Echipa noastra: Oana Ioan - Director Executiv Forever România si Coordonator al Departamentului AS400

Continuam seria interviurilor noastre cu colegii din Sediul Central din Bucuresti si din Centrele de Distributie Forever din tara si suntem #ForeverProud sa o prezentam pe Oana Ioan - Director Executiv Forever Romania si Coordonator al Departamentului AS400, cea care de mai bine de 20 de ani descifreaza cele mai ascunse taine ale Politicilor Companiei si se asigura ca toate punctele credit sunt la locul lor in palmaresul afacerilor voastre!

Iubesc Forever, este o parte frumoasa din viata mea. Au trecut nu mai putin de 20 de ani de cand fac parte din echipa Forever Living Products Romania. Si fiecare persoana din aceasta companie poate spune o poveste pe cinste despre primii pasi in companie. In cazul meu, am plecat de la nesfarsitele si complicatele proceduri vamale de import si am trecut prin provocarea primelor inchideri de luna si emiterea primelor bonusuri recapitulative. Pentru fiecare dintre noi primii pasi sunt numai ai nostri. Si stim, in noi insine, ca nu este usor. Orice sustinere si indrumare ajuta. De cele mai multe ori gasesti in Sponsorul tau un sprijin de nadejde, dar ne ai si pe noi alaturi in afacerea ta Forever.
  • Cum ma pot sponsoriza international?
  • Ma pot califica la un nivel superior in Planul de Marketing cu puncte obtinute si din alte tari?
  • Ce sunt Punctele Noi?
  • De ce este statutul de Activ atat de important?
  • Am nevoie de o parola pentru contul meu de pe foreverliving.com, cum o pot obtine?
  • Cum ma pot califica la Eagle Manager? Dar la Raliul Global sau la Chairman’s Bonus?
  • M-am stabilit in UK sau Germania, cum pot face comenzi aici?
  • Indeplinesc conditiile de schimbare a sponsorului?
Sunt doar cateva dintre intrebarile la care gasiti raspunsuri in Departmentul AS400. Ne plac provocarile, ne place sa va fim de ajutor. De pe [email protected], acolo unde atat eu, cat si colegele mele va asteptam intrebarile si solicitarile.  
 
Mihaela Ionita va este alaturi si va indruma in procedurile de relocare, Forever Global Pay, procesarea comenzilor in AS400. Stapaneste senzational tot ce are legatura cu Politicile Companiei si vi le prezinta pe intelesul vostru. Oricand aveti intrebari sau nelamuriri, va sta cu drag la dispozitie.

Eliza Munteanu
va activeaza ID-ul Forever pentru a putea opera in alte tari (sponsorizare internationala), va ajuta cu informatii despre aceste subiecte si va trimite parole pentru biroul vostru online de pe foreverliving.com.
 
Puteti apela oricand si la mine cu orice intrebare legata de Politicile Companiei si va indrum si in procedurile de responsorizare si schimbare de sponsor. Impreuna actualizam datele voastre in sistemul AS400 si ne asiguram, luna de luna, ca fiecare comanda plasata de voi si de retelele voastre va fi inregistrata corect. Echipa AS400 este aici pentru voi. Si ne place sa va fim mereu alaturi.
 
Acest articol este publicat in revista Forever online, nr. 252, disponibila pe www.foreverliving.ro/revista .