Tineretea fara batranete poarta numele infinite firming complex

Timpul nu trece neobservat si nu cruta pe nimeni. Pe masura ce inaintam in varsta, pielea isi pierde treptat din elasticitate si astfel apar ridurile, muschii nu mai sunt la fel de fermi, iar articulatiile se rigidizeaza. Nu imbatranim, insa, cu totii la fel, iar vestea buna este ca depinde in mare masura si de noi ce semne lasa timpul pe chipurile si pe trupurile noastre.

Pentru ca pielea este cel mai mare organ al corpului, primele si cele mai vizibile semne ale imbatranirii se observa la nivel cutanat. Responsabila de acest lucru este reducerea cantitatii de colagen, a carui productie scade incepand cu varsta de 25 de ani. Nivelul de colagen din organism poate fi afectat si de factori externi precum poluarea, radicalii liberi, fumatul, consumul excesiv de zaharuri sau expunerea prelungita la soare. De aceea, suplimentarea din surse externe poate fi necesara dupa depasirea acestei varste.

Ce este colagenul

Colagenul este o proteina dura, insolubila, compusa din fibre si face parte din structura tuturor tesuturilor conjunctive, reprezentand o treime din totalul proteinelor prezente in corpul uman.

Odata cu scaderea nivelului de colagen din corp, functiile vitale incep sa aiba, la randul lor, de suferit. Carenta de colagen se manifesta prin simptome precum oboseala si lipsa energiei, deteriorarea circulatiei periferice, reducerea tonusului muscular, diminuarea elasticitatii articulare si inflamarea sau chiar deformarea articulatiilor, dar si slabirea functiei vizuale. In acelasi timp, functiile tractului gastrointestinal se pot reduce in intensitate, la fel si cele ale plamanilor.

O modalitate la indemana de a sprijini sanatatea corpului tau este prin suplimentarea dietei cu colagen. Exista mai multe tipuri de colagen, iar dintre ele cel marin este cel mai apropiat de structura colagenului de tip I, cel mai abundent tip de colagen prezent la nivelul pielii. Pentru rezultate eficiente si pe termen lung, se recomanda administrarea colagenului in cure de cate trei luni, cu o luna pauza intre ele.

In Forever stim ca ca frumusetea inseamna mai mult decat ingrijirea pielii. Incepe de la nutritie si, de aceea, am creat infinite firming complex, primul supliment dedicat frumusetii, cu o formula pe baza de colagen marin hidrolizat si extracte din plante, pentru o abordare din mai multe unghiuri. Amestecul brevetat infinite din formula produsului contine:

  • Concentrat de pepene galben din Franta – este o sursa importanta de vitamine antioxidante si superoxid dismutaza.
  • Ceramide derivate din grau (o varietate de grau fara gluten) – ceramidele sunt componenta principala a straturilor superioare ale epidermei. Sunt lipide bioactive care pot fi extrase din plante precum graul, soia si orezul.
  • Vitamina C si biotina – sustin formarea sanatoasa a colagenului si potenteaza beneficiile acestuia.
  • Colagen marin hidrolizat – contine aminoacizi precum glicina, lizina si prolina.

 

„Partenerul” perfect pentru firming serum, firming complex tinteste imbatranirea prematura si a fost conceput special pentru a sustine ingrijirea pielii din interior. Am combinat colagenul marin hidrolizat cu vitamina C, care ajuta la formarea sanatoasa a colagenului pentru functionarea normala a pielii, sistemului osos, ligamentelor, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, precum si cu biotina, care contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a parului. Cu doua tablete de infinite firming complex pe zi esti sigur ca acorzi atentia cuvenita tuturor aspectelor ce tin de ingrijirea pielii si iti sustii rutina antiimbatranire din toate perspectivele.