Cosul Meu

Termeni si conditii

 

Capitolul I. Prezentare generală

Acest magazin on-line foreverliving.ro este detinut de către FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA S.R.L. În timpul navigării site-ului, termenii precum, dar, fara a ne limita la: “noi”, “al/ale nostru/noastre” se referă la FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL.

Magazinul on-line foreverliving.ro, include toate informațiile on-line și serviciile disponibile pe site, pentru utilizatorii care accepta termenii si condițiile precum și alte detalii prezentate în acest document.

Declarăm că FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA este denumirea comercială și marcă înregistrată deținută de către FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL, persoană juridică, de naționalitate română, cu sediul social Bd. Aviatorilor, nr.3, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod unic de inregistrare: R011258030, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12036/1998, si cont bancar RO74BRDE450SV01018054500(RON) denumita in continuare FLPR

Vizitând magazinul nostru on-line și / sau cumpărând orice produs din magazinul nostru, vă angajați sa acceptați si să respectați următorii Termeni și Condiții, incluzând termenii, condițiile și politicile adiționali/le menționate în cele ce urmează și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor magazinului nostru on-line, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt navigatori, furnizori, clienți, comercianți, FBO, Preferred Customer ( PC) și/sau distribuitori de conținut.

Sunteți îndemnați să citiți acești Termeni și Condiții, cu atenție, înaintea utilizării magazinului nostru on-line. Accesând sau utilizând orice parte a magazinului nostru on-line, înseamnă că acceptați Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea magazinul nostru on-line și/sau utilizarea serviciilor noastre.

Orice caracteristică nouă sau opțiune care va fi adăugată magazinului on-line va fi de asemenea obiectul Termenilor și Condițiilor prezente. Puteți citi ultima versiune a Termenilor și Condițiilor noastre pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte sau detaliu din Termenii și Condițiile noastre, informându-va despre schimbări prin intermediul canalelor de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a verifica schimbările.La fiecare comanda lansata se da acceptul pe Termeni si conditii . Continuarea utilizării sau accesării site-ului urmând informările despre actualizările din Termeni și Condiții semnifică acceptul dumneavoastră pentru aceste schimbări.

Capitolul II. Termeni și Definiții

Magazinul on-line - se referă la foreverliving.ro;

Site - se referă la magazinul on-line, foreverliving.ro implicit, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA S.R.L;

Serviciu - reprezintă un serviciu (altfel cunoscut ca avantaj) oferit de către FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA S.R.L., Clientului, pentru o perioadă determinată de timp, ca urmare a unei plăți confirmate;

MLM – Multi Level Marketing sau network marketing, cunoscut si ca marketing-ul in echipa, este un model de business care se bazeaza pe utilizarea personala si recomandarea directa a produselor sau serviciilor unei companii (in acest caz FLPR).

Client – persoana fizică sau juridică care a finalizat o plata confirmată, urmând procesul de cumpărare a unui produs și / sau Serviciu pe magazinul on-line. Client inscris sau nu in reteau MLM a FLPR. Clientii inscrisi in reteau FLPR se numesc FBO (Forever Business Owneri) si/sau Preferred Customer ( PC), client la pret recomandat de vanzare ( client PRV).

FBO – Forever Business Owner - partener cu drepturi depline care, după ce a cumpărat pachetul Start Your Journey sau a făcut cumpăraturi în valoare de 2 Puncte Credit în două luni calendaristice consecutive  într-o singură Companie Operaţională, alege să opteze pentru construirea afacerii Forever în conformitate cu Planul de Marketing Forever şi îndreptăţit la beneficiile aferente conform politicilor si conditiilor generale de afaceri ale FLPR).

 

Preferred Customer: o persoană care se înregistrează prin semnarea Formularului de Inscriere ca să poată cumpăra cu o reducere de 5% faţă de Preţul Recomandat de Vânzare, dar care nu dorește să devină Forever Business Owner (FBO). Această persoană este considerată un consumator la PRV și poate cumpăra produsele Forever Living doar pentru uz personal / împreună cu familia. Un Preferred Customer nu este autorizat și nici nu are licență pentru a revinde produsele Forever Living sau pentru a face alte cumpărături pentru a-i ajuta pe alții să revândă produsele. Chiar dacă are un Număr de Identificare, un Preferred Customer nu este eligil să participe la / să primească nicio compensare, în nicio formă, până când nu optează să devină FBO. Un Preferred Customer care a cumpărat Start Your Journey Pack sau produse în valoare totală de 2 Puncte Credit în oricare două luni calendaristice consecutive primește 30% discount la cumpărăturile viitoare, devine Asistent Supervizor și participă la vânzări / bonusuri și structura de compensare așa cum sunt ele definite în Planul de Marketing FLP.

 

Client PRV - Client la Preţul Recomandat de Vânzare este o persoană care cumpără produse Forever prin canalele de vânzare autorizate şi care nu a aplicat încă pentru a deveni Preferred Customer, prin depunerea Formularului de Înscriere la sediul Companiei. Acest tip de client cumpara produsele la pretul recomandat de vanzare care este preţul, fără taxe, la care compania recomandă vânzarea produselor către clienţi. Pe baza acestui preţ sunt calculate toate bonusurile şi discount-urile personale.

Vânzător - compania Forever Living Products Romania S.R.L., cu sediul social Bd. Aviatorilor, nr.3, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod unic de inregistrare: R011258030, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/12036/1998.

