Forever Instant Hand Cleanser – maini perfect curate, in orice moment

 

De acum esti mai pregatit ca niciodata sa iesi in oras si sa te bucuri de plimbari si experiente linistite, deoarece ai la dispozitie un prieten de incredere al mainilor curate si hidratate in orice moment.

Noul nostru gel de curatare pentru maini Forever Instant Hand Cleanser, special conceput in ambalaj de 250 de ml, cu Aloe vera si 70% alcool, este produsul care nu trebuie sa lipseasca din nicio geanta sau rucsac si este gata sa te poarte in cele mai frumoase si sigure aventuri, impreuna cu intreaga familie.

Spalatul pe maini reprezinta principala metoda de protectie impotriva germenilor si un aliat de incredere al starii generale de sanatate. Dar sa spunem lucrurilor pe nume, nu intotdeauna ai la indemana apa si sapun.

Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la activitatile preferate, la iesirile in oras, la plimbarile in natura si la bucuria de a explora destinatiile tale preferate. Aici intervine noul nostru gel de curatare pentru maini, care iti asigura confortul si are grija de starea ta de bine, pe oriunde te poarta inima in fiecare zi.

Formula sa dezinfectanta cu miros proaspat de citrice este ideala pentru curatarea rapida si eficienta a mainilor atunci cand sapunul si apa nu sunt la indemana. Puternic si racoritor, Forever Instant Hand Cleanser are grija sa te bucuri de o stare de bine oriunde te poarta ziua.

Beneficii cheie

 

•    Uscare rapida, fara senzatie lipicioasa

•    70% alcool

•    Aplicare usoara, fara necesitatea clatirii

•    Formula eficienta pentru curatare si protectie

•    Hidratare cu Aloe vera

•    Miros racoritor si proaspat de citrice

•    Ideal pentru a fi folosit acasa, in exterior sau in calatorii

•    Disponibil in varianta de 250 ml, perfect pentru intreaga familie

 

Cum il folosesti?

 

Foloseste Forever Instant Hand Cleanser dupa ce ai atins suprafete din locuri publice, precum cosul de cumparaturi sau clanta unei usi, si de fiecare data inainte de a manca sau de a pune mana pe fata atunci cand esti pe afara. Ia-l cu tine oriunde calatoresti si foloseste-l ori de cate ori simti nevoia.

Aplica produsul in palme si freaca-le viguros timp de 30 de secunde. Pentru un sentiment de extra-curatare, aplica produsul pe o bucata de material si sterge-ti bine mainile.

Spune adio! senzatiei neplacute de maini lipicioase sau pielii uscate. Formula noastra bogata in Aloe vera, ingredientul nostru vedeta, hidrateaza intens pielea si o pastreaza catifelata timp indelungat. Pentru ca ne-am dorit sa cream nu doar un produs eficient pentru curatarea mainilor, ci un produs complet, care ofera mainilor ingrijirea si atentia de care au nevoie.

 

Forever Instant Hand Cleanser, prietenul care la nevoie te cunoaste!