Recrutarea – asul din maneca pentru o afacere stabila

 

Traim cu totii vremuri interesante, in care poate fi foarte usor sa ne pierdem concentrarea, motivatia, sa fim tentati sa lasam pe maine ce putem face astazi, pentru ca, nu-i asa, zilele incep sa semene prea bine una cu cealalta. Atitudinea noastra face, insa, toata diferenta. Devenim ceea ce facem in mod repetat, asa ca este evident cata atentie trebuie sa acordam mentinerii si cultivarii obiceiurilor sanatoase in viata si afacere, pentru ca finalul acestei perioade sa nu ne regaseasca prabusiti si dezorientati, ci pe un trend ascendent in afacere.

 

Depinde de noi sa privim aceasta criza mondiala ca pe un obstacol sau mai degraba ca pe o provocare de a deveni mai creativi, mai implicati, mai solidari, mai pregatiti ca niciodata sa le intinem o mana celor a caror viata chiar a fost data peste cap. Da, traversam o criza pe multiple planuri, dar cel mai important traversam o criza a lipsei de perspectiva. Avem nevoie sa credem in speranta si sansa pentru viitor. Iar noi, in Forever, chiar ne putem considera norocosi sa avem la indemana o oportunitate fara limite si fara riscuri. Nu ne ramane decat s-o dam mai departe. Iar primul pas pe acest drum este recrutarea – aflata la doar un clic distanta de fiecare dintre noi. Link-ul de inscriere online (valabil de la nivel de Asistent Supervizor in sus) este disponibil in contul personal de pe foreverliving.ro – trebuie doar copiat si trimis mai departe prospectilor.

 Mai multe detalii despre cum sa folosesti link-ul de inscriere in clipul de mai jos:

 

 

Ce inseamna, de fapt, recrutarea?

  • Inseamna sa fii deschis catre a stabili contacte noi si a-ti extinde lista de prieteni si cunostinte, prezentand oportunitatea Forever tuturor celor interesati si dornici sa aduca o schimbare in bine in viata lor si aducandu-i in echipa ta.
  • Recrutarea nu este o optiune, este un element cheie pentru o afacere de succes.
  • Nu functioneaza automat. Trebuie sa fii disciplinat si sa-ti programezi zilnic timp alocat prospectarii si recrutarii.
  • Trebuie sa fie un proces continuu, care genereaza o crestere permanenta a echipei.
  • Aduce entuziasm si efervescenta in echipa.
  • Nu intamplator este primul dintre cele patru Repere ale Maretiei dupa care ne ghidam in gestionarea afacerii Forever.

  

Cum poti sa faci munca de recrutare mai usoara?

  • Starneste interesul prin felul in care postezi si te prezinti in Social Media – este un atu pentru dezvoltarea afacerii tale in aceasta perioada, cand oamenii stau acasa si petrec mai mult timp online.
  • Stilul de viata Forever pe care il traiesti poate fi una dintre cele mai bune carti de vizita pentru a trezi curiozitatea celorlalti, atunci cand este corect si profesionist prezentat.
  • Cauta persoane care sunt interesate de produsele Forever pentru un stil de viata sanatos, precum si persoane care vor sa inceapa o afacere.
  • Nu ruga pe nimeni. Nu uita, esti in pozitia de a oferi sansa unei colaborari cu un lider mondial.
  • Cauta oameni hotarati, care sunt decisi sa actioneze pentru a-si schimba viata, dispusi sa iasa din zona de confort. Selectia se face in mod natural.
  • Pentru a gasi oamenii cheie care te vor urma, trebuie ca informatia sa ajunga la foarte multi persoane, cat mai repede posibil.
  • Mentine legatura cu noii prospecti! Este esential pentru dezvoltarea unor relatii sanatoase in echipa.
  • Concentreaza-te sa intelegi nevoia omului cu care esti in contact. Doar asa ii vei putea oferi solutia de care are nevoie. Increderea se dezvolta atunci cand omul simte ca tu vrei sa-i daruiesti ceva, nu sa obtii ceva de la el. 

 

Forta echipei este un factor determinant in succesul si stabilitatea pe termen lung ale afacerii Forever, cu atat mai mult in zilele noastre. E mult mai usor sa treci peste orice provocare atunci cand stii ca te bazezi pe o echipa puternica, dinamica si in continua expansiune. Echipa este, insa, ca un „organism viu”. Se construieste zi de zi, cu consecventa, profesionalism si perseverenta. Indiferent cat de mare este afacerea ta in acest moment, oamenii noi pe care ii recrutezi constant reprezinta „sangele proaspat” al business-ului tau.  

 

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.