Echipa Noastra: Mihaela Anghelache - Secretara Forever Romania

 

1. Buna, Mihaela. Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.

Povestea mea in Forever incepe sub aura lunii octombrie 2016. Experienta era pe deplin noua pentru mine, dar mi-a completat pasiunea pentru oameni si comunicare si a descatusat rapid entuziasmul si implicarea mea totala in companie. Le multumesc Dorei si lui Gabor Szocs, Country Managerii nostri, pentru aceasta oportunitate si pentru increderea pe care mi-au acordat-o inca de la primii pasi.

Mi-am dorit mereu sa creez frumos in jur, iar speranta mea este ca, imbratisati fiind de ceva ce ne inspira, realizam cata valoare se afla in propria noastra existenta.

Cel mai frecvent compliment pe care il primesc este ca sunt perfectionista si imi doresc sa-l onorez, caci fara lucruri impecabile nu exista profesionalism. In companie, am cunoscut oameni minunati si povestile lor, in fata carora iti freamata sufletul de emotie si te inclini respectuos.

 

2. In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?

Sunt mandra sa reprezint secretariatul general al companiei, in care avem ocazia sa perfectam impreuna coordonatele necesare activitatii fiecarui Forever Business Owner.

Activitatea mea se orienteaza catre nevoile voastre - potrivim impreuna informatii si parcurgem cu rabdare treptele progresului. Imi confera implinire fiecare reusita, fiecare detaliu care conteaza cu adevarat si construieste povestea unui drum ambitios catre excelenta.

Fiecare intrebare pe care mi-o adresati isi cauta un raspuns argumentat, cu suport concret si modalitate facila de implementare. Colaborez indeaproape cu toti colegii mei din companie, pentru a ma asigura ca sunt la curent cu toate informatiile corecte, actualizate si ca reusesc astfel sa va ofer ajutorul pe care il asteptati de fiecare data cand ma contactati.

Va stam cu totii la dispozitie cu explicatii utile despre tot ceea ce poate cuprinde afacerea, fie ca vorbim despre valoroasele noastre produse, fie ca parcurgem paragrafe din Politicile Companiei si incercam sa va oferim claritate in toate aspectele legate de afacerea Forever.

 

3. Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?

Traversam cu totii o perioada pe care nu am anticipat-o, nu am estimat-o, ale carei repere sunt atipice si ne pun mereu in pozitia de a gasi solutii noi, de a fi creativi. Zilnic apar perspective pe care aceasta situatie fara precedent le deschide si pe care trebuie sa le imbratisam cu inima deschisa. Astazi, toata lumea face fata mijloacelor noi si moderne de business si, cu inventivitate si perseverenta, le foloseste si le transforma in avantaje pentru oameni.

„Oamenii de succes isi incep succesul acolo unde majoritatea ar renunta”. Voi, Forever Business Ownerii, ati valorificat fiecare noua caracteristica si ati bifat astfel pagini de succes in istoria moderna a companiei. Continuati sa o faceti cu aceeasi pasiune si incredere, caci aveti in noi un sprijin total pentru toate obiectivele voastre.

Va astept cu drag intrebarile si mesajele pe adresa de e-mail [email protected], iar pentru urgente ma puteti contacta la numarul de telefon 0723.603.556.

Va pretuiesc nespus pentru increderea acordata, va multumesc pentru gandurile bune pe care le primesc constant de la voi si pentru ca impreuna construim cea mai fructuoasa afacere.

Te iubesc, Forever!

Cu drag, a voastra Mihaela