Cosul Meu

Arhivele lunare: November 2022

  1. Regulament campanie - Premii speciale pentru un super final de luna (22-29 noiembrie)

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 21/11/2022
    Forever Business Ownerul care acumuleaza cele mai multe puncte credit personale in perioada 22 - 29 noiembrie va fi premiat cu un blender performant. Iar urmatorii zece Forever Business Owneri in ordinea numarului total de puncte personale acumulate in perioada 22 - 29 noiembrie vor fi premiati cu cate un tricou personalizat Forever.
    Citeste articolul
  2. Gandesc, deci exist

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 17/11/2022
    Conform afirmatiei din titlu, pentru a exista, pentru a evolua, trebuie sa te si indoiesti. Pentru ca, fara asta, nu poti intelege si adopta situatii noi, nu ai acces la pasii urmatori, la progres. Iar fenomenul acesta e foarte prezent in lumea afacerilor.
    Citeste articolul
  3. Perechile Forever perfecte pentru stare de bine in fiecare zi

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 01/11/2022
    Unele produse se completeaza atat de bine, ca si cum ar fi fost predestinate pentru a fi folosite impreuna. Fiecare dintre aceste sase produse este puternic, insa beneficiile lor sunt cu atat mai evidente cand sunt folosite impreuna cu perechea perfecta. Incearca sa adaugi in rutina ta zilnica unele dintre combinatiile favorite Forever pentru sustimerea sistemului digestiv, performanta fizica si protectie in aer liber.
    Citeste articolul