Cosul Meu

Arhivele lunare: April 2024

  1. Aperitive conversationale - cum sa castigi rapid increderea oricui

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 26/04/2024
    In profesia ta de FBO ai nevoie de asa-numitele ”aperitive conversationale”, atunci cand contactezi noi prospecti, cand incepi o prezentare de oportunitate, sau in orice alt moment de start al unui dialog, online sau offline. Prin urmare, iata cateva idei care-ti pot fi de folos.
    Citeste articolul
  2. ”Ce ne-a ajutat foarte mult in crestere a fost...” (INTERVIU)

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 23/04/2024
    Sunt din 2003 parte din inima Forever. Cunosc foarte produsele si compania, iar de 2-3 ani au luat un avant extraordinar, inregistrand succese frumoase, care ne-au facut sa ne intrebam... cum au reusit si de ce tocmai acum? Proaspat calificati la #EMR24 si la Cannes, Emanoil & Lacramioara Cretu, Manageri si parinti a doua fetite superbe, se bucura de reusitele extraordinare. Aflati chiar de la ei!
    Citeste articolul
  3. Profilarea Merrill-Reid pentru vanzari

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 19/04/2024
    Prin recunoasterea si adaptarea la aceste tipuri de personalitate, oamenii de vanzari isi pot ajusta abordarea pentru a creste semnificativ sansele de conversie a clientilor potentiali. Metoda Stilurilor Sociale propusa de Merrill si Reid presupune, ca prim pas, identificarea indicilor de personalitate.
    Citeste articolul
  4. Regulament campanie - “Iepurasul de Paste Aduce Zambete Forever!”

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 08/04/2024
    Fii inspiratia noastra in prag de sarbatori, arata-ne cum transformi Forever Bright Toothgel intr-o vedeta de Paste in perioada 8-19 aprilie, iar noi te premiem.
    Citeste articolul