Echipa noastra: Catalina Onica - Operator Departament Comenzi, Forever Romania

Catalina a gasit in Forever Romania jobul care ii ofera siguranta si la care merge cu drag in fiecare zi. Ba chiar mai mult de atat. O spune chiar ea, atunci cand ne povesteste cu zambetul pe buze despre parcursul ei in compania noastra. Este de numai 3 ani in companie si cu siguranta multi dintre voi ati vorbit cu ea la telefon sau ati fost ajutati de ea intr-un fel sau altul. Pe voi, dar si pe cei care poate inca nu au apucat sa o cunoasca, va lasam cateva randuri prin care doreste sa va transmita un mesaj. 

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.
 
Povestea mea in Forever a inceput in anul 2019, intr-o perioada in care imi doream o schimbare radicala in parcursul meu profesional. Cautam un job care sa-mi ofere siguranta si la care sa merg cu drag zi de zi.  
 
Si pot spune ca asteptarile mi-au fost depasite, regasind in echipa Forever Romania un mediu cald si constructiv, cu mult respect si liniste, practic o a doua familie.
 
Cu aceasta ocazie doresc sa le multumesc, in primul rand, Country Managerilor companiei, atat Dorei, cat si lui Gabor, pentru sansa oferita si caldura cu care am fost intampinata. 
 
De asemenea, inca de la primul interviu, am fost primita cu caldura de doua persoane al caror suflet zambeste tot timpul: Emilia Moga si Vali Hutan. De la mic la mare, toti colegii mi-au oferit sprijinul si rabdarea de care am avut nevoie sa pot porni cu dreptul in cunoasterea familiei si afacerii Forever.
 
Am trait alaturi de  Forever si perioade linistite,  si unele mai putin linistite, cum sunt ultimii doi ani. Dar tot alaturi de Forever, m-am convins ca orice problema are o rezolvare si ca nimic nu este posibil fara sprijin, fara munca in echipa.
Bineinteles, totul porneste de la valorile insuflate de catre fondatorul companiei, Rex Maughan, de la dorinta de a reusi si de a nu ne lasa doborati de primul obstacol, iar daca avem si zambetul pe buze, succesul apare negresit! 
Si avem cel mai mare atu: produsele Forever, de o calitate incontestabila, care sunt cartea de vizita a unui stil de viata sanatos, atat de necesar si important astazi.
 
In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?
 
Activitatea mea se desfasoara, de mai bine de trei ani, in cadrul Departamentului de Comenzi Online, coordonat de catre Andreea Pop, o persoana in care am regasit sprijin permanent si care a avut rabdare sa ma invete tot ceea ce stiu astazi.
Alaturi de colegele mele, gestionam si verificam tot ceea ce implica procesul de inscriere in sistemul Forever, inca de la primul pas – crearea unui cont pe platforma foreverliving.ro. 
 
Le suntem alaturi colaboratorilor nostri in ceea ce priveste procesul de recrutare (mai exact unde se gaseste, modul in care se preia si cum pot trimite link-ul unic de inscriere unui aspirant).
 
Le oferim informatii referitoare la comenzile plasate pe site, detalii despre livrare si multe alte informatii utile pentru ei, atat telefonic, in intervalul orar 10.00-15:00 (luni-vineri), cat si prin email, pe adresa departamentului:
 
Totodata, ne ocupam si de procesarea comenzilor plasate pe site, pe care le trimitem catre depozite, in vederea facturarii si coletarii produselor comandate, totul pentru ca acestea sa ajunga cat mai rapid in posesia dumneavoastra sa va bucurati de ele.
 
Referitor la colaboratorii carora mediul online nu le este inca prieten, noi suntem aici pentru a le prelua comenzile telefonic si a le oferi toate informatiile de care au nevoie.
 
Va stam cu drag la dispozitie pentru a va oferi tot sprijinul nostru in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii. Personal, bucuria mea vine din faptul ca discut des cu  Forever Business Owneri nostri si incerc sa-i ajut de fiecare data cand am ocazia, atat in ceea ce priveste solicitarile lor, cat si cu un zambet pe care sper ca il transmit la fiecare interactiune.
 
Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?
 
Doresc sa-i felicit pe fiecare in parte pentru daruirea, consecventa, altruismul si puterea de care au dat dovada, in special in ultimii doi ani, dar si in eforturile pe care continua sa faca. 
 
Au fost doi ani plini de provocari si hopuri, in care s-au reinventat si in care afacerea a crescut vazand cu ochii, insa totul ar fi fost imposibil fara munca pe care au depus-o zi de zi si optimismul de care dau dovada de fiecare data cand comunicam. 
 
Acum, ca pandemia a ajuns la linia de finish, cu toata experienta acumulata, suntem convinsi ca avantul lor va fi de neoprit si ca visurile lor vor capata si mai repede contur.
 
Am creat cu totii niste relatii speciale cu fiecare dintre Forever Business Owneri, am reusit sa fim aproape unii de altii. Si tin sa le multumesc pentru faptul ca sunt un exemplu demn de urmat pentru colectivul Forever si pentru noii inscrisi.
Va urez mult succes pe mai departe si abia astept sa ne revedem curand, fata in fata, la un Success Day!