Un singur produs, beneficii duble pentru ten

Cel mai in voga trend in domeniul ingrijirii tenului la ora actuala este folosirea cremelor de fata cu factor de protectie solara (SPF), indiferent de anotimp, indiferent daca soarele straluceste deplin pe cer sau este complet innorat.

Expertii in domeniu spun ca folosirea cremelor sau lotiunilor cu SPF, in special pentru ten, reprezinta cel mai bun cadou pe care il putem face pielii noastre. Produsele de acest gen nu ne ajuta doar sa ne protejam de efectele nocive ale radiatiilor UVA si UVB, ci si sa prevenim aparitia liniilor fine si a ridurilor, contribuind astfel la incetinirea procesului de imbatranire cutanata.

De multe ori, insa, daca n-am inclus in programul zilei o iesire la plaja, la piscina sau activitati in aer liber, suntem tentati sa uitam foarte usor de crema cu factor de protectie solara. Intr-o lume in care totul se desfasoara in ritm alert, specialistii au gasit solutia perfecta in acest sens: cremele hidratante cu SPF.

Studiile in domeniu si cercetarile de piata indica o crestere a gradulului de constientizare in randul populatiei cu privire la necesitatea protejarii pielii de razele nocive ale soarelui. Astfel, tot mai multi consumatori aleg sa foloseasca lotiuni si creme cu SPF zilnic, nu doar atunci cand merg in vacanta, un motiv in plus fiind si dorinta de a preveni imbatranirea prematura a pielii. Nu este, deci, de mirare, ca se estimeaza o crestere a pietei globale a produselor cu SPF de la 14 miliarde USD in 2015 la peste 24 de miliarde de dolari pana in 2024.

Analiza comportamentului consumatorilor arata, totodata, o preferinta crescuta pentru cremele de fata cu SPF. Si nu doar atat: vedeta si cu un potential urias de poata sunt produsele multifunctionale. Ce inseamna multifunctionale? Pe langa protectia solara pe care o asigura, formula lor este imbogatita si cu ingrediente care ingrijesc pielea, mentinandu-i textura, tonusul, nuanta, elasticitatea si nivelul optim de hidratare si incetinind, astfel, imbatranirea cutanata.

Conform studiilor de piata efectuate, cea mai populara si agreata forma pentru produsele cu factor de protectie solara este lotiunea, iar cea mai populara forma de prezentare este ambalajul cu pompita - dozatoare.

Din nou, asa cum ne-a obisnuit, Forever Living Products se mentine in trend, punandu-ne la dispozitie protecting day lotion cu SPF 20, un produs ce intruneste pe deplin preferintele consumatorilor:

  • Are o textura delicata de lotiune
  • Este special conceputa pentru protejarea tenului
  • Ambalajul este sub forma de flacon cu pompita – dozatoare
  • Are factor de protectie solara (SPF) 20
  • Asigura multiple beneficii pentru ten
  • Este excelenta si ca baza de machiaj

In pas cu tendintele si atentia crescuta a consumatorilor moderni fata de ingredientele din produsele pe care le folosesc, echipa de cercetare si dezvoltare de la sediul central al companiei din Statele Unite a ales doua ingrediente naturale cu rol de protectie solara: dioxidul de titan si oxidul de zinc.

Formula acestei lotiuni hranitoare, perfecta pentru toate tipurile de ten, abunda in ingrediente pretioase:

  • Aloe vera, excelenta pentru calmare si hidratare
  • Extract de pepene rosu, bogat in antioxidanti, ideal pentru combaterea efectelor nocive ale stresului oxidativ si imbatranirii cutanate. Protejeaza, de asemenea, pielea impotriva petelor inchise cauzate de expunerea la soare.
  • Extract de Anastatica Hierochunitca (cunoscuta si ca Jerusalem Resurrection Plant), binecunoscuta pentru capacitatea incredibila de a supravietui luni sau chiar ani in conditii extreme de seceta si apoi, in doar cateva ore, de a se regenera si a fi complet hidratata. Acest ingredient dinamic poate stimula producerea colagenului si ajuta la mentinerea elasticitatii si flexibilitatii pielii.
  • Extract de Crambe, o planta extrem de bogata in acizi grasi, care se absorb usor in piele si amelioreaza nuanta si textura tenului.
  • Alantoina, cunoscuta pentru efectele calmante asupra pielii.

Multe studii stiintifice arata ca un procent de 80% din cat de tanara sau de in varsta pare o persoana este strans legat de expunerea la soare. Razele ultraviolete sunt principalii responsabili de aparitia ridurilor, petelor pigmentare si de reducerea elasticitatii pielii. Iata de ce merita sa fim proactivi si sa folosim aceasta comoara atat de la indemana noastra: protecting day lotion!

protecting day lotion cu SPF 20 a fost conceputa cu beneficiile anti-aging ale trusei infinite in minte. Bogatia de ingrediente din formula produsului sustine si potenteaza beneficiile Aloei vera, iar extractele vegetale se imbina perfect cu cele mai noi descoperiri ale stiintei. Ingredientele cu rol de protectie solara sunt de origine minerala, deci beneficiati astfel si de efectele benefice ale mineralelor naturale pentru ten.”,spune Holly Stout, Director de Cercetare si Dezvoltare a Produselor Forever Living Products International.