Cosul Meu

Arhivele lunare: November 2020

  1. Echipa Noastra: Mihaela Anghelache - Secretara Forever Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 27/11/2020
    Povestea mea in Forever incepe sub aura lunii octombrie 2016. Experienta era pe deplin noua pentru mine, dar mi-a completat pasiunea pentru oameni si comunicare si a descatusat rapid entuziasmul si implicarea mea totala in companie. Le multumesc Dorei si lui Gabor Szocs, Country Managerii nostri, pentru aceasta oportunitate si pentru increderea pe care mi-au acordat-o inca de la primii pasi.
    Citeste articolul
  2. Pielea ta merita experienta Aloe Moisturizing Lotion

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 25/11/2020
    Se apropie rapid sezonul cadourilor si, pe langa persoanele dragi de pe lista ta, nu uita de tine si de corpul tau. Iti propunem o experienta unica, un cadou zilnic ale carui efecte vor persista pe termen lung . Este un rasfat total pentru piele, este darul ideal pentru corp si este si produsul acestei luni: Aloe Moisturizing Lotion transforma cadourile in experiente care devin bucurii zilnice pentru sanatate.
    Citeste articolul
  3. Regulament campanie "Cadou Forever inspirat Success Day"

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 20/11/2020
    Campania “Cadou Forever inspirat Success Day”, organizata de Forever Living Products Romania SRL, se va desfasura in 21 noiembrie, la Success Day, editie de iarna.
    Citeste articolul
  4. Fidelizarea - Drumul de la cumparator la client fidel Forever

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 17/11/2020
    Fidelizarea este o componenta foarte sensibila a relationarii interumane, prin care se pot crea legaturi profunde in timp. Prin urmare, ea reprezinta mai mult decat o simpla relatie intre un ofertant si un client. Devine o adevarata arta a comunicarii. Pregatindu-te sa devii maestru in aceasta arta, construiesti, de fapt, relatii si prietenii care vor trece cu siguranta testul timpului.
    Citeste articolul
  5. Recrutarea – asul din maneca pentru o afacere stabila

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 10/11/2020
    Devenim ceea ce facem in mod repetat, asa ca este evident cata atentie trebuie sa acordam mentinerii si cultivarii obiceiurilor sanatoase in viata si afacere, pentru ca finalul acestei perioade sa nu ne regaseasca prabusiti si dezorientati, ci pe un trend ascendent in afacere.
    Citeste articolul
  6. 10 motive sa consumi si sa iubesti Forever Daily

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 03/11/2020
    Ca traim intr-o lume a vitezei, o stim cu totii. Ca stresul este primul pe lista factorilor care caracterizeaza stilul nostru de viata este, din nou, un lucru binecunoscut. Dar ce nu cunoaste majoritatea este ca avem aliati pentru echilibrul si starea noastra de bine.
    Citeste articolul