Echipa noastra: Mihaela Negrea – Economist, Forever Living Products Romania

Va facem cunostinta cu un coleg din Forever Romania. Mihaela Negrea, economist, lucreaza de 12 ani in companie si a descoperit in Forever mediul  de lucru motivant si entuziast pe care il cautase in cei 15 ani de cariera pe care ii avea cand a intrat in echipa Forever. Faptul ca este si astazi alaturi de noi spune totul, nu-i asa? Va invitam sa o cunoasteti si sa aflati ce mesaj are pentru voi!

Cum si cand a inceput calatoria ta in Forever?

Calatoria mea in Forever Romania a inceput in 2010, intr-o perioada in care cautam un job care sa-mi ofere respectul, siguranta si mediul de lucru motivant  si entuziast pe care simteam ca le merit, dar de care nu avusesem parte pana atunci.

Am fost placut surprinsa de toti cei pe care i-am intalnit in companie, care m-au primit cu zambetul pe buze din primul moment si mi-au fost mereu alaturi.

Desigur, acest lucru nu ar fi fost posibil daca nu aveam indrumarea doamnei Gabi Dumitru (Director Economic,FLP Romania), a Dorei si a lui Gabor, Country Managerii nostri, carora le multumesc pentru incredere si ocazia de a descoperi compania noastra frumoasa, care are misiunea nobila de a schimba vieti in bine.

Acumulasem o experienta profesionala de 15 ani in alte companii atunci cand am inceput sa lucrez in Forever. Faptul ca sunt si astazi aici este cea mai buna dovada ca am facut alegerea potrivita, ca am gasit mediul in care nu doar sa muncesc, dar si sa cresc ca om si profesionist, alaturi de colegi prietenosi si dornici oricand sa sara in ajutor daca e nevoie. 

In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?

Sunt economist in cadrul departamentului de contabilitate si ma ocup, in principal, de operatiunile legate de furnizori, deconturi, registru de casa, imobilizari, declaratii. Activitatea mea zilnica pivoteaza printre multe cifre, rapoarte, documente si dosare – fiecare cu rolul sau esential in buna functionare a companiei.

Domeniul contabil sau fiscal nu este (intotdeauna) usor de inteles. Din fericire insa pentru a dezvolta afacerea Forever nu este nevoie de o pregatire sau experienta in domeniul antreprenoriatului, ci doar de un vis mare si multa dorinta de a reusi.

Noi suntem aici pentru Forever Business Ownerii nostri si incercam sa le descifram secretele fiscale si contabile ale ceea ce inseamna o afacere, pentru a-si putea dezvolta activitatea in cele mai bune conditii. Imi place mult sa ajut acolo unde pot.

Sunt pasionata de ceea ce fac, iar postul pe care il ocup imi permite sa fiu cea mai buna versiune a mea, pentru ca imi ofera o dezvoltare continua.

De asemenea, raspund constant solicitarilor FBO venite pe mail sau telefon legate de aspectele fiscal-contabile si sunt prezenta, ori de cate ori este nevoie, la evenimentele companiei, pentru a-mi ajuta colegii si a sarbatori impreuna cu echipa succesele Forever Business Ownerilor pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului (abia astept sa ne revedem si sa-i cunosc si pe cei care s-au alaturat companiei de curand).

Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri?

Sa fie siguri ca, desi traversam perioade uneori complicate, suntem mereu pregatiti sa le asiguram sprijin total in rezolvarea problemelor fiscale sau contabile, mai ales in contextul in care legislatia din Romania se schimba zilnic si totul evolueaza extrem de rapid.

Atat eu, cat si colegii mei din departament le asteptam mesajele si intrebarile, ca de obicei, pe [email protected].

Ii felicit pe toti cei care au ales sa spuna da oportunitatii Forever si sa ni se alature de-a lungul timpului, pentru ca au intrat intr-o companie stabila, intr-o comunitate minunata, de care si eu ma bucur deja de 12 ani.

Impreuna formam o echipa unita, perseverenta si reusim intotdeauna sa gasim solutii la tot ce ne iese in cale. Pentru ca atat de puternici suntem laolalta!

Le doresc tuturor forta, energie, curaj si bucurie in tot ceea ce isi propun pentru anul acesta!