Echipa noastra: Laura Buturca – Coordonator Depozit Iasi - Forever Living Products Romania

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.

Frumoasa si emotionanta intrebare. Calatoria mea a inceput acum 20 de ani cand am intalnit doi oameni minunati care au fost alaturi de mine din prima zi - Dora si Gabor Szocs , Country Managerii companiei - care mi-au oferit responsabilitatea de a ma ocupa si administra activitatea punctului de lucru al companiei la Iasi.
Imi amintesc cat de impresionata am fost de atitudinea, viziunea si modul in care Rex Maughan, fondatorul companiei, dezvaluia conceptul, filozofia Forever.


Totul era nou pentru mine, nu mai intalnisem o astfel de abordare vizionara, deschisa, creativa, un concept care avea si are la baza produse destinate ingrijirii sanatatii, frumusetii, produse originale caracterizate printr-o noua dimensiune a calitatii, una cu greu de ajuns din urma de alte produse de profil in Romania.

In ce consta in prezent activitatea ta in cadrul companiei?

Continui sa coordonez activitatea Centrului de Distributie din Iasi si mereu am cate ceva nou de invatat, de descoperit, de trait alaturi de colegii mei. De 20 de ani fiecare zi a mea in acest departament inseamna modelarea, remodelarea, actualizarea modului meu de a gandi, actiona si de a ma reinventa, pentru ca stilul de lucru si abordarea activitatii sunt diferite de cele ale unui loc de munca clasic.
Fac parte dintr-o companie multinationala americana cu totul si cu totul deosebita.

Intotdeauna am fost fascinata si am avut un respect deosebit pentru oamenii pasionati de munca lor. Si tocmai astfel de oameni am intalnit pe parcursul celor doua decenii in Forever – le-am admirat consecventa si am primit de la ei exemple de mare folos pentru propria mea dezvoltare profesionala

Aici, la Iasi, am avut de-a lungul timpului si am alaturi colegi de incredere, muncitori, devotati, cu care am trecut impreuna prin incercari care ne-au mobilizat si ne-au demonstrat ca suntem cu adevarat o echipa.
Mai mult, acest spirit de solidaritate exista la nivelul colectivului intregii tari. De fiecare data le sunt recunoascatoare pentru ca fara o mobilizare reala a tuturor, rezultatele nu sunt intotdeauna posibile.

Imi amintesc cu placere si trebuie sa recunosc ca mi-e dor de intalnirile cu oamenii din toata tara, intalniri ce au fost sub semnul frumusetii, al liniilor de produse de ingrijire a pielii pe baza de Aloe vera.

Aceste intalniri continua si astazi in online - ma bucur sa impartasesc din experienta mea ca specialist beauty, machiaj, dermopigmentare si sa ofer informatii utile colaboratorilor nostri, Forever Business Ownerilor, atat prin intermediul acestor intalniri, prin articole ce au fost asternute pe paginile revistei companiei, dar si prin sfaturile si informatiile pe care le adresez tuturor celor cu care ma intalnesc in depozitul din Iasi sau cu care vorbesc la telefon.

Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?

Am comparat tot timpul momentul de inceput al unei sedinte de machiaj cu o foaie alba de hartie. Te asezi in fata ei, ai o idee, iti imaginezi ce mesaj ai dori sa transmiti, ce ai dori sa simta modelul tau. Pentru mine este motivant si provocator sa folosesc produsele de skincare si fardurile.

In compania Forever plecam tot de la o foaie alba. Ramane doar sa avem bucuria si pasiunea de a combina idei, linii, culori, nuante, texturi, visuri, aspiratii, informatii acumulate prin experienta, munca, lectii de viata si sa le transformam in produse, in rezultate care sa taie respiratia, sa impresioneze, sa te implineasca, sa te bucure, sa te stimuleze sa mergi mai departe.Adevarata noutate a momentului, fata de trecut, tine de maniera in care sunt folosite ingredientele, de modul in care sunt combinate.

M-au calauzit cateva randuri pe care Rex Maughan, fondatorul companiei le-a impartasit cu ani in urma:
‘’Oamenii de succes fac ceva care ii deosebeste de ceilalti. Ei CRED. Cunoastem celebrele vorbe ale lui Henry Ford: Indiferent daca esti convins ca poti, sau esti convins ca nu poti – ai dreptate. Este unul dintre lucrurile care fac Forever magic pentru cei dispusi sa munceasca intens. Forever ofera oamenilor obisnuiti sansa de a trai vieti extraordinare, insa doar daca cred ca pot si daca se angajeaza sa faca lucrurile diferit. ‘’

Si daca ar fi sa-mi indrept atentia catre marile nume din lumea fashion si sa adaug ganduri, ar fi cele care au calauzit-o pe Coco Chanel pe tot parcursul vietii sale: ,,Pentru a fi de neinlocuit, fii unic!‘’.

Iar acum este momentul ideal sa te manifesti unicitatea, sa te pui pe tine pe primul loc, pe cei dragi, sa traiesti viata pe care ti-o doresti, indiferent de ce se intampla in jurul tau.
Noi, in Iasi, va suntem in continuare alaturi cu tot ce putem si va sprijinim in visurile pe care vi le conturati in afacerile voastre prin intermediul produselor care va transforma sanatatea in cel mai important atu al succesului.