Perfect curate si hidratate – asa ar trebui sa fie mainile tale!

 

Sa ai mainile curate este cel mai simplu si important lucru pe care il poti face pentru a impiedica raspandirea germenilor si pentru a fi sanatos.

In medie, oamenii se spala pe maini de 8 ori pe zi, dar Consiliul Global pentru Igiena recomanda ca spalarea sa se faca mai des, in special inainte si dupa anumite activitati, pentru a contribui la prevenirea raspandirii microbilor.

 

Aloe Avocado Face & Body Soap

Gelul pur de Aloe vera din interiorul frunzelor a fost combinat cu un mix unic de botanice si avocado cremos, pentru a curata usor si a hidrata profund, lasand pielea supla si moale la atingere. Sapunul bogat cu aloe si avocado este bland cu pielea ta, lasand in urma mireasma placuta a citricelor proaspat culese.

 

Cand trebuie sa te speli pe maini?

-              Dupa pauze si activitati sportive

-              Inainte de a gati si a manca

-              La sosirea la locul de munca, gradinita sau in orice alt spatiu educational

-              De fiecare data cand ajungi acasa

-              Dupa utilizarea toaletei

-              Dupa ce arunci gunoiul

-              Dupa atingerea animalelor de companie

-              Dupa ce iti sufli nasul, tusesti sau stranuti (recomandarea este sa stranuti sau tusesti in cot, nu in palme)

Cum te speli corect pe maini?

-              Umezeste-ti mainile sub jetul de apa si apoi pune o cantitate mica de Aloe Avocado Face & Body Soap in palma.

-              Freaca mainile viguros, timp de 20 de secunde, distribuind spuma sapunului pe toata suprafata palmelor si intre degete

-              Clateste-te bine cu apa calduta

-              Usuca-ti bine mainile cu un prosop de hartie si inchide robinetul folosind prosopul.