Te asteptam la Level Up 2025

Unul dintre cele mai populare si mai ravnite stimulente din Planul nostru de Marketing, Raliul Global aduce impreuna Forever Business Owneri din peste 160 de tari, in destinatii exotice unice. Lansare de produse noi, sesiuni de instruire despre strategii si tactici in dezvoltarea afacerii, inspiratie din povesti motivationale, recunoasteri impresionante si multa distractie – de toate acestea si multe alte experiente unice au parte cei care se califica si calatoresc an de an la acest eveniment.
 
Dar ce zici sa mai faci inca un pas spre performante si mai mari in afacerea ta Forever? Este posibil cu stimulentul Level Up! Editia din 2024 a fost un succes total. Republica Dominicana i-a primit cu bratele deschise pe cei care au acceptat provocarea anul trecut si au avut parte acolo de o experienta unica. Cuvintele nu pot descrie atmosfera, bucuria si inspiratia care au caracterizat zilele petrecute in acel paradis. De aceea, compania lanseaza provocarea si pentru 2025.
 
Pune acest stimulent pe lista obiectivelor tale pentru acest an si asigura-te ca nu ratezi aceasta calificare.
 
Cine se poate califica la acest stimulent?
Toti cei care au fost calificati pentru Raliul Global 2024 din India cel putin la nivelul de 1.500 p.c. totale. si 50 p.c. noi sau cei care se califica pentru prima data la Raliul Global in 2025 la nivelul de 2.500 p.c. sau mai sus.
 
Care sunt cerintele de calificare la acest stimulent?
Pentru a te califica la Level Up 2025 trebuie sa te califici la Raliul Global 2025 la orice nivel mai sus decat cel la care ai fost calificat pentru FGR24, cu cel putin 100 p.c. totale mai mult si 50 p.c. noi pana pe 31 decembrie 2024. Sau, daca n-ai fost niciodata calificat la Raliul Global pana acum, poti participa la Level Up anul viitor daca te califici la FGR25 la nivelul de 2.500 p.c. sau mai sus.
 
Care sunt nivelurile de calificare pentru stimulentul Level Up?
2.500 p.c. totale, 3.500 p.c. totale, 5.000 p.c. totale, 7.500 p.c. totale, 10.000 p.c. totale, 12.500 p.c. totale, 15.000 p.c. totale si mai sus, la fiecare extra 5.000 p.c. totale.
 
Care ar fi un exemplu de calificare pentru Level Up 2025?
Un FBO care s-a calificat pentru FGR24 la nivelul de 1.500 p.c. avand 2.000 p.c. totale, apoi se califica pentru FGR25 la nivelul de 2.500 p.c. acumuland 2.500 p.c. totale este calificat la Level Up 2025, deoarece a atins urmatorul nivel de calificare pentru Raliul Global si a avut cu cel putin 100 p.c. totale mai mult decat in 2024, pe langa cele 50 p.c. noi. In plus, mai sunt considerati calificati la Level Up si FBO care se califica prima data la Raliul Global la nivelul de 2.500 p.c. sau mai sus.
 
Care ar fi un exemplu de necalificare pentru Level Up 2025?
Un FBO care s-a calificat pentru FGR24 la nivelul de 1.500 p.c. avand 2.410 p.c. totale, apoi se califica pentru FGR25 la nivelul de 2.500 p.c. acumuland 2.500 p.c. totale nu este calificat la Level Up 2025, deoarece, chiar daca a atins urmatorul nivel de calificare pentru Raliul Global, nu a acumulat cel putin 100 p.c. totale mai mult decat in 2024.
 
Un alt exemplu de necalificare la Level Up ar fi urmatorul: un FBO care s-a calificat pentru FGR24 la nivelul de 1.500 p.c. avand 2.300 p.c. totale, apoi se califica pentru FGR25 cu 2.450 p.c. nu este calificat la Level Up 2025, deoarece, chiar daca a acumulat mai mult de 100 p.c. totale fata de 2024, nu a atins urmatorul nivel de calificare pentru Raliul Global, si anume cel de 2.500 p.c.
 
Daca m-am calificat la FGR24, dar am ales sa nu particip fizic la Raliul din India, ma mai pot califica pentru Level Up 2025?
Da. Chiar daca nu ai participat fizic la Raliul Global din India, in 2024, te poti califica pentru Level Up 2025.
 
Daca m-am calificat la FGR24 bifand stimulentul Chairman’s Bonus cu mai putin de 1.500 p.c., ma pot califica pentru Level Up 2025?
Da, cu conditia sa te califici la Raliul Global 2025 la nivelul de 2.500 p.c. sau mai sus.
 
