Cosul Meu

Stimulente si recompense

Pe langa structura impresionanta de bonusuri din Planul de Marketing, Forever iti pune la dispozitie si un portofoliu de stimulente atractive. Ai sansa nu doar sa obtii venituri nelimitate, ci si sa te califici la urmatoarele stimulente:

 

Raliul Global

Raliul Global aduna anual cei mai buni FBO din peste 160 de tari intr-o destinatie exotica, de lux, pentru a descoperi noi produse, a participa la traininguri exceptionale, a se inspira din povestile celor mai buni si a fi recunoscuti intr-o atmosfera senzationala. In fiecare an, in destinatii diferite din jurul lumii. Calificatii la Raliul Global se bucura de bani de buzunar, cazare de cinci stele, mese delicioase, petreceri pe cinste, traininguri exceptionale si oportunitatea de a-si face prieteni noi. Totul, pe banii companiei!

Printre destinatiile spectaculoase alese pentru Raliul Global se numara Singapore (Asia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Johannesburg (Africa de Sud), Hawaii (SUA), Londra (UK), Dallas (Texas, SUA).

 

Chairman’s Bonus

Ca Manager, ai oportunitatea sa te bucuri de succesul global al companiei, printr-un bonus anual de performanta. Milioane de Euro sunt inmanate, anual, prin intermediul acestui program.

 

Forever2Drive

Indiferent daca masina este un simbol de statut sau parte din familie, simte-te bine cu noua ta aventura cu Programul stimulativ FOREVER2DRIVE. Mii de oameni s-au calificat deja pentru o masina noua - vei fi tu urmatorul?

Castiga bani pentru masina ta de vis, salupa, motocicleta sau orice altceva la care visezi!

 

Eagle Managers’ Retreat

Eagle Manager-ul este Forever Business Ownerul dedicat dezvoltarii afacerii lui, care ajuta oamenii sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa-si atinga visul Forever. Toate acestea se traduc in cecuri bonus mai mari, o echipa mai mare, un nivel de venituri mai mare de la consumatorii tai si multe alte beneficii.

Eagle Managerii din toata lumea sunt invitati in toamna fiecarui an la Eagle Managers' Retreat pentru training, relaxare si socializare cu liderii Forever.

Alegem doar destinatii exotice din intreaga lume pentru Eagle-ii nostri - Cancun (Mexic), Costa Navarino (Grecia), croaziera de lux Barcelona-Roma-Monte Carlo, Lake Tahoe (SUA), Sardinia (Italia), Phoenix (SUA) fiind doar cateva dintre destinatiile acestui stimulent.