Echipa noastra: Cristina Petrov – Director de Evenimente & Comunicare Forever Romania

 

”Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? Cred ca nu exista persoana care sa nu fi primit aceasta intrebare la un anumit moment al existentei. Nu-mi aduc aminte ce raspuns am dat eu, dar stiu sigur ca mi-am urmat pasiunea de a studia limbi straine si apoi viata m-a trecut prin multe teste si incercari profesionale pana sa ma aduca pe calea care se pare ca a fost menita pentru mine. Pacat ca nu citisem la timp vorba celebra care spune asa: Ce faci cand viata iti ofera lamai? Le vinzi si iti cumperi ciocolata :) . Am descoperit “ciocolata” ceva mai tarziu, odata cu prima zi de lucru in sediul Forever din Aviatorilor, intr-un domeniu care nu mi-era familiar, dar care mi s-a potrivit perfect. Au trecut 16 ani de atunci si cred ca acestia sunt cea mai buna dovada ca intuitia, curajul de incerca ceva nou si de a iesi din zona de confort te pot conduce in cea mai frumoasa calatorie a carierei si chiar a vietii.

 

Au fost 16 ani extrem de intensi si de bogati pentru mine. Un drum de-a lungul caruia mi-am depasit o multime de temeri si limitari, am invatat poate mai mult decat in toti anii de scoala, am trait experiente unice, am cunoscut oameni incredibili si povesti de viata care m-au imbogatit, am fost stimulata si incurajata sa dau mai mult din mine, sa indraznesc mai mult, sa fiu mai mult, am descoperit ce-mi place, m-am descoperit pe mine. Evenimente, marketing si comunicare sunt denumiri care descriu, organizatoric vorbind, activitatea pe care o fac, zi de zi, impreuna cu colegii mei, dar cuvintele sunt sarace ca sa oglindeasca adevaratul sens al muncii noastre. Pentru ca dincolo de revista, brosuri, cataloage, campanii si oferte, postari in social media, email-uri, strategii, Success Day-uri, Raliuri si multe altele sta, de fapt, un singur gand, care pune in miscare si cele mai nebanuite energii, de care uneori nici nu ne credem capabili: Forever nu este pentru un noi un loc de munca si atat. Este un sentiment al apartenentei, al sigurantei, al starii de bine, al pasiunii. Biroul nostru nu este o incapere si atat. Este un loc in care ne simtim bine impreuna, un loc al veseliei, unde se rade mult si se munceste pe masura, pentru ca cele mai bune si mai inspirate idei vin atunci cand esti liber sa fii tu, sa fii creativ, sa-ti pui imaginatia la treaba. Echipa noastra nu inseamna doar colegi cu care imparti mare parte din zi. Inseamna, alaturi de voi, toti FBO, o doua noastra familie.

 

Forever este, pentru mine, intr-un fel “acasa” si pentru asta le multumesc colegilor mei din departament, Dana, Alexandra, Andreea, Marian, tuturor celorlalti colegi cu care lucram zilnic, Dorei si lui Gabor, care m-au primit cu sufletul si bratele deschise acum 16 ani si nu le-au inchis niciodata de-atunci.

 

Se spune ca „Datoria ta este sa afli care ti-e datoria si apoi sa te daruiesti ei din toata inima.” Si cred din toata inima ca noi, in echipa de marketing si comunicare, ne-am descoperit datoria – aceea de a ne dedica voua si succesului vostru Forever, zi de zi, clipa de clipa, cu tot ce avem noi mai bun, mai frumos, mai inspirat, mai creativ. Si pentru ca in spatele oricarei povesti frumoase si de succes sunt oameni frumosi, indrazneti, curajosi, pe care voi ii cunoasteti si ii descoperiti zi de zi prin munca voastra, va incurajam sa impartasiti cu noi aceste povesti, sa ne trimiteti oricand sugestiile, intrebarile, gandurile voastre pe adresa [email protected]. Suntem Forever pentru voi. Pentru ca impreuna scriem istoria Forever Romania si impreuna totul e mai usor.”