Cosul Meu

Arhivele lunare: March 2024

  1. Te asteptam la Level Up 2025

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 27/03/2024
    Ce zici sa mai faci inca un pas spre performante si mai mari in afacerea ta Forever? Este posibil cu stimulentul Level Up! Editia din 2024 a fost un succes total. De aceea, compania lanseaza provocarea si pentru 2025.
    Citeste articolul
  2. De la Chisinau la Cannes, pe covorul rosu al succeselor Forever (INTERVIU)

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 25/03/2024
    Sunt Manageri, urca rapid in Planul de Marketing si cuceresc stimulent dupa stimulent: s-au calificat la Londra, acum la Cannes, la programul de masina si sunt prezenti in topurile companiei. Totul in mai putin de un an de la inscriere. Sunt hotarati sa fructifice tot ce le ofera compania in 2024 si aflam impreuna si cum. Aflati cine sunt si care e povestea lor de succes Forever!
    Citeste articolul
  3. Aloe Bio-Cellulose Mask in noua formula - Intrebari Frecvente

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 21/03/2024
    Aloe Bio-Cellulose Mask este masca faciala de unica folosinta eficienta, usor de utilizat, cu proprietati anti-imbatranire, care ofera pielii hidratare intensa si un plus de stralucire, in doar 20 de minute. Ne-am bucurat de ea in trecut, iar acum bucuria se dubleaza pentru ca o avem disponibila intr-o noua formula si la un pret super accesibil.
    Citeste articolul
  4. Nourishing Hair Oil, disponibil si in Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 13/03/2024
    Ne bucuram sa te anuntam mult-asteptatul Forever Nourishing Hair Oil este disponibil la vanzare si in Romania - atat online, pe foreverliving.ro, cat si in centrele de distributie din tara.
    Citeste articolul