Cosul Meu

De ce Forever?

Forever – locul unde oamenii obisnuiti realizeaza lucruri extraordinare

Timp de peste 46 de ani, Forever Living Products a oferit oamenilor simpli posibilitatea unei vieti extraordinare, prin intermediul unei afaceri simple, lipsita de riscuri si cu rezultate dovedite. Si suntem mandri sa putem spune ca inca o face... cu brio.

Produsele pe baza de Aloe vera create si distribuite de Forever stau la baza unui stil de viata sanatos, echilibrat. Nimic nou sub soare pana acum, ai putea spune. Industria de network marketing este suprasaturata si competitiva pe aceasta nisa. Pe buna dreptate, te intrebi ce face ca afacerea Forever sa fie speciala sau diferita de alte tipuri de afaceri din acest domeniu?

 

Stabilitate si credibilitate

Unele dintre cele mai puternice dovezi de incredere sunt oferite de „varsta” si „viata” companiei. De peste 46 de ani, Forever Living a crescut continuu, atat in cifre, cat si in notorietate. A devenit o putere globala. Compania activeaza cu succes pe toate cele cinci continente. Sute de mii de oameni din peste 160 de tari din lume duc astazi o viata sanatoasa, un trai mai bun si stabil si cunosc avantajele unice ale unei afaceri... simple.

 

Produse de calitate

Calitatea ireprosabila a produselor, pastrata cu grija de-a lungul tuturor celor peste 46 de ani, este cel mai puternic vot de incredere, dar si cea mai frumoasa dovada de respect pe care compania o ofera consumatorilor si dezvoltatorilor de afaceri.

Forever ofera una dintre cele mai bogate si variate game de produse de pe piata de profil - suplimente alimentare, controlul greutatii, ingrijire personala, produse de ingrijirea pielii. Impreuna cu interesul din ce in ce mai crescut al consumatorilor pentru o viata sanatoasa si echilibrata, oportunitatea de business este extrem de ofertanta, astfel incat orice om sa poata construi usor si cu succes afacerea.

 

Oportunitate unica de business

Compania Forever iti permite sa dezvolti o afacere proprie, sa preiei controlul asupra carierei tale, sa devii propriul tau sef si sa decizi singur cati bani vrei sa castigi. Oportunitatea de business oferita de Forever este o alternativa eficienta la programul de lucru corporatist stresant, obositor, de la „9 la 5”. Construind o echipa si avand o activitate lunara, Forever iti ofera un venit generos si durabil.

Planul de Marketing al companiei este considerat cel mai generos din industrie – potential nelimitat de castig, stimulente in bonusuri financiare oferite pe termen lung, calatorii globale sau masini. Este simplu si usor de aplicat. Il urmaresti si observi singur rezultatele.

 

Lipsita de riscuri

Este extrem de simplu sa incepi afacerea Forever – nu te lovesti de investitii financiare consistente, riscuri sau demersuri birocratice laborioase, precum in alte tipuri de afaceri. Orice persoana, indiferent de formarea profesionala, de varsta se poate alatura companiei si poate demara afacerea. Printre cele mai importante motive pentru care merita sa devii Forever Business Owner si sa iti construiesti o afacere in network marketing se numara: 

  • un trainer sau coach personal pentru business-ul tau – pentru ca in Forever, intri in afacere pentru tine, dar nu esti niciodata singur;
  • posibilitatea de a calatori global, in conditii de cinci stele si cu bani de buzunar;
  • crearea unor relatii speciale de prietenie;
  • o oferta generoasa si moderna de materiale informative print/online/audio/video;
  • training-uri speciale;
  • posibilitatea de a-ti dezvolta afacerea in orice colt al lumii;
  • program flexibil – poti sa faci afacerea part-time, in orele si zilele care iti convin, de oriunde te-ai afla;
  • recunoastere din partea companiei pentru reusitele tale.

Cu o diversitate atat de mare, exista cu siguranta produse pentru toate tipurile de clienti.