De 19 ani, cultivam bunatate prin Aloe vera!

De la planta…

Secretul care sta la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu si se rezuma la planta Aloe vera. Abordarea noastra personalizata de cultivare si recoltare a acestui ingredient natural valoros si modul in care o adaugam produselor noastre este recunoscut si apreciat in intreaga lume. Ne caracterizeaza calitatea riguroasa verificata, pas cu pas, chiar de noi.

Atunci cand Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, stia ca nu este in interesul acesteia sa se bazeze pe terti furnizori in ceea ce priveste plantatiile de aloe si procesul de productie. Din acest motiv, Forever si-a asigurat nu doar plantatii proprii de aloe, dar si punctele de fabricatie si distributie ale produselor. 

Exista peste 400 de specii de aloe ce cresc in regiunile aride ale planetei. Fiecare are propriile beneficii, dar o singura specie este recunoscuta de milenii pentru proprietatile sale exceptionale: Aloe Barbadensis Miller. Cu ajutorul stiintei, inovatiei si devotamentului echipei noastre stiintifice si de dezvoltare, Aloe Vera of America isi dedica eforturile pentru ca tu sa beneficiezi de Aloe vera de cea mai buna calitate.

Gelul pur, stabilizat de Aloe vera si extras manual din planta, este principalul ingredient al produselor noastre exceptionale si sta la baza a tot ceea ce facem aici, in Forever. Sa mentinem calitatea acestuia la cel mai inalt nivel este atat de important pentru noi, incat Forever detine toate plantatiile de aloe pe care le foloseste in crearea produselor – in Rio Grande Valley – Texas si 6.500 de acri in Republica Dominicana, aceasta fiind si cea mai mare plantatie de aloe din lume. Cultivam Aloe vera in cel mai bun climat si in cele mai bune conditii, care iti garanteaza ca vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine.

Stiai ca pe plantatia noastra din Republica Dominicana crestem peste 30 de milioane de plante si recoltam peste 500.000 de kilograme de aloe in fiecare saptamana?

La produs… pentru tine!

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operatiunilor prin care trece Aloe vera noastra. De aici, noi controlam plantatiile noastre din Texas si Republica Dominicana, unitatile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual si procesul de fabricare al gamei  noastre de produse exceptionale pe baza de Aloe vera.

Acest centru incredibil a investit milioane de dolari in tehnologie de varf, laboratoare de ultima generatie si unitati de cercetare, toate pentru a se asigura ca Forever livreaza constant doar cele mai de calitate produse din lume.

Servind ca „punct de control” pentru singura companie Aloe vera integrata vertical din lume, totul este coordonat prin unitatea din Dallas. Suntem mandri sa spunem ca operatiunile noastre de procesare a plantelor de aloe furnizeaza cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori si Forever Business Owneri din lume. In spatele fiecarui produs pe baza de Aloe vera se afla o operatiune de clasa mondiala.

Ne pasa de mediul inconjurator!

Forever Living isi evalueaza constant propriile practici, astfel incat sa devina mereu mai buna. De ce? Pentru ca noi credem ca asa este corect. Am solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizatie independenta care evalueaza impactul pe care il au companiile asupra mediului — si in 2006 am lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care sa ne provoace sa facem si mai mult. Sistemul nostru de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul international ISO 14000 si am mentinut aceasta certificare in fiecare an de-atunci.

Forever Living se bucura, desigur, de un start bun, cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera ce cresc pe plantatiile noastre atat in Republica Dominicana, cat si in Texas. Calculeaza! Cand vine vorba de a converti CO2 in oxigen, 20 de plante de aloe sunt capabile sa converteasca aceeasi cantitate de CO2 in oxigen precum un copac. Deci, numai prin plantele de aloe, Forever Living curata planeta de 2 milioane de tone de CO2 pe an. Fiecare dintre noi este mandru ca amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.

Cand vine vorba despre eficienta convertirii CO2 in oxigen, 20 de plante de aloe reprezinta echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantatiile noastre, Forever Living elimina din atmosfera peste 2 milioane de tone de CO2 in fiecare an!

2018 - Anul Aloe vera

#AnulAloeVera (#YearOfAloe) este hashtag-ul sub care intreaga lume Forever va pune la loc de cinste si va celebra inima companiei noastre – planta Aloe vera – in cel de-al 40-lea an aniversar al companiei. Incepand cu luna ianuarie, ne intoarcem la origini si ne reamintim bazele pe care s-a cladit succesul imens al acestei companii, valoarea pe care ne-o acorda aceasta planta in fiecare zi in starea de sanatate si in carierele noastre si potentialul imens pe care il are de acum inainte in evolutia companiei noastre.

La multi (aloe) ani, Forever Romania!

Autor

Forever Living Products Romania