Forever Aloe Vera Gel, premiat international in 2023

Am castigat! Din nou! Premiile noastre primesc constant premii dupa premii, iar noi suntem bucurosi si mandri ca actiunile care ne ajuta sa va oferim cele mai bune produse de pe piata ne sunt recunoscute la nivel international.

Suntem incantati peste masura sa va anuntam ca am castigat primul premiu al anului 2023 si nu pentru orice produs, ci pentru Aloe Vera Gel, produsul nostru de referinta, care de 45 de ani contribuie la sustinerea zilnica a unui stil de viata sanatos pentru zeci demilioane de oameni.

Dupa o competitie stransa, Forever Aloe Vera Gel a fost premiat cu argint pentru "Cel Mai Bun Produs cu Aloe Vera" in cadrul Global Green Beauty Awards 2023! Cu 99,7% gel pur de Aloe vera si in ambalaj 100% reciclabil, fara conservanti artificiali aceasta bautura bogata in nutrienti sustine digestia, imunitatea si promoveaza starea de bine. Suntem mandri si onorati de acest premiu, care dovedeste inca o data ca, pentru noi, calitatea si eforturile pentru o viata mai buna raman prioritati cand vine vorba de produse!

Zilele acestea a avut loc ce-a de-a patra editie ”verde” a acestei gale prestigioase si a fost cu adevarat uimitor.  Peste 650 de produse diferite din categoria health & beauty au trecut prin lupa exigenta a juratilor. Aceste premii se dau pentru atentia acordata de companii pentru sustenabilitate, ingrediente durabile si eforturile depuse in reducerea impactului asupra mediului, pe care noi le respectam deja de foarte multi ani! 

Gala promoveaza si recunoaste eforturile industriei de frumusete (si nu numai) de a-si crea produse, ambalaje si un lant de aprovizionare prietenoase cu planeta si cu corpul nostru. In ultimul an, s-a observat o schimbare uriasa in modul in care brandurile din intreaga lume abordeaza tot ce tine de crearea si ambalarea produselor. Multe si-au revizuit abordarea fata de plastic - unii raman neutri in aceasta privinta, altii apeleaza la plastic reciclat, bio plastic, iar altii cauta si ofera alternative reciclabile.

De asemenea, brandurile au acordat o atentie aparte sustenabilitatii ingredientelor lor - punandu-si constant intrebari precum „Cum este cultivat?” „Unde este cultivat?” — Replantam?, ”Cum udam?”, „Care este amprenta de carbon pe care o lasam in urma?” etc. Ingredientele in sine si modul lor de obtinere si utilizare in produse au fost criterii esentiale in selectia castigatorilor - brandurile se indreapta din ce in ce mai mult catre cele naturale sau organice si se indeparteaza de toxine si conservanti daunatori. A existat, de asemenea, o redirectionare importanta a companiilor spre produse vegane si netestate pe animale.

Unele marci incorporeaza toate aceste criterii in produsele lor (asa cum este si Forever), iar altele fac primii pasi pentru a-si reduce impactul asupra mediului sau pentru a deveni mai naturale.

Alte beneficii cheie - Forever Aloe Vera:

  • A fost desemnat „Health Boost of the Year" in cadrul „Swedish Health Awards 2017”
  • Certificat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe
  • 99.7% gel pur de Aloe vera
  • Cu 300% mai multe vitamine decat in trecut
  • Ambalaj din materiale 100% reciclabile
  • Fara conservanti si aditivi artificiali
  • Fara zahar
  • Vitamina C cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ
  • Fara gluten
  • Iubit de vegetarieni si vegani
  • Certificat IASC, HALAL, KOSHER 

Lista completa a castigatorilor poate fi consultata aici: https://www.globalmakeupawards.com/2023-global-green-beauty-awards-winners.html#/

#ForeverProud