanta”. Dar niciodata, mai mult ca in ultimele luni, n-am vazut o apropiere a oamenilor de produsele Forever. Si asta ne bucura, deoarece ne conecteaza profund unii cu altii. Pe de alta parte vedem in cresterea comenzilor un semn de incredere, pe care facem tot posibilul s-o onoram in fiecare zi.

Ne place sa ne spunem “livratori de sanatate” si este o satisfactie profunda atunci cand stim ca oamenii isi pun increderea in noi si ii sprijinim in efortul de a se simti bine, a arata bine si a-si dezvolta afacerea. Asteptam mesajele voastre si recomandarile sau sugestiile pe [email protected], dar pentru noi, cea mai buna forma de comunicare cu voi o reprezinta comenzile plasate pe foreverliving.ro, de unde centrul nostru preia cea mai mare parte dintre ele. Fiecare comanda pe care ne-o trimiteti reprezinta un mesaj de apreciere si incredere si ne ofera motivatia si bucuria de a face lucrurile si mai bine.

Multa sanatate tuturor si ramanem aproape de voi si de acum incolo!