Cosul Meu

Forever Freedom

Rating:
100 % of 100
197,85 RON
Puncte credit
0.138
Cod #
196
In stoc
 
  • Formula unica, disponibila intr-o bautura pe baza de aloe, asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor
  • Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor
  • Contine substante proprii organismului, prezente in articulatii
  • Fara gluten
  • Certificat Iasc
 

Supliment alimentar cu zaharuri

Forever Freedom combina Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala, cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

Am imbogatit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Mai mult, am adaugat vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.

Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina sunt substante naturale ce contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajelor, aceste amortizoare de socuri ale organismului. De asemenea, aceste substante ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrifiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, capacitatea de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos scade, ceea ce duce la uzura articulatiilor.

In combinatie, sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM-ul constituie prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.

La fel ca in cazul altor produse Forever Living Products, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom intr-un mod practic si nutritiv de a incepe ziua!

Ingrediente: 89% gel de Aloe vera stabilizat (suc), stabilizator (sorbitol), concentrat din suc natural de portocale, fructoză, 1,2% sulfat de glucozamină.2KCl, 1,17% sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, 0,6 % metilsulfonilmetan, antioxidant (acid ascorbic),corector de aciditate (acid citric anhidru), conservant (benzoat de sodiu), antioxidant (tocoferol).

Doza zilnică maximă (120ml) asigură:
Sulfat de glucozamină.2KCl**               750 mg
Sulfat de condroitină **                        600 mg
MSM**                                                375 mg
Vitamina C                                           250 mg          313% VNR*
Potasiu                                                250 mg             13% VNR*
* Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

 

 

A se consuma zilnic trei porții a câte 40 ml. Amestecați fiecare porție cu 240 ml de apă sau suc.

A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare.

Pentru protecţia dvs., nu consumaţi produsul dacă sigiliul este rupt sau lipsește. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos.

A se consuma, de preferinţă, înainte de: vezi partea inferioară a ambalajului.

Write Your Own Review
You're reviewing:Forever Freedom
Rating