Regulament campanie - “Iepurasul de Paste Aduce Zambete Forever!”

ART. 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI

Organizatorul campaniei (denumita in continuare "Campania") “Iepurasul de Paste Aduce Zambete Forever!este S.C. Forever Living Products Romania SRL, Bd. Aviatorilor 3, Cod Postal 011852, Bucuresti, Romania, C.I.F. RO11258030; J40/12036/1998, denumita in continuare "Organizator” sau “Forever Living Products Romania”. Campania se va derula in conformitate cu prevederile cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza "Regulamentul"). Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania “Iepurasul de Paste Aduce Zambete Forever!organizata de Forever Living Products Romania SRL, se va desfasura in perioada 8 – 19 aprilie 2024, pe platformele de social media Instagram si Facebook: @foreverromaniahq , Forever Living Products Romania HQ

Art. 3. SCOPUL CAMPANIEI

Prezenta campanie este organizata si se desfasoara in conformitate cu prevederile legale, asa cum sunt reglementate de Ordonanta Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si a serviciilor de piata (republicata) si are ca scop promovarea oportunitatii oferite de de Forever Living Products Romania SRL și a imaginii companiei.

Art. 4. PARTICIPANTI

Pot participa in cadrul campaniei Preferred Customerii si Forever Business Ownerii care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, care plaseaza comenzi conform Politicilor Companiei.

Art. 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea in cadrul acestei campanii implica acceptarea si respectarea prevederilor prezentului Regulament, a legislatiei in vigoare in Romania, precum si a mecanismului de participare descris in ART. 6 al prezentului regulament.

Art. 6. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania se va desfasura in perioada 8 – 19 aprilie 2024 conform urmatorului mecanism:

6.1 Persoanele participante trebuie sa plaseze cel putin o comanda cu produse Forever Bright Toothgel (atentie, fara materiale de marketing) online sau in depozite in perioada aferenta campaniei si sa posteze public pe Facebook si/sau Instagram 1 fotografie / video prin care transforma pasta de dinti Forever Bright Toothgel intr-o vedeta de Paste, servind inspiratie pentru cadouri pline de originalitate, decoratiuni unice si de ce nu, chiar poezii (pentru cei cu un suflet de artist) in cel mai frumos si creativ mod, surprinse in moduri diferite.

De exemplu: intr-un cosulet alaturi de iepurasul de Paste si ouale vopsite, in procesul de impachetare, impartind activitatea cu cineva drag, folosind tuburile de Forever Bright Toothgel pentru a crea decorațiuni de Paște sau pentru cei care iubesc cuvintele si frumusetea lor, Forever Bright Toothgel poate deveni muza unei poezii pascale. De la versuri care celebreaza zambetele luminoase in diminetile de primavara, pana la strofe care vorbesc despre reinnoire si curatenie si alte metode creative prin care sa inspirati si pe altii la impachetarea cadourilor Forever si la o igiena corecta a dintilor etc., pe durata de desfasurare a acestuia; Postarea trebuie sa fie publica si sa includa hashtag-ul #zambesteforeverbright. Deasemenea, participantul trebuie sa dea tag la 2 persoane pe care doresc sa le inspire in postarea aferenta campaniei de pe Facebook si/sau Instagram si sa dea follow la paginile de social media: @foreverromaniahq , Forever Living Products Romania HQ .

6.2 Cele mai originale, creative, emotionante 5 postari cu Forever Bright Toothgel si iepurasul de Paste care vor respecta prezentul regulament vor fi desemnate castigatoare.

6.3 Dupa incheierea campaniei, se vor analiza toate postarile care fac obiectul campaniei si se vor alege 5 castigatori, iar numele lor vor fi facute public pana cel tarziu miercuri, 23 aprilie aprilie 2024, printr-un story pe paginile oficiale ale companiei si pe grupul de Forever FBO Romania.

Art. 7. CONDITIILE DE VALIDARE

Pe perioada concursului postarile trebuie sa ramana publice pentru a fi usor de identificat si sa includa hashtag-ul #zambesteforeverbright, aceasta campanie respectand indicatiile si restrictiile prezentate in Policitile Companiei si prevederile prezentului Regulament sunt eligibile pentru inscrierea in acest concurs.

Art. 8. PREMIILE CAMPANIEI

8.1. In cadrul acestei campanii vor exista 5 castigatori. 5 dintre cele mai frumoase si creative postari vor fi desemnate castigatoare si autorii lor vor primi fiecare cate un set format din:

 

  • 1 Tricou verde Smile
  • 1 Prosop verde Forever
  • 1 Rucsac rosu Forever
  • 1 Cana rosie « This is the moment »

 

Art. 9. ACORDAREA PREMIILOR

9.1. La finalul campaniei se vor alege 5 persoane care vor fi desemnate castigatoare, conform criteriilor stabilite la punctul 6, pana cel tarziu miercuri, 23 aprilie 2024.

9.2. La finalul campaniei, o comisie din cadrul Forever Living Products Romania va efectua stabilirea castigatorilor conform urmatoarelor criterii: originalitate, acuratetea continutului (atentie, nu vor fi permise si luate in calcul comentariile in care se fac afirmatii medicale despre produse), relevanta continutului, creativitatea si respectarea prevederilor prezentului Regulament.

9.3. Comisia va fi formata din: Daniela Ganciu, Cristina Petrov si Mihaela Chisnencu

9.4. Castigatorii vor fi anuntati pe paginile oficiale de Facebook si Instagram a companiei – Forever Living Products Romania HQ si grupul Forever FBO Romania – printr-un story dedicat si vor fi contactati prin e-mail sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram de pe care a facut postarea.