FLPR – prescurtare utilizata pentru vanzator – Forever Living Products Romania SRL.

FLP – Forever Living Products.

Produse - se referă la bunurile disponibile din partea FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, pentru cumpărare de către Client;

Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.

Recenzie - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului/PC/FBO ce a achizitionat un produs FLPR sa scrie o parere despre produsul achizitonat. Achizitiile sunt verificate.

Cosul meu - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze.

Utilizator - reprezintă persoana fizică sau juridică, înregistrată sau nu pe magazinul on-line, pe parcursul utilizării site-ului si inscrisa sau nu in reteaua MLM a FLPR.

Continut - reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/collaborator/partener al Vanzatorului/Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparator.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Specificatii/Descriere - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in comanda

Comentariu/Recenzie - apreciere sau observație critică cu referire la un produs și / sau Serviciu;

Depunere - împărtășirea unor date cu caracter personal a Utilizatorului cu magazinul on-line; Exemplu: abonarea la newsletter (împărtășirea adresei de e-mail);

Documentație - prezentele Termeni și Condiții, incluzând sau nu alte politici FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA;

Link - se referă la un cuvânt cheie sau adresa unui site din afara sau interiorul magazinului on-line care prin angajarea acestuia prin Click inițiază vizitarea unei pagini de internet noi;

Click - angajarea unui link sau crearea unei activități pe magazinul on-line; Exemplu: navigarea generală a site-ului;

Tranzactie - incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Capitolul III. Dreptul de proprietate intelectuala

Conţinutul site-ului FLPR: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, precum şi Modulul de comunicare constituie integral proprietatea FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL şi este aparat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte, conform legislaţiei în vigoare. Notificarea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală se face la adresa de e-mail: [email protected].

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului/Partenerului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conţinuturile definite, pe o perioada stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale site-ului FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA.

Utilizarea pe site-ul FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

Nu aveți dreptul să transmiteți orice tip de viruși informatici ori orice cod sursă de natură distructivă.

Orice încălcare a Termenilor și Condițiilor va avea ca rezultat încetarea Serviciilor pentru dumneavoastră şi suportarea consecinţelor de ordin financiar.

Capitolul IV. Condiții Generale

Acceptând Termenii și Condițiile prezentate pe această pagină, se înțelege că sunteți de minim vârstă majoră conform legilor României și consimțiți utilizarea site-ului nostru de către minorii dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm să oferim servicii către oricine pentru orice motiv la orice moment.

Se înțelege că informațiile dumneavoastră (neincluzând informații bancare), ar putea fi transmise necriptat și implicate în:

 • transmitere între rețele diferite; și
 • schimbări pentru conformarea și adaptarea la cerințe tehnice pentru conectarea a diferite rețele și dispozitive.

Informațiile bancare sunt mereu criptate în momentul transmiterii între diferiti procesatori de plati.

Capitolul V. Detalii despre produse

Anumite produse pot fi disponibile exclusiv pe magazinul on-line FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA. Aceste produse sau Servicii pot avea stocuri limitate și pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii de Returnare integrate in prezentul contract la Capitolul XII.

Garantăm că am făcut toate eforturile pentru a publica cât mai cu exactitate culorile, produsele și elementele produselor care sunt disponibile pe magazinul on-line. Însă, nu putem garanta că monitorul / ecranul calculatorului / laptopului dumnevoastră va afișa culorile cu exactitate conform produsului și culorii setate de către noi.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau Serviciilor către o anumită persoană, regiune geografică sau locații exacte. Putem pune în aplicare acest drept, de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul să limităm stocurile oricărui produs pe care îl avem disponibil pentru vânzare. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi schimbate în orice moment fără notificare prealabilă, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul să întrerupem vânzarea oricărui produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau Serviciu este nul/ă în cazul în care este interzisă.

Capitolul VI. Procedura de comandă

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrare

Accesati site-ul www.foreverliving.ro.

Pentru a cumpara produse Forever online este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati la prima vizita pe site, accesand link-ul “Intra in cont" -> "Inregistrare".  Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte :

 • Nume si prenume, CNP (pentru PC/FBO), E-mail, telefon
 • Adresa completa 
 • ID-ul de PC/FBO si alegerea parolei

Dupa introducerea completa a datelor apasati pe butonul “Inregistrare”.  Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Dupa ce vor fi verificate toate datele de inregistrare veti primi pe adresa de e-mail deja introdusa un mesaj de validare a contului dvs.

In cazul in care informatiile furnizate de dvs. nu sunt complete, veti fi contactat de un operator Forever pentru a solutiona situatia.

Toate conturile sunt verificate si validate de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00 (in timpul programului de lucru).

Dupa ce vi se valideaza contul veti primi un email in care sunteti informat ca va puteti autentifica pe foreverliving.ro.

 

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa va autentificati pentru a putea plasa comenzi. Acest lucru presupune completarea adresei de e-mail si a parolei alese la pasul 1.

 

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigati prin categoriile de produse sau scrieti denumirea produsului dorit in casuta CAUTA pentru a-l localiza imediat.

Selectati produsele pe care doriti sa le cumparati apasand butonul “Adauga in cos” si apasati butonul “Finalizeaza Comanda”. In cazul in care doriti sa modificati produsele din cos aveti posibilitatea de a sterge orice articol sau de a modifica cantitatea acestuia. Dupa efectuarea modificarilor pentru afisarea noilor date folositi butonul “Aplica modificarile”.

