Cosul Meu

Arhivele lunare: September 2020

  1. Forever Instant Hand Cleanser – maini perfect curate, in orice moment

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 25/09/2020
    Formula sa dezinfectanta cu miros proaspat de citrice este ideala pentru curatarea rapida si eficienta a mainilor atunci cand sapunul si apa nu sunt la indemana. Puternic si racoritor, Forever Instant Hand Cleanser are grija sa te bucuri de o stare de bine oriunde te poarta ziua.
    Citeste articolul
  2. Ochi sanatosi intr-o lume digitala cu Forever iVision

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 15/09/2020
    Stiai ca noul supliment pentru sanatatea ochilor Forever iVisionTM este special conceput pentru viata in epoca digitala? Acest supliment se bazeaza pe Lutemax® 2020, un amestec brevetat testat clinic care duce ingrijirea ochilor la un alt nivel, ajutand ochiul sa filtreze lumina albastra emisa de dispozitivele digitale, de ecranele televizoarelor sau de sursele artificiale de lumina. Doua capsule pe zi vor contribui la imbunatatirea starii de sanatate a ochilor, indiferent de varsta.
    Citeste articolul
  3. Echipa Noastra: Alexandru Vasilescu – Manager de Optimizare Forever Romania

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 10/09/2020
    Sunt de 21 de ani alaturi de Forever, practic de la deschiderea companiei in Romania, atunci cand Dora & Gabor au avut curajul fantastic sa dea o sansa unui tanar neexperimentat care tocmai iesise de pe bancile facultatii.
    Citeste articolul
  4. Abilitatile viitorului

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 04/09/2020
    Durata de viata” a unei abilitati personale a scazut de la 30 de ani la doar 6 ani. Iar aceasta perioada de timp se contracta pe masura ce inovatiile tehnologice transforma filmele si romanele SF in realitate de zi cu zi. Robotica, inteligenta artificiala, automatizarea si avalansa de date au schimbat profund vietile noastre, atat la nivel personal, cat si profesional.
    Citeste articolul