Forever, o inima #FaraGranite! Ajutam impreuna!

Generozitatea Forever nu cunoaste granite sau limite! Suntem campioni la dragoste de oameni, daruit si transformat vieti in bine. De fiecare data cand a fost nevoie, am fost acolo. Suntem si acum. Cu toata puterea dragostei care caracterizeaza compania si comunitatea noastra.

Este timpul ca sufletele, mainile si actiunile noastre sa se uneasca si sa faca ceea ce stiu mai bine – sa ajute! Ucraina, la fel ca cele peste 160 de tari in care activam, este parte din imensa inima Forever. Si are nevoie de noi!

Incepand de astazi, incepem o ampla campanie de ajutorare a celor aflati la granitele tarii noastre:

Cum poti ajuta?

Donatii in bunuri si produse:

In perioada 4-18 martie, toate centrele noastre Forever de distributie din tara colecteaza bunuri si produse de prima necesitate. Printre bunurile de care este maxima nevoie in aceasta perioada se numara:

  • alimente de baza neperisabile (conserve, biscuiti, covrigei, saratele etc.)
  • produse de igiena (absorbante, geluri dezinfectante, pasta de dinti, sapun, sampon etc.)
  • produse pentru bebelusi (lapte praf formula, pampersi, servetele umede etc.)
  • saci de dormit, pături, lenjerii de pat, prosoape, caciuli, manusi, fulare, sosete etc.

Important de stiut! Produsele donate trebuie ambalate in cutii/ambalaje rezistente. Va rugam sa scrieti pe fiecare cutie, vizibil, ce contine (exemplu: produse pentru copii 1-3 ani/produse de igiena femei/alimente de baza etc.)

Va amintim ca adresele si datele de contact, precum si programul depozitelor noastre din toata tara poate fi consultat oricand accesand urmatorul link: https://foreverliving.ro/contacteaza-ne.

Donatii in bani:

Am reactivat butonul de donatii de pe site-ul foreverliving.ro. Astfel, incepand de acum si pana pe 31 martie, la fiecare comanda de produse de pe site, poti contribui cu diverse sume, intre 5 si 200 de lei. Banii se vor strange intr-un cont dedicat acestei campanii si vor fi folositi pentru aprovizionarea cu materiale si bunuri de consum pentru cei care au urgenta nevoie de ele.

Credem cu tarie ca de unde dai de acolo primesti. Generozitatea schimba vieti si este dovada ca puterea Forever este puterea dragostei.

Impreuna daruim speranta si demonstram ca dragostea si umanitatea vor invinge Forever.

Va multumim ca sunteti Forever alaturi de noi!