Pe masura ce adaugati produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. Tot in cosul de cumparaturi puteti selecta cantitatea produselor comandate.

Valoarea minima a comenzii este de 50 Euro fara TVA pentru FBO si 25 Euro fara TVA pentru Preferred Customer

Dupa ce ati selectat toate produsele dorite apasati butonul “Finalizeaza comanda”.

 

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii.

Din noua pagina care se deschide la apasarea butonului "Finalizeaza comanda", selectati modalitatea de facturare: persoana fizica sau persoana juridica. Pentru a putea primi  factura pe persoana juridica, plata trebuie facuta tot pe persoana juridica.

De asemenea, trebuie sa trimiteti pe adresa de e-mail: [email protected] si actele firmei, dupa cum urmeaza:

 • statutul firmei - actul constitutiv sau rezolutia (in cazul PFA, II, IF). Obligatoriu trebuie sa apara persoana inscrisa in Forever care sa detina cel putin 50% din entitate.
 • certificatul de inregistrare
 • C.I.F. in scopuri de TVA (numai pentru platitorii de TVA)
 • Contractul MLM semnat si stampilat (optional), iar apoi trimis in original la sediul firmei
 • declaratie pe proprie raspundere asociat, daca sunt cel putin doi asociati in entitate
 • autorizatia de practica (unde este cazul)

Se accepta numai agentii economici care au unul din urmatoarele coduri CAEN: 4618 sau 4619.  Orice exceptie se analizeaza, la cerere, individual.

Dupa ce primiti acordul pentru a factura pe persoana juridica, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa [email protected] in care sa specificati numele dumneavoastra, ID-ul Forever si ca doriti sa fie adaugate pe contul dumneavoastra datele firmei.

In cazul in care doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea cu care sunteti inregistrat va rugam sa introduceti toate datele necesare: adresa completa si un numar de telefon de contact in cazul in care este o alta persoana la primirea coletului.

Dupa ce ati completat fiecare camp, pentru a finaliza comanda, apasati butonul “Plaseaza comanda”. Dupa apasarea acestui buton veti primi pe adresa de email toate detaliile comenzii dvs., inclusiv numarul de comanda.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm o anumită sau mai multe comenzi pe care le plasați pe magazinul on-line. Este posibil, la discreția noastră, să limităm ori să anulăm cantități cumpărate per persoană, per casă sau per comandă. Aceste restricții ar putea include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, card bancar de debit sau credit și / sau comenzi care folosesc aceeași adresă de facturare și / sau de livrare.

În cazul în care aducem o modificare unei comenzi sau anulăm o comandă, vom încerca toate canalele de comunicare posibile, folosind informațiile de contact: e-mail și / sau adresa de facturare / număr de telefon oferite la momentul plasării comenzii, pentru a vă informa.

Ne rezervăm dreptul să limităm, să anulăm sau să interzicem comenzi care, sub judecata noastră, par a fi plasate de către agenți, revânzători sau distribuitori neautorizati de FLPR,

Capitolul VII. Detalii despre contractul de vânzare-cumpărare

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.foreverliving.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Contractul comercial la distanta va fi compus din urmatoarele documente :

 • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 • Termenii si conditiile contractuale

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind: Certificatul de garantie si conformitate emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia.

CUMPARATOR – persoana fizica sau juridica, identificată conform comenzii emise, denumita pe parcursul acestui contract cumparator.

Art. 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la vanzator, iar vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin comanda efectuata de catre cumparator si confirmata de catre vanzator, in cantitatea specificata de catre cumparator in cadrul comenzii.

Art. 2. LIVRAREA PRODUSELOR - conform comenzii solicitate

Art. 3. DURATA CONTRACTULUI

3.1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA a comenzii lansate de cumparator.

3.2. Confirmarea comenzii de catre FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA se va face prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre cumparator.

Art. 4. OBLIGATIILE VANZATORULUI

4.1. Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari

4.2. Sa livreze produsele comandate de cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii

4.3. Sa informeze cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial

4.4. In situatia in care cumparatorul denunta contractul in baza prevederilor art. 7 pct. 3, inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

Art. 5. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

5.1. Se obliga sa ia la cunostinta prevederile Conditiilor generale de utilizare ale site-ului de vanzari online https://foreverliving.ro/si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.

5.2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare).

Art. 6. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra bunurilor/produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii, din partea cumparatorului, in locatia indicata in cuprinsul comenzii.
Sub acest aspect, bunurile/produsele vor fi livrate cumpărătorului, acesta procedând la semnarea de primire a documentului de transport, furnizat de către curier, sau la semnarea de primire, pe factura fiscală, în cazul livrărilor efectuate de către personalul vânzătorului.
În cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a respectivelor colete. Daca, dupa transferul proprietatii, cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica, în scris prin email la adresa [email protected], vânzătorul, în termen de maxim 2 zile de la primirea coletului.

Art. 7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

7.1. Produsele livrate de FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.

7.2. Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral in scris contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie, Cumparatorul este obligat sa nu desigileze produsele.

7.3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului, cumparatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.

7.4. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA va rambursa sumele platite de cumparator pentru livrarea produselor, fara a ii solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator.

Art. 8. RASPUNDEREA CONTRACTUALA.

8.1. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

8.2. Produsele livrate de FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Art. 9. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul foreverliving.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor companiei cu privire la partenerii inscrii in retea.

