Rutina ta suprema cu Aloe vera

Aloe vera contine o bogatie de nutrienti si pe asta se bazeaza gama noastra de produse Forever. Nimeni nu cunoaste aloe la fel de bine ca noi. Spre deosebire de alte branduri de pe piata, vorbim in primul rand despre calitatea inalta a gelului pur din interiorul frunzelor de Aloe, pe care il utilizam in produsele noastre. Citeste mai departe pentru a descoperi cum poti include Aloe vera de la Forever in rutina ta suprema de ingrijire.

7 am – Incepe-ti ziua cu Forever Aloe Vera Gel

Nu numai ca ajuta la o digestie sanatoasa, dar, daca ne incepem ziua cu aceasta bautura din Aloe vera, efectele benefice se vor rasfrange asupra a tot ceea ce facem dupa aceea. Acesta a fost primul produs care a primit aprobarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe (IASC) pentru consistenta si puritate si ne mandrim sa spunem ca formula sa contine in proportie de 99,7% Aloe vera pura.

8 am - Aplica Aloe Activator

Este un produs hidratant unic, in forma lichida, ce contine in proportie de peste 98% gel de Aloe vera. Aceasta formula simpla foloseste puterea aloe pentru a lasa pielea revigorata si proaspata, chiar din momentul in care iti atinge fata. Concentratia ridicata de aloe face din Aloe Activator elementul ideal in rutina de dimineata pentru ingrijirea pielii.

10 am – Fa sport si aplica Aloe Heat Lotion

Incearca sa faci sport minim 40 de minute pe zi, pentru a-ti mentine organismul sanatos. Daca muschii tai sunt obositi dupa antrenamentul intens, aplica Aloe Heat Lotion, care calmeaza durerile si contracturile, prin puterea Aloe vera, care penetreaza in straturile profunde ale pielii, impreuna cu mentolul, eucaliptul si uleiurile esentiale din compozitie. Aceasta lotiune emolienta este imbogatita cu agenti de incalzire, ceea ce o transforma in alegerea ideala pentru un binemeritat masaj relaxant.

12 pm – Mananca o salata de citrice cu quinoa la pranz

Dupa o dimineata activa, este timpul pentru un pranz sanatos. Iti propunem o salata delicioasa si deopotriva hranitoare cu quinoa, feta, portocala, grapefruit, rucola, coaja de portocala si, desigur, o masura de Forever Aloe Peaches.

3 pm – Hidrateaza-ti buzele

Este esential sa ai grija de buzele tale cu un balsam de calitate, cum este Aloe Lips cu Jojoba, pentru a calma pielea delicata si a te asigura ca buzele isi mentin hidratarea. Ingrediente precum Aloe vera, jojoba si trei tipuri de ceara transforma Aloe Lips in aliatul perfect pentru hidratarea optima a buzelor. Aplica-l dupa exfoliere delicata sau oricand pe parcursul zilei, de fiecare data cand simti nevoia. O idee excelenta pentru buze catifelate in orice sezon, pe tot parcursul anului, este sa faci o rutina din aplicarea Aloe Lips in fiecare dimineata si in seara.

6 pm - Alege kebab de pui si sos de avocado si aloe la cina

Kebabul de pui este o alternativa sanatoasa a cinei comandate seara tarziu si, trebuie sa mentionam, o alegere gustoasa, suculenta si usor de preparat. Iar pentru a-i spori aroma, include si doua linguri de Forever Aloe Vera Gel in sosul de avocado.

9 pm – Aplica Aloe Propolis Creme pe tot corpul, inainte de a merge la culcare

Nu omite niciodata, din rutina ta zilnica de ingrijire, hidratarea corpului cu Aloe Propolis Creme. Aceasta crema cu textura moale si catifelata contine 74% gel pur de Aloe vera, precum si propolis si musetel pentru a ajuta pielea sa ramana sanatoasa, supla si perfect hidratata oricand.

Si relaxeaza-te…

Tu cum incluzi Aloe vera in rutina ta?