Aloe Bio-Cellulose Mask in noua formula - Intrebari Frecvente

Aloe Bio-Cellulose Mask este masca faciala tip servetel de unica folosinta cu proprietati anti-imbatranire, care ofera pielii hidratare intensa si un plus de stralucire, in doar 20 de minute. Ne-am bucurat de ea in trecut, iar acum bucuria se dubleaza pentru ca o avem disponibila intr-o noua formula si la un pret super accesibil. Curios sa afli diferentele fata de vechea formula? Avem raspunsuri la cele mai frecvente intrebari:

Cu ce este diferita noua masca?

Continuam sa ne aliniem celor mai recente descoperiri si tendinte in ceea ce priveste ingrijirea pielii si cautam constant noi modalitati de imbunatatire a beneficiilor produselor noastre. Din acest motiv, Aloe Bio-Cellulose Mask are acum o noua formula si un ambalaj revizuit. Pentru o piele mai moale si mai neteda, am adaugat noi ingrediente de top pentru ingrijirea pielii. In ceea ce priveste ambalajul, fiecare cutie va contine acum 3 pliculete in loc de 5.

De ce s-a trecut de la 5 la 3 pliculete intr-o cutie?

Din cercetarile noastre si din feecback-ul consumatorilor am dedus ca o persoana foloseste o masca faciala de maxim 3 ori pe luna. De aceea, am decis sa reducem numarul de bucati din cutie, ceea ce a atras un alt beneficiu important, in avnatajul consumatorilor -  un pret mai accesibil. Desigur, masca poate fi folosita ori de cate ori o persoana simte ca are tenul incarcat, obosit.

Care sunt noile ingrediente si ce beneficii au?

Noile ingrediente adaugate in masca sunt  - Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Ulei de Jojoba), Limnanthes Alba (Ulei de Seminte de Meadowfoam), Polyglyceryl-6 Stearate si Polyglyceryl-6 Behenate.

Contine, la fel ca mai toate produsele Forever, si gel pur si proaspat din frunzele de aloe, si iarba de mare, ambele infuzate in tesatura bio-celulozei pentru a calma si hrani pielea. Un ser imbogatit cu ceai verde si extract de seminte de castan salbatic ajuta la refacerea pielii obosite, la combaterea radicalilor liberi, are efect antiaging si reduce roseata. Adaugarea uleiului de seminte de Meadowfoam emoliaza pielea, in timp ce uleiul de jojoba ofera hidratare.

Are aceleasi beneficii ca vechea masca?

Da, masca aloe bio-cellulose de la Forever ofera acelasi efect rehidratant cu proprietati anti-imbatranire, toate intr-un plic de aceeasi dimensiune ca ambalajul anterior (25 de grame).

Este potrivita pentru toate tipurile de ten, usor de aplicat si nu necesita clatire. A primit certificarea EXCELENT in urma testelor dermatologice efectuate de Dermatest.

Cand si cum se foloseste?

Foloseste masca ori de cate ori simti ca tenul tau are nevoie. Deschide un plic si depliaza masca. Este protejata de o tesatura subtire, pe ambele parti. Indeparteaza una dintre tesaturi si pune-o deoparte.  Aplica masca pe fata. Apasa usor, pentru a te asigura ca este corect aplicata. Indeparteaza a doua parte a tesaturii si pune-o deoparte.  Indeparteaza masca de pe fata dupa 20 de minute. Nu necesita clatire. Maseaza cantitatea de produs ramasa pe fata si decolteu, pentru un aspect intinerit.

Contine parfum?

Nu, masca aloe bio-cellulose nu contine parfum adaugat. Orice miros din materialul mastii este natural si provine de la ingredientele din formula.

Se poate combina cu alte produse de ingrijire Forever?

Da, se combina perfect cu gama Sonya sau cu produsele avansate de ingrijire a pielii infinite by Forever, precum si cu oricare dintre celelalte produse din gama Targeted.

Cum reciclez ambalajul mastii?

Cartonul este fabricat din carton, care este reciclabil. Cu toate acestea, se recomanda aruncarea separata a plicului dupa ce masca este indepartata. Consultati programul local de reciclare pentru specificatiile privind modul de reciclare a ambalajului.

Este masca aloe bio-cellulose vegana?

Da, masca aloe bio-cellulose este vegana.

Este masca aloe bio-cellulose vegetariana?

Da, masca aloe bio-cellulose este vegetariana.

Este masca aloe bio-cellulose fara gluten?

Da, masca aloe bio-cellulose este fara gluten.

Este masca aloe bio-cellulose kosher?

Da, masca aloe bio-cellulose este certificata kosher.

Este masca aloe bio-cellulose Halal?

Nu, masca aloe bio-cellulose nu este certificata Halal.

Este masca aloe bio-cellulose certificata de IASC?

Nu, masca aloe bio-cellulose nu este certificata de IASC.

Este masca aloe bio-cellulose certificata de Leaping Bunny?

Da, masca aloe bio-cellulose este certificata de Leaping Bunny.