Cosul Meu

Forever Freedom

Nota:
100% of 100
Incarca...
167,53 RON
Puncte credit
0.138
Cod #
196
In stoc

· Formula unica, disponibila intr-o bautura pe baza de aloe, asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor

· Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor

· Contine substante proprii organismului, prezente in articulatii

  Forever Freedom combina Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala, cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

  Am imbogatit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Mai mult, am adaugat vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.

  Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina sunt substante naturale ce contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajelor, aceste amortizoare de socuri ale organismului. De asemenea, aceste substante ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrifiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, capacitatea de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos scade, ceea ce duce la uzura articulatiilor.

  In combinatie, sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM-ul constituie prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.

  La fel ca in cazul altor produse Forever Living Products, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom intr-un mod practic si nutritiv de a incepe ziua!

  CANTITATE: 1 litru

  89% gel de Aloe vera stabilizat*** (suc), sorbitol (stabilizator), concentrat din suc natural de portocale, fructoza, 1,2% sulfat de glucozamina.2KCl, 1,17% sulfat de condroitina, aroma naturala de portocale, 0,6 % metilsulfonilmetan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric anhidru (corector de aciditate), benzoat de sodiu (conservant), tocoferol (antioxidant).

  Informatii nutritive:

  Doza zilnica maxima (240 ml) asigura:

  Sulfat de glucozamina.2KCL** 1500 mg

  Sulfat de condroitina** 1200 mg

  MSM** 750 mg

  Vitamina C 500 mg (625% DZR*)

  Potasiu 500 mg (25% DZR*)

  * Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/EC.

  ** Doza zilnica nu a fost stabilita.

   

  A se agita inainte de folosire.

  A se pastra la frigider dupa desigilare.

  Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  Recenzii
  Cele mai importante recenzii
  1. 100%
   Sanatatea inainte de toate!

   De

   on

   Verified Purchase

   În formula produsului Forever, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală este combinat cu alte substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionări a articulatiilor. Am adăugat sulfat de glucozamină si sulfat de condroitină, două substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritătii tesuturilor conjunctive si bunei functionări a articulatiilor. Sulfatul de glucozamină si cel de condroitină contribuie la păstrarea structurii si gradului de hidratare a cartilagiului, ce actionează ca un "tampon fată de socuri". De asemenea, ajută la păstrarea vâscozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafete deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare, ceea ce duce la uzura articulatiei. Produsul Forever asigură cantitătile recomandate de glucozamină (1500 mg), sulfat de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C, la o doză de 120 ml. În combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitină, vitamina C si MSM constituie prima linie de apărare fată de deteriorare. La fel ca în alte produse Aloe Vera Forever, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!
  2. 100%
   FOREVER FREEDOM

   De

   on

   Verified Purchase

   Produse excelente.Recomand din toata inima.
  3. 100%
   Forever Freedom

   De

   on

   Verified Purchase

   Foarte multumita de toate produsele FLP,pe care le-am consumat,si nu sunt putine. De cateva luni consum freedom,astept rezultate.L-am combinat cu HA,Argi plus si cardio health.Sunt convinsa ca voi avea rezultate foarte bune.Sanatate!
  4. 100%
   Foarte eficient

   De

   on

   Verified Purchase

   Foarte eficient
  5. 100%
   Folosesc acest gel de aproape 1 an.

   De

   on

   Verified Purchase

   O imbunatatire a starii de sanatate.
  Vezi toate 21 recenzii
  Adauga un comentariu
  as
  Anulare
  Scrii pentru: Forever Freedom as
  Rating