Cosul Meu

Arhivele lunare: March 2021

  1. Esti FBO? Scrie articole pe blogul tau

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 24/03/2021
    Conform statisticilor recente, la nivel mondial, 77% dintre utilizatorii de internet citesc bloguri, iar numarul acestora este, de asemenea, in crestere. Mai mult decat atat, 60% dintre cumparatorii online afirma ca au achizitionat produse dupa ce au citit articole despre acestea.
    Citeste articolul
  2. Echipa noastra: Laura Buturca – Coordonator Depozit Iasi - Forever Living Products Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 23/03/2021
    Calatoria mea a inceput acum 20 de ani cand am intalnit doi oameni minunati care au fost alaturi de mine din prima zi - Dora si Gabor Szocs , Country Managerii companiei - care mi-au oferit responsabilitatea de a ma ocupa si administra activitatea punctului de lucru al companiei la Iasi.
    Citeste articolul
  3. Pregateste-ti mintea si corpul pentru o noua zi

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 19/03/2021
    De cele mai multe ori suntem atat de prinsi in responsabilitatile zilnice, incat uitam ca trebuie sa avem grija si de noi, sa ne echilibram fizic si psihic pentru a obtine randamentul pe care il dorim, pentru a duce la indeplinire fiecare dintre sarcinile pe care ni le-am propus, pentru a fi multumiti de noi insine si pentru a avea energia de a-i sprijini pe cei care depind de noi. Este bine ca in agenda ta, pe langa activitatile planificate pentru dezvoltarea afacerii tale Forever, pe langa timpul alocat celor dragi, sa existe si acel timp pentru tine.
    Citeste articolul
  4. Global Rally at Home 2021

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 16/03/2021
    Traieste emotia Raliului Global din confortul casei tale! Fii alaturi de noi pe 8, 9 si 10 aprilie, pentru trei zile incarcate de emotie, training-uri, sarbatoare, recunoastere si multa DISTRACTIE!
    Citeste articolul
  5. Cum organizam intalniri online eficiente?

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 10/03/2021
    Perioada actuala ne-a fortat pe fiecare dintre noi, indiferent de varsta sau de pregatire, sa mutam multe dintre intalniri in mediul online. Esti sau vrei sa devii Forever Business Owner? Iata mai jos cateva sfaturi, care ti-ar putea fi de folos pentru ca tehnologia sa devina aliatul tau atunci cand vorbesti cu oamenii din echipa ta sau intalnesti persoane carora le povestesti pentru prima data despre afacerea Forever, din fata ecranului calculatorului tau.
    Citeste articolul
  6. De ce este important sa facem miscare?

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 04/03/2021
    Activitatea fizica este necesara pentru buna functionare a organismului, pentru a fi sanatosi, eficienti in sarcinile pe care le avem de indeplinit, echilibrati si impliniti.
    Citeste articolul