Cosul Meu

Arhivele lunare: October 2019

  1. Produs Forever, premiat in cadrul Pure Global Beauty Awards 2019

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 28/10/2019
    Stralucim! Si nu doar pentru ca folosim exceptionalele produse Forever pentru ingrijirea tenului, ci si de bucurie pentru ca Aloe Bio-Cellulose Mask a fost desemnata cel mai apreciat produs la categoria "Best New Face Mask" in cadrul prestigioasei gale Pure Beauty Awards 2019.
    Citeste articolul
  2. Un singur produs, beneficii duble pentru ten

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 25/10/2019
    Cel mai in voga trend in domeniul ingrijirii tenului la ora actuala este folosirea cremelor de fata cu factor de protectie solara (SPF), indiferent de anotimp, indiferent daca soarele straluceste deplin pe cer sau este complet innorat.
    Citeste articolul
  3. Regulament campanie - firming complex

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 22/10/2019
    Achiziționați 1 firming complex în perioada campaniei 22 – 31.10.2019.  Postați în mod public pe wall-ul paginii voastre personale / business de Facebook și/sau Instagram o fotografie inedită însoțită de o descriere prin care să ne spuneți de ce firming complex trebuie să fie pe lista cadourilor de sărbători anul acesta, apoi etichetați în postare sau comentarii 3 persoane cărora le-ați recomanda acest produs și puteți câștiga una dintre cele
    Citeste articolul
  4. Tineretea fara batranete poarta numele infinite firming complex

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 16/10/2019
    Nivelul de colagen din organism poate fi afectat si de factori externi precum poluarea, radicalii liberi, fumatul, consumul excesiv de zaharuri sau expunerea prelungita la soare. De aceea, suplimentarea din surse externe poate fi necesara dupa depasirea acestei varste.
    Citeste articolul