Cosul Meu

FOREVER ACTIVE HA

Rating:
99 % of 100
180,59 RON
Puncte credit
0.136
Cod #
264
In stoc
  • Lubrifiaza articulatiile si hidrateaza pielea
  • Formula unica de acid hialuronic cu masa moleculara mica
  • Contine ghimbir si sofran, benefice pentru functionarea normala a articulatiilor

Forever Active HA este o formula unica ce furnizeaza acid hialuronic cu masa moleculara mica, cu proprietati hidratante si lubrifiante, plus ulei de ghimbir si sofran. Datorita acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente nutritive de pe piata, destinat lubrifierii articulatiilor si hidratarii pielii.

Acidul hialuronic (AH) este o proteina specifica pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia si proteja articulatiile si muschii, dar si pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanata. Pe masura trecerii anilor, organismul uman produce din ce in ce mai putin AH. Din acest motiv, odata cu inaintarea in varsta, articulatiile nu vor mai beneficia de lubrifierea necesara, iar pielea va capata un aspect aspru si uscat. Pana de curand, AH trebuia administrat injectabil, deoarece in stare naturala nu se absoarbe pe cale digestiva. In prezent, gratie tehnologiei Injuv®, AH devine posibil de administrat pe cale orala. Pe de alta parte, pentru buna functionare a articulatiilor, chinezii folosesc de secole ghimbirul si sofranul.

Acidul hialuronic cu masa moleculara mica, uleiul de ghimbir si sofranul prezente in Forever Active HA vor face ca articulatiile dvs. sa functioneze ca unse!

Ulei din seminţe de soia, agent gelatinizant (gelatină), agent de umezire (glicerină), Complex Injuv® cu acid hialuronic, Curcuma longa (Şofran de India, rădăcină), Zingiber officinale (ulei de Ghimbir, rădăcină), stabilizator (ceară galbenă de albine), agent de incarcare (maltodextrină), apă distilată, oxid de zinc, emulsifiant (lecitină). Conţine soia.

CONTINUT: 60 capsule moi

 

 

2 capsule gelatinoase pe zi.

Write Your Own Review
You're reviewing:FOREVER ACTIVE HA
Rating