Produs Forever, premiat in cadrul Pure Global Beauty Awards 2019

Stralucim! Si nu doar pentru ca folosim exceptionalele produse Forever pentru ingrijirea tenului, ci si de bucurie pentru ca aloe bio-cellulose mask a fost desemnata cel mai apreciat produs la categoria "Best New Face Mask" in cadrul prestigioasei gale Pure Beauty Awards 2019, organizata zilele trecute la Londra. 

Noua si revolutionara in industria de beauty, prin tehnologia pe care am folosit-o pentru a crea unul dintre cele mai hidratante produse existente pe piata, masca noastra biodegradabila aloe aio-cellulose mask a castigat inimile si respectul tuturor. Din sute de branduri internationale care si-au inscris produsele la aceasta categorie, masca noastra a reusit sa intre, la inceputul lunii septembrie, pe lista a scurta a nominalizarilor la categoria "Best New Face Mask", dupa o analiza atenta si foarte complexa a unui juriu format din experti in aceasta industrie.

Aloe bio-cellulose mask a dovedit ca merita toata aprecierea impatimitilor de frumusete si, alaturi de firming serum din gama infinite by Forever, premiat cu argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-ageing" in 2017 in cadrul aceleiasi gale, ne pozitioneaza printre brandurile cu cele mai respectate si bune produse din industrie.

Felicitari echipei noastre de cercetare si dezvoltare a produselor! Suntem #ForeverProud de produsele noastre si, pentru noi, toate sunt castigatoare, datorita calitatii ireprosabile si a beneficiilor exceptionale care le transforma in alegerea zilnica a fiecarui consumator care se respecta.

Pure Beauty Global Awards, o gala prestigioasa de decernare a premiilor pentru cele mai bune branduri din industria de beauty, aduna zeci de companii laolalta anual, atent jurizate de experti internationali si votate de consumatori. Aceasta gala este recunoscuta la nivel global pentru standardele extrem de inalte pe care le impune tuturor companiilor participante, iar nominalizatii si castigatorii fiecarei categorii sunt, cu adevarat, lideri in domeniul lor de activitate.