Art. 10. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Art. 11. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Capitolul VIII. Prețuri și modalități de plată

Plata se poate face:

 1. 1.     Online, prin card bancar.
 2. 2.     . Plata ramburs -  cu optiunea de plata in numerar . Pentru a avea posibilitatea de a opta pentru aceasta modalitate de plata, comanda trebuie sa fie de minimum 50 euro fara TVA. Pentru modalitatea de plata ramburs cu optiunea de plata in numerar se va percepe o taxa de 6lei/comanda pentru procesarea platii la livrare.

 

 1. 3.      Plata cu cardul la livrare - aceasta modalitate de plata va ofera posibilitatea sa achitati contravaloarea comenzii, cu cardul dumneavoastra, direct curierului. Pentru a avea posibilitatea de a opta pentru aceasta modalitate de plata, comanda dvs. trebuie sa fie de minimum 50 euro fara TVA.

Plata în numerar - pentru produsele livrabile din stoc, se face la livrare, în LEI, la valoarea din momentul confirmarii comenzii. Plata se face către curierul care efectuează livrarea.

Plata cu cardul - Clientul trebuie să dețină un card care îi permite să efectueze plăți online (Clientul trebuie să verifice cu banca emitentă a cardului în ce măsură acesta îndeplinește aceste cerințe). Plata cu cardul este efectuată prin intermediul PayU. Operațiunea de plată se realizează între Client și operatorul cardului Clientului.

Debitarea cardului/contului dvs. se realizează numai după ce ați finalizat și plasat comanda. Pentru siguranța dvs., toate tranzacțiile sunt criptate. În momentul în care tranzacția cu cardul este aprobată, suma de plată este blocată imediat pe card/în cont și va fi debitată din contul dvs. în momentul în care vi se expediază de către vânzător prin e-mail confirmarea comenzii. În cazul în care, indiferent din ce motive, tranzacția cu cardul/prin utilizarea serviciilor PayU eșuează /nu este efectuată, comanda dvs. este anulată automat, iar proprietarul magazinului nu mai are nicio obligație față de dvs. În acest caz va trebui să reluați procedura de comandă și să furnizați un mijloc de plată valabil, dintre cele acceptate, arătate în procedura de comandă.

În toate cazurile în care plata se face online, comisioanele bancare de orice tip (ex. de transfer, de schimb valutar etc.) sunt în sarcina dvs. și nu sunt incluse în Preț/taxele de livrare. Pentru informații legate de aceste comisioane vă rugăm să vă informați în prealabil la banca emitentă a instrumentului de plată/furnizoare a serviciului bancar.

Atentie!

 1. Nu se acceptă carduri cadou sau carduri de cumpărături ca forme de plată!
 2. Nu se pot efectua plati cu carduri ce apartin persoanelor juridice; pentru aceasta problema, te rugam sa ne contactezi la [email protected], sau la unul din numerele de telefon 0726.332.140/0726.332.157/0726.332.178 apelabile intre orele 10:00-15:00 s au pana la 16:00 ultima zi de lucru din luna.

Prețurile produselor noastre pot fi schimbate în orice moment și fără notificări.

Preturile afisate pe site la produse sunt in RON si includ TVA. Valoarea totala a comenzii cuprinde pretul produselor si taxele de curier (cu TVA inclus), daca este cazul.

Ne rezervăm dreptul ca în orice moment să modificăm ori să întrerupem anumite sau mai multe Servicii (ori orice parte sau conținut din magazinul on-line), fără notificarea în prealabil.

Nu vom fi răspunzători în fața dumneavoastră ori a oricărui terț pentru modificările aduse, schimbările de prețuri, suspendarea sau încetarea anumitor sau a mai multor Servicii.

Pretul final se poate modifica, daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail (conform prevederilor art. 1.665 C. civ.)

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem si menținem de peste 40 de ani un standard ridicat al serviciilor și să practicăm o politică de preț corectă, conform pietii de nișă.

Capitolul IX. Facturare

Sunteți de acord să oferiți informații actualizate și complete pentru o facturare și livrare corectă și fără situații extraordinare.

Sunteți de acord să actualizați imediat și fără ezitare datele contului de client deținut și alte informații, incluzând adresa de e-mail pentru ca FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA să proceseze corect și complet, conform standardelor FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, tranzacțiile și pentru a vă contacta dacă necesitatea apare.

Capitolul X. Condiții de livrare

Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 24-72 ore, iar programul de livrare este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 16:00. Comenzile plasate vineri, după ora 15:00, sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare, ce urmeaza celei nelucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Toate produsele sunt noi, livrate in ambalajul original al producatorului. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Capitolul XI. Dreptul de retragere

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului, la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin adresa de e-mail [email protected] sau ne puteti contacta la nr. de tel 021.222.89.23 (L-V 10:00-17:00). Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa la: Formular de retragere. 

 

Bunuri/servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

 • furnizarea de Bunuri confecţionate dupa specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanataţii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de Cumparator;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Capitolul XII. Politica de returnare (Garantia, Returnarea si Rascumpararea Produselor)

 

Termenele privind garanţia, returnarea şi răscumpărarea produselor se vor aplica în conformitate cu Politicile Companiei și legile autohtone în vigoare

FLP garantează calitatea produselor sale, în proporţie de 100%. FLP garantează faptul că  produsele sale nu au defecte, fiind conforme cu specificaţiile înscrise pe ambalaj. Produsele FLPR, exceptând materialele promoţionale şi literatura de specialitate, pot fi achiziţionate de la FLPR atât prin punctele de vânzare ale centrelor de distribuție, cât și prin magazinul online oficial al companiei (foreverliving.ro & foreverliving.md) .

