Echipa noastra: Gabriela Dumitru - Director Economic

Doamna Gabi, asa cum ne place noua sa ii spunem, a venit in Forever cu o experienta indelungata si redutabila in domeniul economic, slefuita cu maiestrie la firme consacrate de renume mondial. Insa de acum 22 de ani si pana in prezent, expertiza ei, daruirea, implicarea si potentialul pe care l-a vazut in compania noastra inca de la inceputuri au facut ca Forever Romania sa straluceasca an de an in cele mai frumoase cifre, recunoasteri locale si internationale.

Este o persoana discreta, dar extrem de puternica, hotarata, un profesionist desavarsit, care munceste cu daruire si de care suntem foarte mandri. Vrem sa o cunoasteti mai bine si sa descoperiti, totodata, puterea care este Forever in Romania astazi si din punct de vedere economic si financiar.

Suntem in plina sarbatoare. Am avut curand un Success Day aniversar, in care am sarbatorit 22 de ani de la deschiderea companiei Forever in Romania. Cum se vad acestia prin ochii si experienta dvs. Forever?

Ma simt onorata sa fiu si eu parte din istoria frumoasa pe care a scris-o Forever Romania in toti acesti ani. Cu aceasta ocazie doresc sa multumesc conducerii companiei pentru oportunitatea care mi-a fost oferita cu 22 de ani in urma, de a lucra in calitate de Director Economic intr-o firma americana, a carei activitate s-a amplificat de la an la an intr-un ritm sustinut, trecand cu brio peste toate provocarile economice, politice si sanitare. Mai mult, le-a facut fata exceptional.

Nu putem ignora faptul ca, in toti acesti ani, multe firme din Romania au inregistrat pierderi semnificative care, in ultima instanta, au dus la lichidarea acestora, fapt ce a condus implicit la pierderea locurilor de munca a zeci de mii de oameni. Nu si Forever Romania, care s-a pastrat constant pe un trend ascendent.

A reprezentat pentru multi dintre acesti oameni o oportunitate de a avea propria lor afacere si de a-si schimba viata prin calitatea inegalabila a produselor cu Aloe vera si prin Planul de Marketing deosebit de stimulativ, care nu limiteaza posibilitatile de castig ale celor care vor sa munceasca intr-un mediu de elita. Oamenii care au sesizat oportunitatea primita si au stiut sa o imbratiseze au obtinut independenta financiara mult dorita si un stil de viata mai sanatos.

In afara de perioada crizei economice din 2008, sa nu uitam de provocarile anului trecut, cand pandemia a dus inevitabil la necesitatea unor schimbari majore in modul de desfasurare a activitatii. O parte dintre salariati lucreaza de acasa, altii lucreaza in depozite si cu totii au fost nevoiti sa se alinieze la cerintele sanitare impuse de legislatia in vigoare, in acelasi timp in care au facut toate livrarile necesare pentru ca dvs. sa beneficiati de produse.

Aceste conditii au solicitat un efort suplimentar din partea tuturor - atat a salariatilor, cat si a FBO in mod special, care au inteles foarte rapid situatia si si-au reconfigurat activitatea online, astfel incat sa putem continua ceea ce ne-am propus. Acest efort concentrat din partea tuturor nu a intarziat sa se reflecte in rezultatele vanzarilor care au crescut cu aproximativ 10% fata de 2019.

Desigur, datoram acest fapt unor oameni minunati care, indiferent de circumstante, au stiut sa gestioneze remarcabil si sa promoveze aceasta afacere in Romania - familia Dora si Gabor Szőcs.


Sa nu uitam insa si de OMUL fara de care visurile noastre nu ar fi devenit niciodata realitate, Dl. Rex Maughan, cel care ne-a acordat neconditionat increderea totala. In mod constant, o parte semnificativa din profitul companiei a fost impartit cu FBO sub forma de bonusuri si cecuri Chairman’s Bonus, s-au investit mereu sume considerabile in actiuni de recunoastere a rezultatelor cum ar fi : Raliuri, intalniri locale sau de Eagle etc.

Sunteti Directorul Economic al companiei si un om al cifrelor, cu o experienta vasta in sectorul financiar. Cum se vede Forever Romania in cifre?

Cunosc foarte bine departamentul financiar-contabil al firmei, de la infiintare si pana in prezent si pot afirma cu certitudine ca, la ora actuala, nu sunt multe companii in tara care sa fi inregistrat intr-un timp atat de scurt o asemenea evolutie favorabila.

Datorita meseriei, cifrele sunt cele care ma ajuta sa pot diagnostica eficienta unei companii. Desi sunt reci si impersonale, acestea nu mint niciodata, ele vorbesc de la sine despre activitatea intregului colectiv si despre modul cum este apreciata aceasta munca.

Cresterea de aproape 10% din 2020 reflecta rezultatele eforturilor dvs. de a promova pe piata din Romania produsele bazate pe Aloe vera care, sa fim sinceri, odata ce au intrat in viata noastra, au ramas FOREVER.

Noi ne desfasuram intotdeauna activitatea economica atat in spiritul legii, cat si al cerintelor rezultate din politicile interne ale companiei. Evaluarea acestei activitati s-a reflectat si in rapoartele noastre de audit efectuate anual.

De asemenea, conducerea de la Sediul Central din America ne-a acordat constant plachete cu calificativele Platinum si Gold la evenimentele globale pentru managementul operational si financiar din Forever Romania.

Acestea sunt recunoasteri cu care ne mandrim in cadrul colectivului nostru si care demonstreaza profesionalismul, devotamentul, pasiunea si implicarea totala in companie a tuturor angajatilor.


Felicitari! Si dvs., impreuna cu echipa financiar-contabila, ne ajutati sa fim mereu la inaltime. Ce mesaj aveti acum pentru FBO, cand am intrat deja in al 23-lea an de Forever Romania?


Va multumesc personal pentru munca dvs. sustinuta si doresc sa multumesc colectivului din care fac parte si tuturor colegilor de la punctele de lucru din tara, fara de care aceasta activitate nu ar fi putut functiona.

Compania, prin colectivul de salariati, a incercat mereu sa vina in intampinarea necesitatilor dvs., indrumand si ajutand fiecare FBO sa isi desfasoare activitatea in termenii legali de autorizare si respectand legislatia in vigoare, dar si in ceea ce priveste incasarea drepturilor banesti rezultate in urma activitatii efectuate.
Fiecare dintre noi reprezinta o piesa intr-un mecanism amplu, fara de care acesta nu ar putea functiona, motiv pentru care noi va stam la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie.

In incheiere, doresc sa va felicit pe toti cei care faceti parte din marea familie Forever pentru toate reusitele, pentru munca depusa si pentru ca ati avut inspiratia sa imbratisati aceasta oportunitate fantastica de-a lungul timpului. Sper ca toti oamenii cu care va intersectati si lucrati sa vada puterea acestei companii, stabilitatea si potentialul imens pe care il are in continuare in Romania.

Va asigur ca voi depune in continuare toata competenta si expertiza de care dispun pentru a contribui la bunul mers al afacerii FOREVER in tara noastra.

Va doresc la multi ani cu cifre mereu in crestere, care sa se reflecte in toate planurile vietii!