Cosul Meu

Arhivele lunare: October 2021

  1. Aloe Life - editia octombrie 2021

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 26/10/2021
    Aloe Life este un instrument de business complex, pe care il poti folosi din plin pentru dezvoltarea afacerii tale, o adevarata carte de vizita a oportunitatii Forever, a felului in care ea a schimbat in bine atat de multe vieti, a produselor de top si stilului de viata sanatos si activ pe care il promoveaza Forever Business Ownerii din intreaga lume.
    Citeste articolul
  2. Echipa noastra – Silviu Raican - Coordonator Depozit Otopeni

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 26/10/2021
    Va facem cunostinta cu un nou coleg din echipa Forever Romania. Este coordonatorul unuia dintre depozitele noastre si lucreaza in companie de peste 16 ani. Nu interactioneaza direct cu voi, Forever Business Ownerii, dar va simte mai aproape ca niciodata prin fiecare comanda si prin fiecare succes al vostru. Va invitam sa il cunoasteti!
    Citeste articolul
  3. Pielea ta, vedeta toamnei

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 05/10/2021
    Acorda-i atentie corpului tau de la interior spre exterior cu cateva obiceiuri Forever care iti rasfata pielea din cap pana in picioare. Pornind de la ideea ca ingrijirea pielii necesita o abordare multidisciplinara si cel mai important este modul in care transformi obiceiurile bune intr-o rutina simpla, fara batai de cap, am creat un ritual de ingrijire in 8 pasi, usor de integrat in agenda ta si asa incarcata.
    Citeste articolul
  4. Echipa noastra - Andras Keresztes - Coordonator Depozit Cluj

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 01/10/2021
    Va facem cunostinta cu un nou coleg din echipa Forever Romania. Este coordonatorul unuia dintre depozitele noastre din tara, a sarbatorit majoratul in companie, lucreaza cu daruire si bucurie si iubeste produsele Forever, iar noi suntem mandrisa il avem in echipa noastra.
    Citeste articolul