Echipa noastra: Adrian Preda – Manager de Logistica Forever Living Products România & Rep. Moldova

 

1. Buna, Adi. Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre calatoria ta in Forever Romania.

Calatoria mea in Forever Romania a inceput acum mai bine de 21 de ani, intr-o zi pe care pot s-o numesc una dintre cele mai frumoase din viata mea. Era primul meu contact cu oameni de o calitate de necontestat, intr-un mediu civilizat si lipsit de presiune.

Un mediu cald, sanatos si modern oferit de catre Forever Living Products si Country Managerii Dora si Gabor Szocs, care m-au facut sa ma simt mereu motivat si sa ma dezvolt constant, pentru a fi la inaltimea unei asemenea firme.

Pe atunci, tirurile cu produse soseau din USA in portul Constanta, apoi la sediul firmei. Le descarcam dupa program, de cele mai multe ori dupa ora 21:00, impreuna cu Gabor, Dora, Oana Ioan, Alex Vasilescu si Vasile Coman.

In prima perioada din bulevardul Primaverii, pana ne-am mutat in sediul din Aviatorilor si am deschis centrul de distributie din Cluj, programul tinea deseori de la 9:00 la 21:00, iar distribuitorii stateau la o coada de 40-50 metri pentru a primi produsele.

Dar ne placea tare mult, pentru ca eram entuziasmati si pasionati sa facem tot ce putem pentru ca oamenii din Romania sa se bucure de produsele si oferta acestei companii marete.

Treptat, am deschis si celelalte depozite. Pe rand, sau impreuna cu Alex, am fost in Arad, Iasi, Brasov, Constanta, Craiova, Republica Moldova si am avut grija ca ”bebelusul” Forever sa aiba cele mai bune conditii sa creasca si sa se dezvolte. Si totul a mers din mai bine in mai bine. Suntem printre putinele tari Forever care au atat de multe centre de distributie la dispozitia FBO.

Datorita investitiei masive facute de Rex (FLP) in depozitul european din Olanda (Forever Direct) in tehnologie si nu numai, produsele sosesc acum mult mai repede decat in anii de inceput (o luna in loc de trei-patru) si astazi ne bucuram sa le putem pune la dispozitia FBO mult mai repede si mai usor.

 

2. Iata-ne astazi aici. In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?

Ma ocup de toata partea de logistica -  asigurarea continuitatii stocurilor tuturor produselor, atat in Romania, cat si in Republica Moldova, informatii referitoare la evolutia si disponibilitatea produselor noi, preturi, punctaje, termene de valabilitate.

Tin permanent legatura cu Forever Direct si am grija (am inlocuit “incerc” cu “am grija”, deoarece “incerc” contine si ideea de esec) impreuna cu Dora si Gabor, sa adaugam in tirurile care vin spre Romania produsele pe care si le doresc FBO.

Multi nu stiu, dar se fac eforturi imense pentru a asigura lunar intreaga gama de produse de care dispunem, iar actuala pandemie si lipsa ingredientelor pentru produsele care au o cautare foarte mare fac dificil acest proces.

Lucrez singur pe partea de logistica, dar nu ma simt niciodata singur. Tin permanent legatura cu toate departamentele companiei (marketing, comenzi, contabilitate, centre de distributie) si colaborez cu toti colegii mei pentru a putea face statistici de vanzari, raportari externe si interne, predictii despre vanzari si tot ce mai putem face pentru ca totul sa se desfasoare cat mai bine posibil, indiferent de context.

 

3. Ce mesaj ai pentru Forever Business Ownerii care ne citesc?

Stiu ca fluctuatia stocurilor de produse din ultima perioada este un subiect sensibil (si pentru noi la fel), le intelegem nemultumirile.  Si ii asiguram ca facem intotdeauna tot ce tine de noi in acest sens, dar sunt situatii si vremuri (cum este aceasta pandemie) care ne depasesc eforturile.

Este o perioada in care invatam impreuna sa ne adaptam, sa avem mai multa rabdare si sa gasim mereu alternative atunci cand solutia imediata nu este disponibila. Avem foarte multe produse minunate pe care le aducem lunar in Romania, care au continuitate in oferta companiei si cu care credem ca FBO pot lucra si pot avea succes.

Totul depinde de fiecare dintre noi. O facem de peste 21 de ani in Romania si, fiind in companie de la inceputuri, stiu ca impreuna am reusit sa trecem peste toate testele la care ne-au supus timpurile.

Avem o echipa minunata de angajati in Forever Romania, oameni care muncesc cu pasiune si devotament. De aceea pot sa le transmit, ca persoana care are contact direct cu toate departamentele firmei, sa munceasca in continuare, sa fie mandri de ceea ce fac si sa aiba incredere in produse si in noi, caci facem uneori imposibilul posibil pentru ca ei sa-si duca mai departe planurile si visurile Forever.

Suntem aici pentru voi.