Cosul Meu

Arhivele lunare: March 2022

  1. Echipa noastra: Catalina Onica - Operator Departament Comenzi, Forever Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 28/03/2022
    Catalina a gasit in Forever Romania jobul care ii ofera siguranta si la care merge cu drag in fiecare zi. Ba chiar mai mult de atat. O spune chiar ea, atunci cand ne povesteste cu zambetul pe buze despre parcursul ei in compania noastra.
    Citeste articolul
  2. Speram, iubim, ne pasa

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 16/03/2022
    Cu totii, in intreaga lume Forever, suntem socati si profund intristati de evenimentele actuale din Ucraina si de efectele lor asupra tarilor din jur. Familii despartite, nenumarati copii acum fara adapost si milioane de vieti spulberate. Expresia „Puterea Forever este puterea dragostei” pare si mai adevarata acum, mai mult ca oricand.
    Citeste articolul
  3. Echipa noastra: Mihaela Negrea – Economist, Forever Living Products Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 15/03/2022
    Va facem cunostinta cu un coleg din Forever Romania. Mihaela Negrea, economist, lucvreaza de 12 ani in companie si a descoperit in Forever mediul  de lucru motivant si entuziast pe care il cautase in cei 15 ani de cariera pe care ii avea cand a intrat in echipa Forever. Faptul ca este si astazi alaturi de noi spune totul, nu-i asa? Va invitam sa o cunoasteti si sa aflati ce mesaj are pentru voi!
    Citeste articolul
  4. Forever, o inima #FaraGranite! Ajutam impreuna!

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 03/03/2022
    Generozitatea Forever nu cunoaste granite sau limite! Suntem campioni la dragoste de oameni, daruit si transformat vieti in bine. De fiecare data cand a fost nevoie, am fost acolo. Suntem si acum. Ucraina, la fel ca cele peste 160 de tari in care activam, este parte din imensa inima Forever. Si are nevoie de noi!
    Citeste articolul