Aloe Life - editia octombrie 2021

In noul numar al brosurii Aloe Life spunem DA unei vieti condimentate. In asteptarea sezonului de sarbatori, e timpul sa fim impreuna cu cei pe care ii iubim si sa ne concentram pe lucrurile care ne aduc cele mai mari bucurii in viata.

Bogata in informatii fresh din lumea Forever, Aloe Life este disponibila acum in limba romana si te asteapta in contul tau de pe foreverliving.ro / foreverliving.md – sectiunea Materiale informative online.

Aloe Life este un instrument de business complex, pe care il poti folosi din plin pentru dezvoltarea afacerii tale, o adevarata carte de vizita a oportunitatii Forever, a felului in care ea a schimbat in bine atat de multe vieti, a produselor de top si stilului de viata sanatos si activ pe care il promoveaza Forever Business Ownerii din intreaga lume.

Ce vei descoperi rasfoind noul numar Aloe Life?

  • Cel mai nou ghid al produselor-cadou pentru ingrijirea pielii – daca in lista ta de cadouri de anul acesta exista cineva care iubeste ritualurile de ingrijire a pielii, ai o multitudine de optiuni din care sa alegi.
  • Noile fete ale succesului – iti facem cunostinta cu oameni din intreaga lume, care dau un nou inteles conceptului de succes
  • Cu ochii pe imunitate – aflam de ce este atat de important sa facem tot ce putem pentru stimularea sistemului imunitar
  • Ritualuri de ingrijire – se apropie cea mai frumoasa perioada din an, in care cu totii daruim mai mult, o perioada care inseamna, totodata, si o reintoarcere la noi insine si la starea de bine pe care o meritam
  • Forever, parte din rutina ta zilnica de ingrijire - indiferent de felul in care alegi sa introduci ingrijirea in rutina ta zilnica, Forever te poate ajuta sa profiti la maximum de aceste momente. De la a avea grija de alimentatia ta si pana la a gasi noi modalitati de relaxare si a-ti dedica tie mai mult timp, exista, cu siguranta, un produs Forever care poate completa rutina ta de ingrijire.
  • Bauturile sezonului - fie ca vrei sa te relaxezi cu o bautura calda in fata semineului sau sa-ti incepi ziua cu un shake proteic, acum este vremea sa le incerci pe toate! Noi iti propunem doua retete delicioase, cu un gust in care vei regasi echilibrul perfect dintre dulce si condimentat.
  • Ce pot sa faca suplimentele alimentare pentru tine - se vorbeste mult despre suplimentele alimentare si despre cat de indicat este ca persoanele care au un regim alimentar echilibrat sa ia vitamine sau minerale in plus. Am stat de vorba pe aceasta tema cu Holly Stout, Vicepresedinte pentru Cercetare si Dezvoltare Produse Forever.

Bucura-te de o lectura captivanta si pregateste-te pentru o toamna bogata si un final de an exceptional! Si nu uita ca in contul tau de pe foreverliving.ro ai la dispozitie si celelalte editii Aloe Life, plus alte materiale informative care sa te ajute in dezvoltarea afacerii tale. Nu uita nici de revista, disponibila atat pe foreverliving.ro/revista sau foreverliving.md/revista, o sursa bogata de informatii de top din lumea Forever Romania si o oglinda a succeselor voastre minunate.