 

A)   PENTRU MAGAZINUL ONLINE:

 • Produsele FLPR achiziționate prin magazinul online oficial al companiei pot fi returnate în termen de 14 zile de la data achiziției, fără a fi necesară justificarea deciziei de către cumpărător (client la PRV/PC/FBO), completând “Formularul de retragere din contract, comandă / de înlocuire produse neconforme / de schimbare / completare comandă cu produse”, prezentat în magazinul online la capitolul Termeni și condiții, însoțit de factura de achiziție. Prin acest formular, cumpărătorul optează pentru retragerea din contract / comandă. În cazul Preferred Customer /FBO, se va anula contractul MLM, iar în cazul clientului la Prețul Recomandat de Vânzare se va anula comanda. Conform prevederilor OUG 34/2014, din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă, NU se admit la retur produsele care au fost desfăcute, testate/utilizate, care au sigilii rupte sau șterse sau au ambalajele deteriorate.
 • Produsele FLPR achiziționate prin magazinul online oficial al companiei și care sunt neconforme pot fi înlocuite în termen de 14 zile de la data achiziției. În această situație se va completa “Formularul de retragere din contract, comandă / de înlocuire produse neconforme / de schimbare / completare comandă cu produse”, însoțit de factura de achiziție, procesul verbal ce va fi completat la recepția produselor de către cumpărător și reprezentantul firmei care a realizat transportul. FLPR se obligă să înlocuiască produsele neconforme în maximum 14 zile de la data la care este informat de către cumpărător, în limita stocului disponibil. În cazul în care produsele nu sunt disponibile în stoc, FLPR va returna valoarea produselor.

 

Obligaţiile care revin FLPR în cazul retragerii cumparatorului

 

(1)   FLPR rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumpărătorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract din partea cumpărătorului.

(2)   FLPR rambursează sumele menţionate la alin. (1) folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de cumpărător pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care cumpărătorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina cumpărătorului plata de comisioane în urma rambursării.

(3)   Fără a aduce atingere alin. (1), FLPR nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care cumpărătorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de FLPR.

  (4) FLPR amână rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării.

 

Obligaţiile cumpărătorului în cazul retragerii lui din contract

 

   (1)     Cumpărătorul returnează produsele sau le înmânează FLPR sau unei persoane autorizate de FLPR să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat FLPR decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

  (2)  Cumpărătorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

 

Informațiile prezentate la punctul A) sunt valabile numai pentru cumpărătorii care sunt persoane fizice. În cazul în care cumpărătorii sunt alte entități decât persoane fizice (cum ar fi PFA, II, IF, SRL, SA), se vor aplica prevederile de la punctul B), care sunt valabile și pentru achizițiile de la punctele de vânzare din centrele de distribuție.

 

B)    PENTRU PUNCTELE DE VÂNZARE DIN CENTRELE DE DISTRIBUȚIE

 

Client la Prețul Recomandat de Vânzare – client la PRV/ Preferred Customer

 

3.03 (a) În termen de 30 zile de la data achiziției, FLPR oferă posibilitatea clientului la PRV/ Preferred Customer de a returna un produs neconform. În termen de cincisprezece (15) zile de la data aducerii la cunoştinţa FLPR a lipsei de conformitate a produsului, clientul la PRV/ Preferred Customer poate:

 

1)     să opteze pentru înlocuirea produsului cumpărat cu unul identic, în cazul în care constată defecte; FLPR va înlocui produsul în cel mai scurt timp posibil, cu condiția să existe în stoc; sau

 

2)     să anuleze comanda, să returneze produsul şi să obţină o returnare integrală a sumei cheltuite, cu excepţia cheltuielilor de transport (după caz). În acest caz, produsul returnat trebuie să fie încă vandabil, adica acel produs să fie cu sigilul, ambalajul și aspectul intacte, fără modificări fizice, fără urme de uzură și consum și care poate fi valorificat pe piață în aceleași condiții. FLPR va finaliza această opțiune în cel mai scurt timp posibil.

 

(b) În ambele situaţii se solicită o notificare corespunzătoare denumită „Formularul de retragere din contract, comandă / de înlocuire produse neconforme / de schimbare / completare comandă cu produse”, dovada achiziţiei şi returnarea produsului / produselor în timpul stabilit către persoana / punctul de lucru de la care a fost cumpărat. Prin acest formular, Clientul la PRV / Preferred Customer optează pentru retragerea din contract/comandă. În cazul Preferred Customer se va anula contractul, iar în cazul Clientului la PRV se va anula comanda. FLP îşi rezervă dreptul de a respinge cererile repetate.

 

(c) În cazul în care produsele FLP sunt achiziţionate de către clientul la PRV/ Preferred Customer de la punctele de vânzare ale centrelor de distribuție Forever sau prin intermediul magazinului online oficial al companiei şi apoi returnate în vederea restituirii integrale a sumei cheltuite, Profitul şi Bonusul corespunzătoare vânzării vor fi retrase de la acel / acei FBO care au beneficiat de pe urma vânzării, iar acel FBO care a făcut achiziţia e pasibil, după caz, să-şi piardă calificarea la Preţul de Depozit.

