Cosul Meu

Arhivele lunare: January 2023

  1. 4 moduri de a gandi pentru mai multa sanatate si fericire

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 06/01/2023
    Sanatatea nu se intampla, pur si simplu – ea se cultiva. E nevoie de intentionalitate pentru a crea un stil de viata sanatos. In final, deciziile de zi cu zi vor duce la rezultatul pe care iti doresti sa-l obtii peste o luna sau peste un an. Asadar, e bine sa iei o pauza si sa te gandesti, sa te intrebi: Unde imi doresc sa fiu? Care sunt lucrurile pentru care imi doresc sa manifest intentionalitate, care ma vor face sa ma simt mai implinit/a?
    Citeste articolul
  2. Ce este nutritia functionala? (Interviu)

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 06/01/2023
    Avand la baza medicina functionala, conceptul de nutritie functionala inglobeaza dieta, stilul de viata, stresul si multe altele, cu scopul de a obtine o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a unei persoane. Aflam mai multe de Kat Morill, trainer personal cu certificare ACSM , coach certificat pentru sanatate si specialist in nutritie.
    Citeste articolul
  3. Cum sa-ti atingi mereu obiectivele

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 06/01/2023
    Obiectivele realiste sustinute de un plan bine gandit sunt necesare daca vrei sa ajungi la anumite rezultate. Totul este posibil, indiferent daca iti doresti sa alergi la un maraton, sa lansezi o afacere sau sa scapi de kilogramele in plus. Este nevoie doar de daruire, consecventa si atitudine corecta.
    Citeste articolul