Cosul Meu

Arhivele lunare: April 2021

  1. Meniul de Paste – o provocare pentru organism?

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 29/04/2021
    Indiferent daca ai tinut post sau nu, probabil abia astepti sa petreci Pastele impreuna cu familia in jurul mesei festive. Ai stabilit deja meniul? Include oua umplute, drob, friptura de miel, salata de boeuf, cozonac, pasca si multe alte bunatati? Mancarea grea, satioasa si variata pare reteta unor sarbatori de succes, dar poate fi in acelasi timp, o provocare pentru organism si pentru silueta.
    Citeste articolul
  2. Echipa noastra: Sergiu Guinea – Chief Accountant, Departamentul de Contabilitate Forever Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 16/04/2021
    Calatoria mea in Forever Romania a inceput in mai 2005, cand am aplicat pentru o pozitie de economist in cadrul departamentului de contabilitate. Forever Romania era atunci intr-o perioada de dezvoltare accelerata. Veneam de pe o pozitie de contabil sef la o alta companie. Alegerea mea pentru postul de economist s-a bazat pe intuitia mea, informatiile pe care am reusit sa le culeg la interviul cu niste oameni minunati ce reprezentau si reprezinta si acum conducerea companiei si impactul pe care acesti lideri l-au avut asupra mea - Dora & Gabor Szocs.
    Citeste articolul
  3. 5 pretexte pentru a nu face sport

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 16/04/2021
    Cu totii ne dorim o viata activa. Si totusi, ce ne opreste sa facem miscare? Conform unui studiu realizat de Comisia Europeana, “Sport si activitate fizica”, 7 din 10 romani nu au practicat niciodata sport sau fac sport cel mult o data pe luna. Am identificat cele mai des intalnite 5 pretexte pentru a ne justifica lipsa de activitate fizica.
    Citeste articolul
  4. Sa fim sportivi in dezvoltarea afacerii Forever

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 05/04/2021
    Sportul, dincolo de cresterea masei musculare si de intarirea organismului, inseamna setare mentala. Invata de la sportivii de performanta sau fa loc antrenamentelor in agenda ta zilnica si vei observa cum, in interiorul tau, se produce o schimbare structurala a modului de gandire si a comportamentului, reflectat in fiecare aspect al vietii cotidiene. Iata 10 trasaturi care ii definesc pe sportivi si care, constientizate si insusite, ar putea contribui la cresterea afacerii tale Forever:
    Citeste articolul
  5. Rutina ta suprema cu Aloe vera

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 02/04/2021
    Aloe vera contine o bogatie de nutrienti si pe asta se bazeaza gama noastra de produse Forever. Nimeni nu cunoaste aloe la fel de bine ca noi. Spre deosebire de alte branduri de pe piata, vorbim in primul rand despre calitatea inalta a gelului pur din interiorul frunzelor de Aloe, pe care il utilizam in produsele noastre.
    Citeste articolul