Ochi sanatosi intr-o lume digitala cu Forever iVision

 

In sfarsit, un supliment alimentar pentru ochi destinat erei digitale.

In ultimele luni, aproape ca intreaga noastra viata s-a mutat in mediul online. Lucram, comunicam, cumparam si ne informam cu precadere din mediul digital. Este un context unic, in care atentia pentru sanatatea ochilor ar trebui sa fie mai crescuta decat oricand, iar ingrijirea lor adaptata acestui nou stil de viata. Ochii sunt primii afectati de expunerea indelungata la dispozitivele tehnologice pe care le utilizam in fiecare zi.

Ecranele sunt indispensabile vietii de zi cu zi. Folosite ca necesitate, din dorinta de a te conecta cu alte persoane, de plictiseala sau pentru a te mentine in siguranta intr-o lume incerta la ora actuala, un lucru este clar: imediat ce ne oprim din privitul la un anumit tip de ecran, ochii nostri cauta instinctiv un altul (telefon, laptop, tv, tableta, jocuri video, kindle etc.)

 

De cate ori nu ti s-a intamplat sa stai o zi intreaga la birou, in fata calculatorului, si apoi sa iti petreci pauza de pranz cu telefonul in mana, pentru a vorbi cu prietenii sau doar pentru a naviga pe retelele de social media? Daca la televizor apare o noua emisiune pe care iti doresti sa o urmaresti, orele petrecute in fata ecranului se aduna cu rapiditate. Vei fi surprins sa realizezi cate ore stai zilnic in fata ecranelor, mai ales in aceasta perioada. De obicei, adultii petrec 11 ore pe zi in fata diverselor tipuri de ecrane: computere, dispozitive mobile sau televizoare.

Potrivit cercetarii Nielson, nici adolescentii nu se lasa mai prejos fata de parintii lor, petrecand aproximativ 9 ore pe zi in fata ecranelor.  Copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani aloca pana la 6 ore pe zi ecranelor, lucru care, potrivit specialistilor, poate sa aiba un impact devastator asupra dezvoltarii creierului. Este unanim acceptat faptul ca varsta la care copiii din ziua de azi au acces la informatie schimba total stilul nostru de viata, lumea este mai conectata ca niciodata... insa cu ce costuri pentru sanatatea noastra?

 

Efectele ecranelor albastre asupra sanatatii

Tabletele, computerele, televizoarele si telefoanele inteligente functioneaza emit lumina albastra. Ochiul omului nu poate face fata unei expuneri zilnice indelungate la ecrane. In mod normal, odata cu apusul soarelui, ar trebui sa inceteze si expunerea noastra la lumina albastra. Studiile arata ca aceasta expunere crescanda are efecte negative nu doar asupra ochilor. S-a demonstrat ca aceasta lumina nociva are efecte similare cafeinei, ducand la cresterea starii de veghe si scaderea celei de repaus. Trimiterea de mesaje text sau navigarea pe retelele de socializare inainte de culcare poate sa ingreuneze procesul de adormire, sa provoace ameteli sau chiar retard fizic si mintal.

Studiile mai arata si ca oamenii care petrec o ora pe seara citind ebook-uri produc cu 55% mai putina melatonina decat cei care citesc carti clasice, tiparite. Melatonina este un hormon esential care ne ajuta in procesul de adormire, insa creierul nostru inregistreaza deficit in productia acestui hormon atunci cand ne expunem la lumina albastra. Expunerea la ecrane are efecte si asupra ochilor.

APROXIMATIV 60% DINTRE CEI CARE LUCREAZA ZILNIC LA COMPUTER SE CONFRUNTA CU UN FENOMEN CUNOSCUT DREPT SINDROMUL PRIVITULUI LA CALCULATOR, CU SIMPTOME PRECUM TENSIUNE OCULARA, VEDERE INCETOSATA, DURERI DE CAP, DE CEAFA SAU DE SPATE.

 

Filtreaza lumina albastra.

Stiai ca noul supliment pentru sanatatea ochilor Forever iVisionTM este special conceput pentru viata in epoca digitala? Acest supliment se bazeaza pe Lutemax® 2020, un amestec brevetat testat clinic care duce ingrijirea ochilor la un alt nivel, ajutand ochiul sa filtreze lumina albastra emisa de dispozitivele digitale, de ecranele televizoarelor sau de sursele artificiale de lumina. Doua capsule pe zi vor contribui la imbunatatirea starii de sanatate a ochilor, indiferent de varsta.

E usor sa ai grija de ochii tai in fata ecranelor digitale! 

 

Forever iVisionTM este un supliment de ultima generatie pentru epoca moderna. Amestecul brevetat testat clinic Lutemax 2020® ajuta ochiul uman sa filtreze lumina albastra emisa de computere, tablete, telefoane sau ecrane de televizor. Dar beneficiile nu se opresc aici.

Un mix inovativ de carotenoide, vitamine si antioxidanti asigura sustine sanatatea ochilor. Forever iVision™ contine vitamina A si zinc care contribuie la mentinerea vederii normale, vitaminele C si E care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si un amestec puternic de extract din afine si Lutemax® 2020 — cu zeaxatina si luteina studiate clinic.