(d) Dacă produsele FLP sunt achiziţionate de la sau prin intermediul unui FBO, respectivul FBO este principala parte responsabilă pentru satisfacţia clientului la PRV, prin schimbarea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. În cazul unui conflict, FLP va analiza faptele şi va soluţiona disputa. Dacă FLP restituie contravaloarea produsului / produselor achiziţionate de clientul la PRV, aceeaşi sumă va fi retrasă de la FBO care a beneficiat de pe urma vânzării produsului / produselor.

 

Procedura de înlocuire şi răscumpărare a produselor pentru FBO

 

3.04 În intervalul stabilit de aplicare a regulilor privind garanţia produselor, FLP va asigura un produs nou, identic, în schimbul celui defect sau al celui returnat de un FBO ca urmare a insatisfacţiei clientului la PRV atât la punctele de vânzare ale depozitelor, cât și la magazinul online.

 

În această situație se solicită o notificare corespunzătoare denumită „Formularul de retragere din contract, comandă / de înlocuire produse neconforme / de schimbare / completare comandă cu produse” și prezentarea facturii prin care s-au achiziţionat produsul/produsele. Mai mult, pentru înlocuirea produselor deţinute de un FBO și care au fost returnate către aceştia de clientul la PRV (în cazul unui FBO), este necesară dovada vânzării către clientul la PRV, precum şi o cerere semnată de returnare a produsului sau a fondurilor, însoţită, după caz, de produs sau de ambalajul acestuia. Returnarea se va face numai către persoana care a cumpărat produsul. Returnările repetate ale aceleiaşi persoane pot fi respinse.

 

3.05(a) FLP va răscumpăra orice produs nevalorificat, dar încă vandabil, adica acel produs cu sigilul, ambalajul și aspectul intacte, fără modificări fizice, fără urme de uzură și consum și care poate fi valorificat pe piață în aceleași condiții, cu excepţia materialelor informative, achiziţionat în ultimele 12 luni, de la orice Preferred Customer /FBO care doreşte să-şi înceteze activitatea în FLP prin renunţarea la Contract. Procedura de răscumpărare presupune o notificare scrisă din partea acelui Preferred Customer /FBO care se retrage, prin care acesta înştiinţează FLP de intenţia de a renunţa la calitatea sa de Preferred Customer /FBO, precum şi la toate drepturile şi privilegiile ce decurg din aceasta. Apoi, acel Preferred Customer /FBO care se retrage va trebui să completeze un Formularul de retragere din contract, comandă / de înlocuire produse neconforme/ de schimbare/ completare comandă cu produse şi să restituie sediului central produsele respective, împreună cu dovada achiziţionării acestora de la FLPR.

 

    (b) Dacă produsele returnate de acel Preferred Customer / FBO care doreşte să renunţe la Contract au fost cumpărate la Preţ de Preferred Customer, valoarea Profitului de Preferred Customer va fi retrasă de la acel FBO căruia i-a fost plătită, iar dacă valoarea produselor returnate depăşeşte 1 p.c., toate bonusurile şi Punctele Credit obţinute de linia sponsorială superioară a acelui Preferred Customer /FBO care doreşte să renunţe la Contract vor fi retrase de la linia sponsorială superioară a acestuia. În cazul în care Punctele Credit au fost folosite pentru accederea la un nivel superior în Planul de Marketing de către un FBO sau linia sponsorială superioară a acestuia, se va stabili dacă promovarea rămâne valabilă şi după deducerea respectivelor Puncte Credit.

 

    (c)  Dacă acel Preferred Customer /FBO care doreşte să renunţe la Afacerea Forever returnează orice set de produse Forever din care lipsesc unul sau mai multe produse, valoarea rambursată şi reducerile aplicate liniei sponsoriale superioare vor fi calculate ca şi când întregul set ar fi returnat, apoi valoarea la Preţ de Depozit Ajustat sau la Preţ de Preferred Customer a componentelor lipsă va fi dedusă din suma returnată.

 

    (d) După verificări, acel FBO va primi din partea FLP o sumă egală cu valoarea produselor returnate, mai puţin bonusurile sale personale, plus costurile aferente manipulării şi expedierii produselor, precum şi orice alte costuri conexe.

 

    (e) După recuperarea oricăror costuri sau daune rezultate din conduita neadecvată a acelui Preferred Customer / FBO care doreşte să renunţe la Contract, FLP va elimina acel FBO din Planul de Marketing, iar întreaga sa linie sponsorială inferioară va urca la Sponsorul său direct, menţinând corespondenţa cu generaţiile ei curente.

 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de catre cumparator.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare, in scris, din partea acestuia, in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Expediati prin curier produsele comandate online sau inmanati-le direct noua, la adresa din localitatea depozitului care a expediat comanda de produse fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie utilizat sau deteriorat.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de către Dvs in declaratia neechivoca trimisă prin e-mail. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Vă rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite, cu urme de uzura.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Te rugăm să verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi, în cazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acesta un proces verbal, iar noi vom remedia problema în cel mai scurt timp posibil.

 În cazul în care coletul trimis cu plata ramburs nu va fi achitat şi ridicat în maximum 72 de ore de la prima înştiinţare telefonică de către curier, comanda va fi anulată şi coletul va fi returnat.
Forever Living Products îşi rezervă dreptul de a nu mai accepta, pe viitor, comenzile plasate cu plata ramburs pentru FBO/PC care au refuzat preluarea coletului.

Capitolul XIII. Exonerarea de raspundere

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informaţiile incluse pe site-ul foreverliving.ro au caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună-credinţă, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă Vânzătorului la adresa de e-mail: [email protected], pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secţiunile blog literar, comunitate culturală şi recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitea solidară a FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA.

