Te asteptam la IAMA24 pe 6 septembrie

Pornim cu dreptul in 2024, iar Intalnirea Anuala a Managerilor (IAMA)* este un "must-have" pe lista evenimentelor pentru orice lider Forever care isi doreste o afacere dinamica si in permanenta crestere. Si nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Intrebati-i pe cei care au fost la intalnirile din anii trecuti, aflati povestile minunate pe care le-am scris impreuna si asigurati-va locul pentru editia din 2024.

Ne bucuram sa va anuntam ca in acest an ne dam intalnire pe 6 septembrie, la Serenity Resort din Codlea, judetul Brasov (orele si programul vor fi comunicate ulterior).

Cum va calificati la IAMA24**

Pot participa toti Forever Business Ownerii calificati la nivel de Manager sau mai sus pana in decembrie 2023 (inclusiv) care indeplinesc urmatoarele conditii***:

• Sunt Activi (4 p.c.) in fiecare luna din perioada 1 ianuarie – 29 iunie 2024.

• Acumuleaza cel putin 12 p.c. personale & non-manageriale / luna, intre 1 ianuarie – 29 iunie.

• Achita taxa de participare de 300 lei / persoana (TVA inclus).

Fii membru CLUB 100 & mai sus si vei fi invitatul nostru VIP la IAMA24

Rasplatim performanta, asa cum v-am obisnuit mereu. Managerii care se vor califica in Club 100 & mai sus, prin acumularea a cel putin 100 p.c. personale & non-manageriale in fiecare luna din perioada 1 ianuarie – 29 iunie, sunt invitatii companiei la eveniment si vor primi, in plus, 2 nopti de cazare, in perioada 6 – 8 septembrie:

Important de stiut:

Orice FBO care se califica Manager Recunoscut in perioada 1 ianuarie – 29 iunie beneficiaza de 50% discount din taxa de participare la IAMA24 (platind, deci, doar 150 lei / persoana). Pentru a participa trebuie sa aiba in luna de calificare si in fiecare luna ramasa pana la 30 iunie cel putin 4 p.c. Active, respectiv 12 p.c. personale & non-manageriale.

Forever Business Ownerii care se califica Manageri Recunoscuti in luna iulie cu puncte credit obtinute in Romania si Republica Moldova beneficiaza si ei de reducerea de 50% la taxa de participare.

Managerii pot participa doar impreuna cu sotul / sotia / partenerul (a) de viata sau un alt Manager. Taxa de participare se achita per persoana.

* La IAMA24 pot participa Managerii care au ca Tara de Resedinta Romania/Rep. Moldova si care indeplinesc conditiile sus-mentionate.

** Intalnirea Anuala a Managerilor este un eveniment de business, prin urmare, copiii nu au acces la activitatile, mesele si training-urile din aceasta zi. Va multumim pentru intelegere!

*** Cele 4, respectiv 12 p.c. trebuie acumulate in Romania & Rep. Moldova.

Abia asteptam sa va revedem!

Pana atunci, sa aveti un inceput de an pe cinste in afacerea voastra Forever!