Este posibil sa te califici la Level Up la acelasi nivel de mai multe ori?
Nu. Trebuie sa atingi un nou nivel de calificare, mai mare decat ai realizat in anii precedenti. (Exemplu: Nu poti participa la Raliu in calitate de calificat la 1.500 p.c., anul urmator sa realizezi 1.000 p.c. si in al treilea an sa participi din nou la 1.500 p.c.)
 
Daca m-am calificat la FGR23 cu 1.500 p.c., dar nu m-am calificat pentru FGR24, ma pot califica pentru Level Up 2025?
Da, cu conditia sa te califici la Raliul Global 2025 la nivelul de 2.500 p.c. sau mai sus.
 
Daca ma calific la Level Up 2025, trebuie sa particip fizic la FGR25 pentru a putea merge in Republica Dominicana?
Nu, participarea in persoana la Raliul Global 2025 nu este necesara pentru a putea calatori in Republica Dominicana, la intalnirea Level Up.
 
Daca ma calific la Level Up 2025, dar nu pot sa particip la intalnirea din Republica Dominicana, voi primi o suma compensatorie sau posibilitatea participarii la o alta intalnire?
Daca nu poti participa la intalnirea Level Up, poti alege sa participi la EMR25 sau sa optezi pentru suma compensatorie care se acorda pentru neparticiparea la EMR25.
 
Cum esti recompensat pentru calificare?
FBO care se califica la stimulentul Level Up vor fi recompensati cu o calatorie decontata integral (bilet de avion, cazare, mese si o calatorie la plantatiile de aloe), pentru o persoana, in Republica Dominicana, in 2025, pentru o experienta unica in stilul Forever – odihna si relaxarea se vor imbina perfect cu vizita la plantatiile de aloe, training-urile de top pentru cresterea afacerii si distractia. Poti sa inviti pe cineva cu tine, beneficiind de o reducere de pret. Informatii in aces sens, precum si detalii despre data,  locatie etc. vor fi comunicate ulterior.
 
Daca ma calific pentru Level Up 2025, cum procedez pentru rezervarea biletelor de avion?
Te rugam sa iei legatura cu sediul central din tara ta in acest sens.
 
In ce perioada va avea loc evenimentul Level Up 2025?
Datele evenimentului sunt 17 – 21 februarie 2025.


Unde va avea loc evenimentul Level Up 2025?
Level Up 2025 va avea loc la Casa De Campo Resort, in Republica Dominicana, si include si o excursie la plantatiile de aloe.
 
Calificarea la Level Up 2025 este pentru o persoana sau doua?
Calificarea la Level Up 2025 este valabila pentru o persoana (titularul formularului de inscriere). Dar calificatii au dreptul de a aduce un invitat la intalnirea din Republica Dominicana. Invitatul trebuie sa achite personal biletul de avion. Cazarea, mesele si excursia la plantatiile de aloe sunt incluse.
 
Copiii au acces la intalnirea Level Up?
Da, copiii sunt bineveniti la eveniment si au acces la mese. Este necesara cumpararea unui Child Pass pentru a asigura mesele si cheltuielile de transferuri. In plus, calificatii vor achita personal potentialele extra costuri solicitate de hotel, in functie de varsta copiilor si politica de ocupare aplicabila in hotel. Va rugam sa aveti in vedere ca nu este permis accesul copiilor la training-uri si niciun copil cu varsta sub 14 ani nu va putea calatori la plantatiile de aloe. Un parinte sau o alta persoana trebuie sa ia in calcul sa raman la hotel cu copilul si sa nu efectueze calatoria la plantatii.
 
Uita-te la acei FBO care s-au bucurat, in trecut, de excursii in Republica Dominicana. Pentru multi dintre noi, simplul fapt de a fi pe plantatiile de aloe a fost inspirational—sa-i intalneasca pe angajatii de-acolo si sa le multumeasca personal pentru tot ceea ce fac. Am doua intrebari pentru tine… Ce vei face in acest an pentru a face posibila aceasta calatorie? Si cati parteneri din echipa ta vei aduce cu tine? 
 
 
FLP nu ofera nicio garantie privind veniturile sau succesul. Succesul tau depinde de efortul, angajamentul, aptitudinile si abilitatile tale de conducere, precum si de cat de eficient exerciti aceste calitati. Te rugam sa consulti Declaratia anuala de informare privind veniturile Forever disponibila pe foreverliving.com/income, pentru mai multe informatii. FLP isi rezerva dreptul de a interpreta asa cum considera de cuviinta regulile si recompensele acestei campanii, iar toate deciziile vor fi definitive.