Forever - o lume a oportunitatilor nelimitate

Vanzarile directe sau cum oricine poate sa parcurga cu succes drumul de la un vis la propria afacere.

Te-ai gandit vreodata sa iti construiesti propria afacere? Senzatia de libertate si flexibilitate stimuleaza spiritul antreprenorial. Nu e de mirare ca acum, mai mult ca niciodata, din ce in ce mai multi oameni cauta noi posibilitati de a-si cladi viata asa cum si-o doresc.

Potrivit unei cercetari realizate de Ipsos, 77% dintre cei chestionati au spus ca sunt interesati de oportunitati de a obtine venituri din business-uri flexibile. Printre mileniali, procentul ajunge la 88%, iar pentru Generatia Z, succesorii Milenialilor, s-a evidentiat ca 91% dintre respondenti si-ar dori sa aiba propria afacere.

Paradoxal, insa, desi interesul pentru antreprenoriat este extrem de mare, nu multi sunt cei care ajung sa isi urmeze visul. Oamenii nu duc lipsa de idei, insa, de multe ori, finantarea unui vis este aproape imposibila. Sa incepi o afacere clasica atunci cand exista o bariera din punct de vedere financiar este aproape imposibil. Cu atat mai mult atunci cand nu ai niste bani pusi deoparte pentru asta si nici nu vrei sa faci un credit. Exista costuri pentru lansarea business-ului, cheltuieli generale de zi cu zi, costuri pentru echipamente, asta ca sa numim doar cateva dintre ele.

Acesta este unul dintre motivele principale pentru care multi oameni vad in vanzarile directe alternativa perfecta. Este o oportunitate care le permite oamenilor sa aiba o afacere proprie, fara sa fie nevoiti sa suporte costurile mari de lansare, cheltuilelile generale si de intretinere. Poti sa faci lucrurile asa cum iti doresti, nu te pune nimeni sa reinventezi roata, pentru ca atat modelul de business, cat si planul de compensare functioneaza deja foarte bine.

Propunem in continuare o analiza a motivelor pentru care vanzarile directe sunt o oportunitate unica pentru toti cei care vor sa inceapa un business pe cont propriu.

VANZAREA PRIN INTERMEDIUL RETELELOR SOCIALE SI CONSTRUIREA UNOR RELATII SOLIDE

Cheia succesului pentru o afacere in marketing direct e data de interactiunile directe cu oamenii si de felul in care reusesti sa cresti si sa pastrezi relatiile. Recomanzi produse in care crezi si totodata ii ajuti pe ceilalti sa gaseasca solutii care sa se potriveasca stilului lor de viata.

Pana la urma, nu e cu mult diferit fata de ce faci in prezent. Atunci cand te uiti la un film bun, citesti o carte extraordinara sau mananci la un restaurant bun, esti nerabdator sa povestesti totul prietenilor si colegilor. Intr-o lume in care oamenii sunt bombardati de reclame pe internet, la televizor, radio sau in reviste, o recomandare venita din partea unei persoane pe care o cunosti are, cu siguranta, un impact mult mai mare.

Fata de vanzarile clasice, cele directe au avantajul de a oferi potentialilor clienti produse exclusiviste, care nu se regasesc, in mod normal, in magazine. Printr-o abordare directa a clientilor si distribuitorilor, companiile de vanzari directe pot sa tina mai bine pasul cu ceea ce isi doresc oamenii, cu produsele pe care acestia le cauta.

Dincolo de calitatea produselor, vanzatorii directi mai au inca un beneficiu. Neexistand intermediari in procesul de vanzare, acestia au posibilitatea de a achizitiona produsele la pret redus sau en-gros direct de la companii, ceea ce, la sfarsit, le poate aduce un profit mai mare.

VANZAREA DIRECTA OFERA LIBERTATE SI FLEXIBILITATE

Pentru a incepe o cariera in vanzari directe nu esti conditionat sa renunti la job-ul pe care il ai sau la alte lucruri pe care iti place sa le faci. De fapt, multi dintre cei care acum au un job full-time in domeniul vanzarilor directe nu au inceput asa. Poti sa incepi un business chiar si daca nu ai decat cateva ore pe saptamana disponibile pentru asta. Multi oameni incep cu putin si cresc treptat, in functie de cat de mult timp pot sa aloce acestei afaceri sau de ceea ce vor sa obtina la final.

Alt avantaj al vanzarilor directe este ca poti ajunge sa ai anumite venituri nu doar din vanzarea de produse. Mai exact, atunci cand prezinti si recomanzi anumite produse altor oameni, ii poti convinge si pe ei sa faca la fel, iar astfel tu te califici pentru bonusuri si stimulente.

VERSATILITATEA, CHEIA SUCCESULUI 

Afacerile de vanzari directe traditionale se bazau pe interactiunile fata in fata. Prezentarile sau demonstratiile de produse facute acasa au fost mereu alegerea preferata a celor care voiau sa isi dezvolte business-ul.

Lucrurile nu s-au schimbat cu totul. Totusi, in mediul online au aparut noi si noi posibilitati de a te conecta cu potentialii clienti. Datorita retelelor de socializare, cei care se ocupa cu vanzarile directe pot sa ajunga la mult mai multi oameni decat in mod clasic, fata in fata. Reteaua de baza poate sa inceapa in comunitate si sa se extinda rapid in toata lumea.

In plus, faptul ca tehnologia le permite celor care au astfel de business-uri sa isi creeze propriile website-uri, sa lanseze pagini sau sa amenajeze, practic, un fel de vitrine online, este un avantaj imens oferit de era digitala in incercarea de a atrage cat mai multi clienti. Pentru a putea sa faci aceste lucruri nu ai nevoie de o experienta foarte mare sau de un buget consistent, si asta pentru ca, de obicei, companiile sunt cele care fac investitiile si se asigura ca distribuitorii au la dispozitie toate instrumentele de care au nevoie.

In prezent, acest domeniu combina in mod echilibrat metoda clasica a conexiunilor directe, fata in fata, cu abilitatea de a dezvolta si a manageria o afacere online.

VIITORUL TAU. DRUMUL TAU.

Fa din dragostea pentru produsele Forever o afacere pe care o poti construi asa cum iti doresti. Fie ca iti propui sa castigi niste bani in plus, sa te bucuri de reduceri la produsele tale preferate sau sa te califici pentru bonusuri si stimulente – cu siguranta in Forever iti poti gasi un loc al tau. Pentru a incepe, ia legatura cu persoana care ti-a vorbit despre Forever sau cauta un partener local de-al nostru pentru a afla mai multe despre afacere.