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse şi Servicii care sunt afişate pe site, ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preţuri pe care le poate aprecia că fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

Magazinul on-line ar putea conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, inevitabil, nu sunt actualizate și sunt oferite doar ca referință. Ne rezervăm dreptul să modificăm conținutul magazinului on-line în orice moment, dar nu avem obligația să actualizăm nicio informație specifică. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați schimbările din magazinul on-line. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea, in orice fel, a produselor cumparate prin intermediul acestui site. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele livrate de FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut ale site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.

De asemenea, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem că vom face tot posibilul pentru ca informațiile oferite, care stau la baza experienței dumneavoastre de cumpărături, să fie actualizate și conforme cu produsul de interes. Mai mult decât atât, informațiile de contact FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sau ale partenerilor FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA vor fi mereu actualizate, însă orice informație de contact, descoperită ca fiind neactualizată, vă rugăm să o menționați direct unui membru al echipei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, folosind una dintre soluțiile de comunicare din magazinul on-line.

Capitolul XIV. Unelte opționale

În anumite momente vă putem oferi acces la terțe unelte care pot folosi la îmbunătățirea procesului de cumpărături, dar care, nefiind în totalitate construite de către FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu am putea monitoriza sau controla pe deplin aceste unelte.

Sunteți de acord și luați la cunoștință că FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA oferă acces la aceste unelte “așa cum sunt” și “precum disponibile” fără garanții, reprezentări ori condiții de orice fel și fără recomandare. Nu vom fi răspunzători sub orice fel în urma utilizării de către dumneavoastră a acestor terțe unelte.

Orice utilizare de către dumneavoastră a oricăror terțe unelte opționale pe magazinul on-line oferite de către FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA este în totalitate riscul și responsabilitatea dumneavoastră și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și acceptați Termenii și Condițiile acestor unelte opționale oferite de către terți.

Este posibil totodată ca în viitor să oferim Servicii noi și / sau opțiuni prin intermediul magazinului on-line (incluzând lansarea de noi unelte și resurse). Aceste noi opțiuni și / sau Servicii vor face de asemenea obiectul acestor Termeni și Condiții.

Politica de returnare a produselor este vizibila pe fiecare pagină de produs, precum şi pe pagina de profil a FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA.

Capitolul XV. Link-uri către terți

Site-ul nostru poate conține link-uri către Site-uri operate de terțe părți ("Site-urile Terțelor Părți"). Aceste link-uri sunt destinate să furnizeze doar informații suplimentare. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link către un Site al unei Terțe Părți nu înseamnă că aprobăm, avizăm sau acceptăm responsabilitatea pentru acest Site al unei Terțe Părți, conținutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție prin acesta.

Nu suntem obligați să filtrăm și să monitorizăm și nu am investigat sau monitorizat niciun Site al unei Terțe Părți pentru acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizării de către dvs. a Site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale Terțelor Părți.

Utilizați aceste Site-uri ale Terțelor Părți pe propriul risc. Vă sugerăm să verificați cu atenție politicile și practicile acestor terțe site-uri și să vă asigurați că înțelegeți site-urile înainte să vă angajați în orice tip de acțiune sau tranzacție. Plângeri, pretenții sau revendicări, preocupări sau întrebări în legătură cu produsele terțelor site-uri ar trebui direcționate și / sau redirecționate către acestea.

Capitolul XVI. Informații Personale

Nu aveți dreptul să folosiți o adresă de e-mail falsă, pretinzând că sunteți altcineva decât cine sunteți ori să ne induceți în eroare FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sau terțe site-uri, care se pot află sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți direct responsabil pentru orice comentariu publicați și pentru acuratețea informațiilor publicate. FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu este responsabil și nu își va asuma nici o răspundere pentru orice comentariu publicat de către dumneavoastră sau o terță parte.

Apreciem încrederea dumneavoastră, şi astfel este foarte importantă pentru noi protejarea datelor dumneavoastră şi respectarea dreptului la confidenţialitate şi autonomie informaţională în colectarea, procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. O descriere detaliată găsiţi in documentul: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Comunicari Comerciale

Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:
prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau prin contactarea Vanzatorului.

In urma achizitionarii unui Bun, Vanzatorul poate transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Bunuri recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul achizitionat.

Clientul/Utilizatorul/FBO-ul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sau prin contactarea FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA in acest sens.

FBO-ul/ Preferred Customer -ul/PRV-ul se pot dezabona de la comunicarile companiei din contul lor de pe Foreverliving.ro. sau din emailurile transmise de catre companie.

De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dvs. vă aducem al cunostință că magazinul nostru on-line utilizează cookie-uri. Mai multe despre aceste fisiere puteți citi în Politica de cookie.

Capitolul XVII. Erori, Inexactități și alte Omiteri

Ocazional, există posibilitatea ca informații prezente pe magazinul on-line să conțină erori de tipografie, inexactități sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpuri de livrare și disponibilități. Ne rezervăm dreptul de a corecta aceste erori, inexactități și omiteri, totodată să schimbăm ori să actualizăm informații sau să anulăm comenzi dacă există detalii in Servicii ori pot fi în alte site-uri partenere FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA și / sau aflate sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, care sunt inexacte, în orice moment, fără informări în prealabil (incluzând după ce o comandă a fost depusă).

