Global Rally at Home 2021

Global Rally at Home 2021

Iti aduce o experienta unica

Traieste emotia Raliului Global din confortul casei tale! Fii alaturi de noi pe 8, 9 si 10 aprilie, pentru trei zile incarcate de emotie, training-uri, sarbatoare, recunoastere si multa DISTRACTIE!

De ce sa fii prezent?

Raliul Global de Acasa NU este doar o alta intalnire virtuala, la care sa stai si sa te uiti. Vei fi impreuna cu partenerii tai in afacere, te vei intalni cu echipa executiva si liderii din intreaga lume și vei fi parte din evenimentul la care te asteapta surprize uimitoare, interactiune live din plin si concursuri cu premii – printre cadourile care pot ajunge si la TINE se regasesc cateva obiecte personale oferite chiar de... Rex Maughan, fondatorul companiei!

Raliul Global este cel mai mare eveniment Forever al anului, o experienta unica (cei care au trecut prin ea stiu!) si poate deveni un instrument util de recrutare pentru tine - promoveaza-l nu doar in randul echipei, ci si in randul prospectilor.

Un bilet la Raliu poate deveni un cadou de neuitat pentru un membru sau mai multi din echipa ta - intr-o perioada a cadourilor (Luna Femeii, se apropie sarbatorile pascale etc.) te poti gandi sa faci un dar cu adevarat special celor pe care ii sarbatoresti curand sau ii recunosti in echipa pentru realizarile lor.

In plus, vei avea sansa unica sa faci cumparaturi in magazinul virtual al Raliului, disponibil doar in acele trei zile si doar pentru participantii la Raliu, unde te asteapta o selectie de materiale promotionale personalizate, in editii si cantitati limitate. Iti spunem doar atat: Aloe Baby te asteapta cu un nou design, iar livrarile se fac oriunde in lume.

Este un eveniment digital unic, in direct (in intregime LIVE), nu va fi reluat sau repetat, asa ca asigura-te ca vei fi acolo impreuna cu echipa ta!
Cum participi la Raliu?

Daca esti calificat la Raliul Global, Chairman’s Bonus sau Soar to Sydney, nu este nevoie sa-ti cumperi bilet la Raliul Global de Acasa. Cu siguranta ai primit deja, de la echipa Global Events, un email cu detalii despre inregistrare si, daca ai urmat pasii, ai primit si email-ul de confirmare. In curand, tot prin email vei primi detaliile necesare pentru a accesa evenimentul.

Raliul Global este pentru oricine. De aceea, daca nu esti calificat, te incurajam sa-ti cumperi acum biletul si sa-ti mobilizezi si colaboratorii sa-si achizitioneze biletele la Raliu, accesand urmatorul link - bit.ly/FGR21Tickets.

Pana pe 22 martie sunt inca la pret promotional – doar 20 dolari/bilet.
din 22 martie, pretul creste la 30 de dolari,
din 29 martie acesta sa devina 40 de dolari.

Mai mult decat atat, daca iti cumperi biletul dupa 22 martie, nu vei mai putea beneficia de traducerea in limba romana a evenimentului, ci vei avea acces doar la versiunea in limba engleza.
Asadar, daca nu te-ai calificat sau iti doresti sa traiesti experienta unica Global Rally at Home alaturi de cat mai multi parteneri din echipa ta, ai toate motivele sa intri pe link-ul de mai sus si sa-ti asiguri locul la cel mai tare eveniment Forever al anului! Locurile la eveniment sunt limitate si cu fiecare zi care trece, ”sala” privilegiatilor care vor face parte din eveniment se umple.

Cand are loc Raliul?

FGR21 va avea loc pe 8, 9 si 10 aprilie si va incepe la aceeasi ora in fiecare zi – 17:00 ora Romaniei. In fiecare zi de Raliu, vor fi circa 3 ore de transmisiune live cu informatii extrem de importante, training-uri de top, lansari de produse pe care toti cei care participa le acceseaza in premiera. Este o sansa nemaiintalnita pentru necalificati, pentru cei care abia s-au alaturat companiei. Este un privilegiu extraordinar sa aiba un loc in “primul rand” la un eveniment de top din lumea Forever si credem ca fiecare dintre ei merita acest lucru. Merita tot ce e mai bun! Fara nevoia achizitionarii biletelor de avion pentru deplasari, cheltuieli de cazare sau de alta natura, care in anii trecuti le faceau dificila aceasta participare.

Ce se va intampla la FGR21 in fiecare zi?

Joi, 8 aprilie – INSPIRATIE

Continut emotionant, testimoniale si anunturi despre tot ceea ce face Forever sa fie cea mai mare oportunitate din lume.
Raliul Global este, anul acesta, mai accesibil ca niciodata oricarei persoane care doreste sa descopere cu adevarat amploarea afacerii Forever. Stiai ca in 2020, la nivel global, s-au inscris in Forever peste 1.000.000 de oameni? Suntem convinsi ca multi dintre ei sunt acum in echipa ta. Prin participarea la Global Rally at Home au o sansa imensa sa descopere puterea care este Forever in intreaga lume.

Vineri, 9 aprilie – INSTRUIRE

Invata de la liderii si echipa executiva Forever, din training-urile special concepute pentru cel mai mare eveniment Forever al anului, cele mai bune sfaturi si argumente prin care sa-ti cresti afacerea. Vor fi lansari de produse pe care ai ocazia unica sa le vezi in premiera absoluta si despre care poti afla mai multe chiar de la Holly Stout, Director de Cercetare si Dezvoltare Produse FLP International. FBO de top din lumea Forever vor impartasi cu tine strategiile care i-au condus la succes, iar de la echipa executiva de la Sediul Central din Phoenix, SUA, vei afla cele mai proaspete noutati despre planurile si proiectele companiei pentru noi toti. Pentru ca Forever inoveaza, Forever este intotdeauna despre mai mult, este despre a oferi experiente si amintiri care dureaza cu adevarat… Forever.

Sambata, 10 aprilie – DISTRACTIE

Toata distractia, emotia si recunoasterea pe care le astepti de la Raliul Global sunt pregatite pentru tine. Va fi o zi plina de trairi intense, bucurie, sarbatoare, cand pe marea „scena” virtuala vor defila cele mai frumoase si spectaculoase reusite din 2020, un an atipic, dar pe care noi, intreaga comunitate Forever din peste 160 de tari, l-am facut sa straluceasca din plin.

Cel mai important: suntem impreuna – calificati, necalificati, angajati, echipa executiva, parteneri Forever, FBO din peste 160 de tari – toti vom trai la unison aceeasi experienta, aceeasi poveste!

Toti cei care traiesc si iubesc Forever trebuie sa faca parte din spectacolul extraordinar pe care colegii nostri din America il pregatesc cu pasiune, devotament si cu multa bucurie pentru zilele de 8, 9, si 10 aprilie. Este o desfasurare imensa de forte pentru ca noi toti sa ne bucuram de o experienta digitala in direct si in premiera asa cum nu am mai trait niciodata.

Suntem convinsi ca echipa Romaniei va face parte din povestea Raliului cu un numar record de participanti. Ne bazam pe voi. Si stim ca impreuna vom pune Romania pe harta si in inima lumii Forever, acolo unde ii este locul.

Haideti sa ne bucuram de un spectacol la care nu suntem doar spectactori, ci participanti si sa dam viata acestui eveniment asa cum stim noi mai bine.
Afla ce surprize te asteapta la Global Rally at Home urmarind mesajul transmis chiar de Gregg Maughan, Presedinte FLP International, impreuna cu echipa executiva!

Ne vedem la Raliu, da?