Echipa Noastra - Magda Constantin – Economist, Forever Living Products Romania

Va facem cunostinta cu un nou coleg din Forever Romania. Magda impaca cifrele cu oamenii, lucreaza de 21 de ani in companie si se bucura de fiecare zi alaturi de colegi si de tot ce ii ofera mediul de lucru Forever. Cum a inceput calatoria ei, cine este si ce mesaj doreste sa va transmita, descoperiti in paginile noului numar al revistei.

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.

M-am alaturat echipei Forever Romania in noiembrie 2000, la un an de la deschiderea sediului din Bulevardul Aviatorilor (Bucuresti), cand activitatea companiei incepuse sa creasca vertiginos si departamentul de contabilitate avea nevoie de forte noi.

Cunosteam produsele Forever inca de dinainte de a face parte din echipa Forever. Mi-aduc aminte cu bucurie de gustul minunat al ceaiului nostru – Aloe Blossom Herbal Tea – care mi-a deschis apetitul si interesul pentru mult mai multe produse din gama Forever.

Mi-aduc si acum aminte ca drumul spre fostul loc de munca trecea exact prin fata sediului Forever din Bucuresti si chiar ma gandeam intr-una din zilele in care ma duceam la birou -  oare cum este sa muncesti intr-o astfel de cladire in stil brancovenesc, intr-o zona atat de frumoasa a orasului, aproape de parc?

Aveam sa aflu singura acest lucru si ceea ce am descoperit depaseste frumusetea spatiului si a sediului in care ne desfasuram activitatea, deoarece oamenii care ii dau viata sunt cei care te fac sa ramai. Iata-ma 22 de ani mai tarziu, venind, zi de zi, cu bucurie la sediul nostru central din Aviatorilor.

In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?

De profesie sunt economist si lucrez in departamentul de contabilitate al companiei. Munca mea se desfasoara in jurul multor cifre si calcule, dar imi face placere sa comunic cu oamenii si tin legatura constant cu voi, Forever Business Ownerii.

Raspund cu drag la e-mailurile si telefoanele celor care au intrebari referitoare la cum se incaseaza bonusul, cum se completeaza facturile si alte detalii care le pot facilita activitatea Forever.

Va amintim pe aceasta cale ca atat eu, cat si colegii mei din departament, va stam la dispozitie pe adresa [email protected], cu orice intrebari, sugestii sau nelamuriri aveti in legatura cu activitatea financiar-contabila a business-ului vostru.

Imi place si ma implic cu bucurie, ori de cate ori am ocazia, in activitatile companiei, indiferent ca este vorba de evenimente sau alte proiecte.

Forever este un mediu de crestere si dezvoltare, un loc din care inveti tot timpul ceva nou, cunosti povesti senzationale, motivante si ne simtim minunat impreuna, de fiecare data cand  ne intalnim noi, colegii, sau cu voi, Forever Business Ownerii.

Le multumesc Dorei si lui Gabor, Country Managerii nostri, pentru incredere si pentru sansa de a descoperi minunata lume Forever, dar mai presus de orice, pentru faptul ca de 22 de ani ma fac sa ma simt acasa.

3. Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?

Ii felicit pe toti cei care au descoperit cu adevarat potentialul companiei, mai ales in noua era online. Am simtit si noi mai multa directie in acest sens si apreciem modul in care v-ati adaptat noului stil de lucru.

Ii incurajez pe toti cei care se afla la inceputul calatoriei sa paseasca pe acest drum cu toata increderea, sa vina catre noi atunci cand au intrebari ori nelamuriri, deoarece stim ca uneori pornirea unei afaceri poate fi provocatoare.

Insa marele avantaj este ca in Forever nu trebuie sa  aiba de-a face cu birocratia specifica business-urilor clasice. Noi le construim un mediu sigur, stabil si solid in care  isi pot dezvolta afacerea si isi pot construi visurile, inspirandu-ne de fiecare data cu povestile lor.

Va doresc sanatate, spor si sarbatori minunate alaturi de toti cei dragi si de marea familie Forever!