Nu suntem obligați să actualizăm, să modificăm ori să clarificăm informații din Servicii sau pe orice alt site partener FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, ori aflat sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, incluzând fără limitări, informații despre prețuri, exceptând ce este cerut de către lege.

Nici o actualizare sau modificare de dată a actualizării aplicate unui Serviciu pe magazinul on-line sau pe orice site partener FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, ori aflat sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, ar trebui considerat ca indicare că toate informațiile Serviciului pe magazinul on-line sau pe orice site partener FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA ori aflat sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA au fost modificate sau actualizate.

Capitolul XVIII. Utilizări interzise ale Serviciilor FLPR

În plus față de interzicerile deja menționate în Termeni și Condiții, nu sunteți autorizat să folosiți magazinul online sau conținutul acestuia pentru următoarele:

a)     orice acțiune ilegală;

b)     să solicitați altor persoane să pornească sau să participe în acțiuni ilegale;

c)     să încalce legile internaționale, federale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonanțe locale;

d)     să încălcați sau să nu respectați drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora;

e)     să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăima, calomnia, denigra, intimida sau să discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate;

f)      să publicați informații false sau să induceți în eroare intenționat prin informații;

g)     să publicați sau să transmiteți viruși informatici sau orice tip de cod malițios care ar putea afecta funcționalitățile sau operațiunile FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA sau ale site-urilor partenere și / sau aflate sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA;

h)     să colectați sau să monitorizați informațiile personale ale altora;

i)      să înșelați, să acționați într-o infracțiune virtuală folosind diferite metode interzise la nivel internațional;

j)      pentru orice scopuri obscene sau imorale;

k)     să atacați sistemele de securitate FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA ori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA.

Ne rezervăm dreptul de a va stopa fără ezitare Serviciile FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA ori Serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA pentru încălcarea oricăror interziceri menționate în Termeni și Condiții.

Capitolul XIX. Declinare de Garanții; Limitarea Răspunderii

Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele partenerilor noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:

 • pierderi cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului;
 • pierderea de date;
 • pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;
 • pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate; și
 • pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

Nu căutăm (nici unul dintre acești Termeni de Utilizare nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:

 • pierderi sau daune cauzate de fraudă, greșeli intenționate sau înșelăciune săvârșită cu intenție de noi;
 • răspundere care, conform legilor în vigoare de protecție a consumatorilor sau răspundere față de produs, nu poate fi exclusă (cu toate acestea, aceste legi sunt denominate);
 • nicio altă răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată, în conformitate cu legislația în vigoare.

Nu garantăm, reprezentăm ori mandatăm că utilizarea Serviciilor noastre nu va fi, într-un moment specific, întrerupta temporar, complet securizata sau lipsita de erori.

Nu mandatăm că rezultatele obținute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de încredere.

Sunteți de acord că de-a lungul timpului vom putea întrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fără a vă informa în prealabil.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră sau inabilitatea de utilizare a Serviciilor este propriul risc. Serviciile și toate produsele oferite și livrate către dumneavoastră ( exceptând cu menționări în mod expres din partea noastră ) sunt oferite “așa cum sunt” și “precum disponibile” pentru utilizare, fără orice reprezentare, mandatare ori condiție de orice fel, fie expres sau presupunere, incluzând toate mandatările sau condițiile posibile ale vandabilității, calității comerciale, fitness pentru un scop special, durabilitate, titlu și neîncălcări.

În nici un caz, FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA SRL, angajații, afiliații, agenții, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, incluzând fără limitări, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie menționate în contract, delictual (incluzând neglijență), rezultată din utilizarea dumneavoastră a oricăror Servicii sau produse achiziționate printr-un Serviciu ori pentru orice altă revendicare legată de utilizarea dumneavoastră a unui Serviciu ori produs, incluzând, dar fără limitare, la orice eroare sau omitere în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice natură rezultată din utilizarea unui Serviciu sau conținut (sau produs) publicat sau transmis, chiar și cu mențiunea posibilităților lor.

Pentru că în unele localități sau cazuri nu se permite excluderea sau limitarea responsabilității pentru daune pe cale de consecință sau incidentale, în aceste localități sau cazuri, răspunderea noastră va fi limitată la maximum permis de lege.

FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Capitolul XX. Încheierea responsibilităților părților

Responsabilitățile și obligațiile părților contractante sub acești Termeni și Condiții vor rămâne aplicabile până la momentul în care acordul va fi încheiat de oricare dintre părți. Puteți încheia respectarea Termenilor și Condițiilor, în orice moment, printr-o notificare directă către FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, comunicând că nu doriți continuarea acestor prevederi, sau prin încetarea accesării magazinului on-line.

Dacă, prin judecata noastră, considerăm că ați încălcat ori vă suspectăm că ați încălcat una sau mai multe prevederi, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau înceta definitiv accesul la magazinul on-line, fără o notificare în prealabil, dumneavoastră rămânând responsabil pentru daunele sau responsabilitățile dobândite în timpul utilizării magazinului on-line, incluzând data de suspendare sau încetare definitivă a accesului.

Capitolul XXI. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecată din România.

Capitolul XXII. Informații de contact

Întrebările, sugestiile și reclamațiile, în legătură cu Termenii și Condițiile sau alte politici FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA, trebuie trimise pe adresa de e-mail: [email protected].

Capitolul XXIII. Dispozitii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi constatată ca fiind nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezenta varianta de T&C este aplicabila incepand cu data de 01/11/2020.