Echipa noastra: Andreea Pop, Coordonator Departament Comenzi Online

Ne-am propus ca din aceasta luna, sa cunoasteti mai bine colegii nostri din Sediul Central din Bucuresti si din Centrele de Distributie Forever din tara si suntem #ForeverProud sa incepem cu Andreea Pop - Coordonator Departament Comenzi Online!

 

”Calatoria mea in cadrul companiei a inceput cand inca eram pe bancile facultatii, in anul 2013. Am inceput cu un program part-time, de 4 ore, in Departamentul de Call Center al companiei, perioada in care am descoperit produsele si am invatat sa ascult si sa cunosc Forever Business Ownerii si necesitatile lor.

 

Experienta dobandita in aceasta prima pozitie in companie m-a ajutat sa pun intr-un context cunostintele deja dobandite pe timpul facultatii si masteratului in Management si Comunicare in Afaceri si m-a facut sa-mi doresc un rol care sa-mi permita sa am mai mult impact asupra oamenilor si, implicit, in companie.

 

In drumul de la pozitia part-time pana la cea de Coordonator al Departamentului de Comenzi Online am invatat ca rasplata pentru un lucru bine facut este, in general, oportunitatea de a munci mai mult. Ceea ce este perfect atunci cand iubesti ceea ce faci. Mai mult, eu ma consider norocoasa pentru ca in Forever m-am simtit mereu sustinuta in dezvoltarea profesionala, mai ales prin oportunitatile de a lucra la proiecte noi si ambitioase.

 

Facem parte din era digitala, o era a vitezei, iar internetul este din ce in ce mai important in vietile noastre. Important este putin spus - este vital, a devenit o necesitate. Astfel, prezenta noastra in online trebuie sa fie mereu actuala si in ton cu evolutia trendurilor in acest mediu.

 

Cel mai important pas al meu in cariera a fost implicarea in rebranding-ul shop-ului nostru online, si anume dezvoltarea platformei foreverliving.ro, o platforma moderna si performanta pe care am avut placerea sa o dezvolt de la zero impreuna cu colegii din alte departamente. Totul pentru a va oferi o experienta cat mai frumoasa si eficienta in dezvoltarea afacerii voastre.

 

Procesul de plasare a comenzilor este acum foarte simplu, trebuie doar sa-ti creezi un cont, iar site-ul iti afiseaza toate produsele cu reducerea aferenta nivelului tau in Planul de Marketing. Chiar din contul tau te poti abona la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutatile transmise de companie: despre produse, campanii, business si evenimente.

 

Site-ul este intuitiv, produsele sunt bine organizate pe categorii si, in plus, prezentarea acestora este una moderna, in care sunt folosite imagini de calitate, video-uri de prezentare a produselor si descrieri complexe care va permit sa cunoasteti mai bine fiecare produs Forever. Site-ul foreverliving.ro a devenit cel mai practic si util catalog de produse, pentru ca ne permite sa facem actualizari in timp real si sa prezentam totul cu acuratete.

 

Si inca nu v-am spus cel mai mare avantaj al site-ului, si anume ca puteti comanda oricand, la orice ora, iar produsele sunt expediate direct la adresa dorita, indiferent ca este acasa, la birou sau ca sunteti in alt oras.

 

Un alt avantaj al site-ului este ca va ofera un instrument important in dezvoltarea afacerii: link-ul unic de inscriere online – pe care il gasiti in contul vostru. Folosind acest link, intreg procesul de inscriere a unui nou membru in echipa voastra este mult mai simplu si rapid. Folosind site-ul, va aflati la un click distanta de un posibil nou partener. Trebuie doar sa apasati un buton pentru a copia acel link si sa-l trimiteti potentialului inscris: pe email, messenger si/sau whatsapp. Site-ul este optimizat pentru telefoanele mobile si tablete. Deja aproape toata lumea are un smartphone sau o tableta, iar site-ul poate fi folosit cu usurinta de pe aceste device-uri.

 

Pe foreverliving.ro gasiti revista Forever, care este exclusiv online, iar pentru mai multe informatii puteti accesa blog-ul nostru, unde gasiti articole despre produsele noastre si despre cum sa va dezvoltati afacerea.

 

Avand toate aceste avantaje la dispozitie si traind intr-o perioada in care toate afacerile si interactiunile se muta in mediul digital – din motive de siguranta, eficienta, rapiditate, pragmatism, rezultate – cred ca foreverliving.ro este unul dintre cele mai valoroase instrumente pe care le aveti la indemana azi pentru a va dezvolta afacerea Forever. Este nevoie doar de dorinta, implicare si daruire, dar si de perseverenta pentru a creste si pentru a ajunge la succesul mult dorit. Iar eu, impreuna cu colegele mele din departament, va sustinem in a va familiariza cu site-ul si a-l transforma intr-un atu in activitatea voastra.

 

Ne dorim in fiecare zi sa crestem impreuna. Sa fim mai buni, mai aproape de fiecare dintre voi. De aceea, asteptam cu drag toate ideile si feedback-urile voastre pe adresa [email protected].”