Pregateste-ti mintea si corpul pentru o noua zi


De cele mai multe ori suntem atat de prinsi in responsabilitatile zilnice, incat uitam ca trebuie sa avem grija si de noi, sa ne echilibram fizic si psihic pentru a obtine randamentul pe care il dorim, pentru a duce la indeplinire fiecare dintre sarcinile pe care ni le-am propus, pentru a fi multumiti de noi insine si pentru a avea energia de a-i sprijini pe cei care depind de noi.
Este bine ca in agenda ta, pe langa activitatile planificate pentru dezvoltarea afacerii tale Forever, pe langa timpul alocat celor dragi, sa existe si acel timp pentru tine.

Ce poti face?


1. Trezeste-te cu un sfert de ora mai devreme

De multe ori ti se poate parea ca esti permanent in intarziere. Dar daca ai fixa alarma ceva mai devreme decat de obicei? Gandeste-te ca acele momente sunt un cadou pe care ti-l faci tie. Atunci cand te-ai trezit, nu lasa alte activitati cotidiene sa iti fure atentia.

2. Incepe ziua cu cateva clipe de meditatie

• Gaseste-ti un loc din casa ta in care sa nu fii deranjat de ceilalti. Inchide telefonul pentru cateva minute. Anunta-i pe cei din jurul tau ca ai nevoie de timp pentru tine.

• Asaza-te confortabil, incruciseaza picioarele astfel incat genunchii sa fie in unghi de 90 de grade, iar talpile sa fie pozitionate sub genunchi. Pune palma stanga pe genunchiul stang si palma dreapta pe genunchiul drept, cu interiorul palmei pozitionat inspre tavan, si uneste degetul aratator cu degetul mare. Indreapta spatele si lungeste gatul, pastreaza privirea orientata inainte, iar apoi inchide ochii.

• Vei observa ca gandurile vor continua sa curga. Constientizeaza-le si du-le departe de tine, ca si cand le-ai impinge afara din mintea ta si concentreaza-ti atentia catre interiorul tau, catre respiratie. Incearca sa prelungesti durata inspirului si durata expirului si sa induci o stare de relaxare. Cu fiecare expir, vizualizeaza cum elimini orice urma de tensiune, de oboseala, de durere, de incordare. Cu fiecare inspir, imagineaza-ti cum oxigenul merge catre fiecare organ, catre fiecare particica a corpului tau si aduce energie si echilibru.

• Constientizeaza locul unde corpul tau atinge solul si lasa sa se scurga, in sol si apoi departe de tine, toata energia negativa pe care ai acumulat-o, vizualizeaz-o ca pe un nor negru care dispare treptat. Vizualizeaza o lumina galbena, calda, placuta, care te inconjoara si iti da o stare de bine.

• Multumeste din suflet, cu toata recunostinta de care esti capabil, pentru tot ceea ce este bun in viata ta, pentru corpul pe care il ai, pentru ca te-ai trezit, pentru ca respiri, pentru ca iti bate inima in piept. Apoi deschide usor ochii, revino in momentul prezent si intoarce-te la programul tau obisnuit.

3. Asigura-te ca iti pregatesti corpul pentru a incepe ziua

• Ia-ti portia de Aloe Vera Gel, cu aroma preferata. Sustine buna functionare a sistemului digestiv printr-o mai buna absorbtie a nutrientilor. Aloe vera de la Forever este cultivata in soluri fertile, intr-un climat care ii permite sa se bucure de peste 2.000 de ore de soare in fiecare an, iar pulpa este extrasa cu grija din interiorul frunzelor, pentru ca tu sa te bucuri din plin de puterea naturii.

• Adauga o capsula de Forever Immublend, care are in compozitie doua ciuperci originare din Asia – Maitake si Shiitake, utilizate din cele mai vechi timpuri si recunoscute pentru beneficiile lor. Numele Maitake inseamna in limba japoneza dansatoare, pentru ca legenda spune ca, atunci cand o descopereau, anticii dansau de bucurie. Shiitake, bogata in proteine, zinc și polizaharide, era initial folosita de familiile imperiale, pentru proprietatile sale deosebite.

4. Actualizeaza-ti agenda pentru intreaga zi

• Unele dintre activitatile pe care ti le propusesei pentru astazi probabil le-ai realizat deja, sterge-le si elibereaza-ti intervalele orare respective.

• Au aparut cu siguranta si alte prioritati, poate trebuie sa devansezi o intalnire sau poate ai aflat despre un eveniment la care iti doreai sa participi, dar nu ai apucat sa-ti rezervi locul. 

• Asigura-te ca vei duce la indeplinire toate activitatile pe care ti le-ai propus pentru ziua respectiva. Daca ai stabilit intalniri de mai mult timp, da-le un mesaj celor ale caror nume se regasesc in agenda ta si spune-le ca abia astepti sa va vedeti, pentru a te asigura ca vor fi prezenti si pregatiti pentru ceea ce doresti sa le comunici.

Cu o minte proaspata, un corp ingrijit si activitatile puse in ordine, te poti bucura din plin de ziua ce abia a inceput!