Cosul Meu

Arhivele lunare: February 2018

  1. De 19 ani, cultivam bunatate prin Aloe vera!

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 08/02/2018
    De 40 de ani in lume si de 19 ani in Romania, Forever Living Products cultiva bunatate in jurul ei. Vieti schimbate prin oportunitatea Forever, produse recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor in mentinerea unui stil de viata sanatos, calatorii extraordinare, independenta financiara, libertate, zambete, prieteni noi, dezvoltare pe plan personal si beneficiile nu se opresc aici.
    Citeste articolul
  2. MUST HAVE KIT, un nou Forever HIT

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 07/02/2018
    La an nou, haine noi si oportunitati pe masura. Am adunat laolalta cele mai apreciate si mai bine vandute produse Forever si am creat pentru tine noul MUST HAVE KIT, menit sa iti (re)lanseze afacerea in 2018. Pentru ca succesul e must-have in Forever, nu-i asa? In 2018 se poarta MUST-HAVE KIT. Fii si tu in tendintele celor mai rasunatoare succese!
    Citeste articolul
  3. The Flying Start Challenge

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 06/02/2018
    Incepem anul Forever energic si cu noutati menite sa ne faca mai buni in afacerile noastre. Dincolo de angajamentele pe care ti le iei zilnic fata de companie si de partenerii tai, consideram ca cel mai important contract pentru succes este cel pe care il „semnezi” cu tine insuti – un angajament clar, realist, de neclintit – care devine si cel mai puternic atu al reusitelor de peste an.
    Citeste articolul
  4. Resurse la start

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 01/02/2018
    Usain Bolt, alergatorul jamaican considerat cel mai mare sprinter din toate timpurile, detinatorul recordului mondial la 100 m, afirma intr-un interviu: ”Daca nu ai un start bun, e mult mai greu apoi sa alergi cursa asa cum iti doresti. Primul pas este foarte important, iar al doilea trebuie sa-l urmeze cat se poate de repede.”
    Citeste articolul