Forever are grija de mediul inconjurator. Tu?

In calitate de companie globala, prezenta in peste 160 de tari, Forever crede cu tarie in responsabilitatea pe care o are, si anume aceea de a fi un exemplu in ceea ce priveste actiunile care afecteaza mediul inconjurator. Fiind o companie integrata vertical, Forever are capacitatea de a controla intregul proces de productie si fabricatie, din momentul in care plantatiile noastre de Aloe vera prind viata si pana cand produsele noastre ajung la tine acasa.

Plantatiile Forever din Texas si Republica Dominicana au reprezentat pasi importanti in inovarea procesului de cultivare si recoltare, in asa fel incat sa fie reduse la maximum efectele daunatoare asupra mediului. Cu ajutorul pompelor solare si al sistemelor de udare prin picurare, Forever a redus cu 90% consumul de apa. In plus, apa folosita la spalarea plantelor dupa ce sunt culese este refolosita pe plantatii, iar ceea ce nu se foloseste din planta de Aloe vera este amestecat cu pamant si folosit pe post de ingrasamant natural.

ATUNCI CAND RECOLTAREA SE FACE MANUAL, AI AVANTAJUL DE A CULEGE PLANTELE EXACT LA MOMENTUL POTRIVIT. IN PLUS, ASTFEL SE OBTINE SI REDUCEREA AMPRENTEI DE CARBON, PRIN ELIMINAREA UTILAJELOR VOLUMINOASE DIN PROCESUL DE PRODUCTIE.

DISTRIBUTIE RESPONSABILA

Forever Direct, din Olanda, este un hub global de distributie care ofera clientilor garantia ca isi vor primi produsele rapid si ca acest proces se va face cu costuri minime asupra mediului inconjurator. Toate ambalajele noastre sunt 100% reciclabile si sunt fabricate, in proportie de 85%, din materiale reciclate. Foliile cu bule folosite pentru protejarea produselor in timpul transportului sunt si ele 100% reciclabile si pot fi sparte pentru a ocupa mai putin spatiu. Comparativ cu umplutura de hartie, aceste folii cu bule sunt neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon.

Cu un control riguros al procesului de distributie, Forever reuseste sa faca fata cererii globale si sa respecte, in acelasi timp, angajamentul fata de mediu.

De la Sediul Central din Arizona, la sediile locale si facilitatile de fabricatie si distributie din intreaga lume, toti oamenii de la Forever lupta pentru un scop comun: pastrarea impactului pozitiv asupra mediului inconjurator si oferirea unui exemplu solid despre cum ar trebui sa se desfasoare orice afacere.

RECICLEAZA IN MOD CORECT LA TINE ACASA

Pentru a te asigura ca ambalajele pe care le reciclezi la tine acasa pot fi refolosite, e important sa stii ce pasi trebuie sa urmezi. Regulile reciclarii pot sa varieze, in functie de unde traiesti, asa ca asigura-te ca esti la curent cu reglementarile specifice.

Sticle si alte recipiente din plastic

Asigura-te ca toate sticlele si celelalte recipiente din plastic sunt curate si ca ai indepartat toate etichetele inainte de a le pune la cos. Multe dintre ambalajele Forever sunt reciclabile. Capacele de la suplimentele nutritive, insa, nu respecta reglementarile privind siguranta copiilor, asa ca recicleaza doar recipientul si arunca la gunoi capacul.

Cutiile de mancare si bautura

Toate cutiile de metal – aluminiu, otel sau staniu – sunt reciclabile. Asigura-te ca aceste recipiente sunt curate si ca ai indepartat etichetele inainte de a le pune la cos. Capsulele pentru aparatele de aerosoli sunt, de asemenea, reciclabile.

Nu pune produsele reciclabile in pungi

Lucrurile pe care le pui la reciclat nu trebuie puse in pungi, ci aruncate in mod corect, direct la cosul de colectare selectiva a gunoiului. Fara pungi sau ambalaje de plastic. Acestea nu se recicleaza. Alege, in schimb, pungile reutilizabile si opteaza pentru alternative reutilizabile pentru celelalte tipuri de ambalaje din plastic.