De ce este important sa facem miscare?

Activitatea fizica este necesara pentru buna functionare a organismului, pentru a fi sanatosi, eficienti in sarcinile pe care le avem de indeplinit, echilibrati si impliniti.

Pentru sanatatea fizica

  • Inima si sistemul cardiovascular

Inima pompeaza sangele in intreg organismul prin artere si vene. In lipsa exercitiului fizic, aceasta este slabita si nu are puterea necesara indeplinirii acestei functii. Sportul are un rol important in reglarea presiunii sanguine.

CardioHealth vine in completarea unor obiceiuri sanatoase de viata, care vor oferi inimii tale energia si puterea de care are nevoie pentru ca tu sa fii mereu in forma. Prin combinatia unica de antioxidanti esentiali, este un supliment alimentar conceput pentru mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular, care intretine nivelul optim al homocisteinei prin vitaminele complexului B.

  • Sistemul muscular

Aspectul exterior determina majoritatea oamenilor sa adopte un stil de viata activ, dar ceea ce se vede reprezinta doar varful iceberg-ului. Pentru ca muschii au rolul de proteja organele interne, sanatatea fiecarui organ in parte depinde de dezvoltarea musculaturii.

Forever Move ofera o combinatie de ingrediente unica pe piata suplimentelor, care sustine confortul si flexibilitatea articulatiilor si favorizeaza recuperarea activa dupa exercitiile fizice. „Vedeta” din formula Forever Move este membrana cojii de ou, numita NEM (Natural Egg Shell Membrane), un ingredient natural, de provenienta alimentara, care furnizeaza condroitina, acid hialuronic, glicozaminoglicani si colagen. Acest ingredient revolutionar, studiat si testat, sustine libertatea de miscare, sporeste confortul si flexibilitatea articulatiilor, promoveaza sanatatea cartilajelor, reduce rigiditatea articulatiilor si grabeste recuperarea dupa antrenamentele fizice. Cine ar fi crezut ca un ingredient atat de delicat are atat de multa putere?

  • Plamanii si sistemul respirator

Practicarea regulata a sportului creste capacitatea plamanilor, care absorb o cantitate mai mare de aer. In acest fel, intreg organismul beneficiaza de o mai buna oxigenare.

Pentru sanatatea si buna functionare a plamanilor, este important sa mentinem sistemul imunitar puternic, iar Forever Aloe Vera Gel, cu 99.7% gel pur de Aloe vera, ne ajuta sa ne bucuram de toate beneficiile acestei plante. Daca adaugam si Forever Active Pro-B, putem fi siguri ca sistemul nostru imunitar ne va multumi.

  • Sistemul osos

Densitatea osoasa se reduce pe masura ce avansam in varsta, iar sportul are un rol important in intarirea oaselor.

Un sistem osos sanatos trebuie dublat de articulatii mobile si sanatoase. Avem, si aici, aliati de incredere: Forever Calcium - formula cu continut ridicat de citrat de calciu, combinat cu vitamina D si magneziu, cu aroma placuta de vanilie, si Forever Freedom - gel stabilizat de Aloe vera cu gust placut de portocala, imbogatit cu sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, pentru mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulaţiilor.

Pentru sanatatea psihica si emotionala

Miscarea determina producerea unor hormoni, numiti “hormonii fericirii” – serotonina, dopamina si endorfinele, reducand in acelasi timp nivelul cortizolului, cunoscut drept – “hormonul stresului”, fiind recomandata in combaterea anxietatii si depresiei.

Oxigenarea creierului contribuie la cresterea capacitatii de concentrare.

Pierderea kilogramelor in plus, o piele mai intinsa, un aspect fizic mai placut ne face sa fim mai increzatori in propriile noastre forte.

Sa urmezi un regim alimentar ca sa slabesti nu inseamna sa te infometezi. Inseamna sa gasesti echilibrul corect si sanatos si sa-ti ajustezi stilul de viata.

F15 este un program avansat pentru controlul greutatii, conceput special pentru cei care vor sa scape de kilogramele in plus, sa depuna masa musculara si sa-si duca aventura F.I.T. la urmatorul nivel.


Cum incepem sa facem sport?

Sportul trebuie practicat cu grija si iubire fata de corp, fara sa il fortam, respectandu-i limitele. Daca pornim de la un stil de viata sedentar, in functie de tipul de miscare ales, vom porni treptat, urmand sa crestem treptat intensitatea si durata sesiunilor de antrenament.

Spre exemplu, daca optam pentru alergare, o plimbare de 4 km/ zi reprezinta primul pas. In doua-trei saptamani, vom observa cum plimbarea se transforma in alergare usoara, apoi in alergare mai rapida. La fiecare doua saptamani, marim distanta cu 10%, iar dupa 3-4 luni de antrenament constant, 5 zile pe saptamana, putem lua in calcul participarea la o competitie de alergare de 10 km.

Faceti sport, imbunatatiti-va conditia fizica, iar la sfarsitul fiecarei zile, un masaj calmant si relaxant cu Aloe Heat Lotion este intotdeauna binevenit!