9.5. In cazul in care castigatorii nu trimit datele necesare pentru livrarea premiului in termen de 14 zile de la contactarea lor, premiile nu le vor mai fi acordate si vor ajunge la alti potentiali castigatori.

9.5. Valoarea premiilor oferite este de .......... lei.

Art. 10. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Castigatorii NU pot opta pentru schimbarea produselor primite sau pentru primirea contravalorii premiilor in bani.

Art. 11. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Regulamentul de participare/ desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul foreverliving.ro, sectiunea Blog. Persoanele responsabile pentru desfasurarea acestei campanii sunt Daniela Ganciu, Cristina Petrov si Mihaela Chisnencu. Orice solicitare poate fi transmisa prin e-mail pe adresa - [email protected]

Art. 12. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform legislatiei in vigoare, sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau alte modificari in ce privesc premiile.

Art. 13. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

13.1. Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la campanie in conformitate cu prevederile Regulamentului 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

13.2. Prin inscrierea la prezenta campanie, participantii isi exprima acordul in mod expres si neechivoc ca datele personale furnizate sa fie prelucrate de catre Organizator exclusiv pentru derularea acestei campanii, acest accord avand ca temei legal, interesul legitim al persoanei vizate conform Art. 6 litera (f) din Regulamentul mai sus mentionat.

13.3. Prin inscrierea la prezenta campanie, participantii declarati castigatori sunt de acord sa le fie facute publice, de catre Forever Living Products Romania, numele si premiile castigate.

13.4. Solicitarea de incetare a prelucrarii datelor cu caracter personal inainte de atribuirea premiilor are drept consecinta invalidarea calitatii de participant eligibil la campanie.

13.5. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta campanie si sa le utilizeze conform prezentului regulament si legislatiei in vigoare. Pentru a facilita desfasurarea activitatilor in legatura cu scopurile prelucrarii detaliate anterior, Organizatorul comunica aceste date catre afiliatii sau partenerii contractuali, cum ar fi:

  • Forever Living Products International;
  • Furnizori de servicii IT pentru compania noastra;
  • Autoritati de reglementare si alte autoritati ale statului, daca sunt solicitate prin cerinte legale sau statutare;
  • Avocati; notari publici;
  • Consultantii nostri.

13.6. Forever Living Products Romania va dezvalui datele cu caracter personal numai in masura in care acest lucru este strict necesar pentru atingerea scopului urmarit. In vederea asigurarii securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal Organizatorul a luat masuri de securitate adecvate conform cerintelor Regulamentul 679/2016 privind crintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal iar orice companie, care actioneaza sub autoritatea Organizatorului, ca Imputernicit, ce are acces la date cu caracter personal nu le prelucreaza decat pe baza instructiunilor si numai pentru indeplinirea atributiilor sale de serviciu.

13.7. In conformitate cu dispozitiile Regulamentul 679/2016, persoanele care si-au comunicat datele personale sunt titulari ai urmatoarelor drepturi, conform Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

13.7.1. Retragerea consimtamantului: Daca prelucrarea se realizeaza in baza consimtamantului, puteti retrage consimtamantul pentru prelucrare in orice moment.

13.7.2. Rectificarea datelor: In cazul in care observati ca Forever Living Products Romania detine date cu caracter personal eronate, puteti solicita in orice moment rectificarea datelor cu caracter personal. Organizatorul face eforturi rezonabile pentru a pastra datele cu caracter personal - care sunt utilizate continuu si care sunt in posesia sau controlul sau - exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile.

13.7.3. Restrictia prelucrarii: In cazul in care va aflati in una dintre situatiile de mai jos, puteti sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor:

  • daca contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care Organizatorul trebuie sa verifice exactitatea;
  • daca prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal;
  • daca Organizatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept;
  • va opuneti prelucrarii in perioada in care Organizatorul verifica daca motivele sale legitime au inaintate fata de drepturile dvs..

13.7.4. Accesul la datele: Puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detine Forever Living Products Romania despre dumneavoastra, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, daca nu sunt colectate direct si cui i-au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obține un exemplar de la Organizator, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detine despre dumneavoastra. Organizatorul isi rezerva dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru solicitari abuzive.

13.7.5. Dreptul la portabilitate: La cerere, Organizatorul va transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil d.p.d.v. tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteti solicita ca Organizatorul sa va transfere datele direct catre alt operator, specificat de dvs..

13.7.6. Dreptul la stergere: Puteti obtine de la Forever Living Products Romania stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:

  • datele dvs. nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost prelucrate;
  • va opuneti prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea Dreptul de opozitie mai jos);
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;
  • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara:
    • in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea acelor date de catre Organizator;
    • in special pentru cerintele legale privind termenele de pastrare a datelor;
    • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

13.7.7. Dreptul de opozitie: Puteti obiecta oricand la prelucrarea datelor cu caracter personal datorita situatiei speciale in care va aflati. In acest caz, Organizatorul nu va mai prelucra datele cu caracter personal, daca nu poate demonstra motive intemeiate, legitime si un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept. Cand va opuneti prelucrarii, mentionati Organizatorului daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestor date.

13.7.8. Dreptul de a depune o plangere: In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea datelor, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor – Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal completand formularul online disponibil la adresa: https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_pagina_principala

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari pe email la adresa [email protected].

Art. 14. DISPOZITII FINALE

14.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament pe perioada de desfasurare a campaniei in sensul de a asigura corectitudinea competitiei. Toate modificarile cu privire la regulament intra in vigoare numai dupa publicarea pe internet a acestora - pe pagina oficiala de Facebook a Forever Living Products Romania - Forever Living Products Romania HQ.