Speram, iubim, ne pasa

Cu totii, in intreaga lume Forever, suntem socati si profund intristati de evenimentele actuale din Ucraina si de efectele lor asupra tarilor din jur. Familii despartite, nenumarati copii acum fara adapost si milioane de vieti spulberate. Expresia „Puterea Forever este puterea dragostei” pare si mai adevarata acum, mai mult ca oricand.

Va incurajam sa ajutati, in orice mod puteti, pentru a usura greutatea de pe umerii celor afectati. Fundatia noastra caritabila, Rex Maughan Forever Giving, colecteaza donatii in bani pentru copiii afectati din Ucraina si a trimis deja o donatie importanta. Dar asta nu este tot! FBO si echipa noastra din Ungaria au donat si au livrat 4 tone de provizii in Ucraina si continua sa o faca.

Produsele noastre sunt donate in toata regiunea. Angajatii si Forever Business Ownerii nostri din zonele invecinate - Romania, Moldova, Ungaria, Cehia, Polonia, Letonia, Lituania si Estonia - ajuta cu totii refugiatii care trec granita si, in unele cazuri, FBO invita refugiati ucraineni in propriile lor case. Iata doar un exemplu despre ceea ce auzim de la familia noastra Forever: un FBO maghiar l-a luat pe fiul unui FBO ucrainean si il conduce in Olanda pentru a se reuni cu familia de acolo.

Exista povesti similare in toata regiunea despre implicarea Forever in cel mai bun mod posibil. Va multumim pentru ceea ce faceti si pentru ceea ce vom continua sa facem, impreuna, acum, cand ajutorul nostru este esential, mai mult ca oricand. Vom fi, ca o mare familie unita Forever, gata sa ajutam acolo unde putem.

Suntem inspirati de curajul si forta poporului ucrainean si a tuturor celor care sufera. Ramanem plini de speranta in zile mai luminoase si asteptam cu nerabdare reuniuni, recunoasteri si reconstructie. Pana atunci, ми сподіваємося і любимо (speram, iubim, ne pasa).


Echipa Executiva
Forever Living Products International